Wish 36 #1 Публикувано 1 Юни, 2008 Здравей на всички Хондаджий .Седя си аз гледам си телевизия, и хоп неква мацка съобщава за развалени светофари и следователно "назначени" регулировчици и моженето на шофьорите да се съобразяват с тях и т.н.Такаааа интересно ми е дали го знаем тоя чичко какво показва с тая палка, или го пЦуваме с пълно гърло щото показал на другата колона да мине преди нас,или се чудим .... "Бе тоя що застана с'я така, за'кво дигна тая палка и ме гледа изненадващо, и колоната зад мен напира а-ха да мине през мен свиркайки с клаксоните и споменавайки цялата ми рода".Аз лично познавам повечето знаци,въпреки че и на мен ми се е случвало да съм доволен че не съм първа кола за да не се объркам нещо.Ха-ха-ха сигурно за да си регулировик се изискват железни нерви да седиш и да се опитваш да обясниш на някой пич че трябва да мине а не да виси и да гледа неразбиращо.Вие сте . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 1 Юни, 2008 абе те и полицаите не знаят какво да правят, като се наложи да регулират някое кръстовище и махат като вентилатори, ти искаш ние камикадзетата да отбираме тоя език.....не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #3 Отговорено 1 Юни, 2008 Мен преди време акт щяха да ми пишат чак, ама аз побеснях и ме пуснаха. На опашката на коня пред президентсвото си седи куката и си маха как му падне, и минава колата пред мен и аз тругвам да минавам, ония си маха се едно жунглира, и ми е с ляво рамо към мен, и тръгвам аз да си минавам спокойно и той ми бие палката е предното стъкло и ми вика айде сега иди при колегата отстрани да ти пише акт за непознаване на регулировчик. Отивам аз и скачам от колата бесен и на /уж/ спокоен тон ама под напрежение му дръпнах една лекия че това не е регулиране а ръкомахане, и че ако ми пише акт ще викна тв вкип да го снимат, а докъто те дойдат аз ще го снимам и лично ще го водя под отговорност. И той ми даде документите и вика "Айде айде бегай, няма нужда от проблеми сега". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 1 Юни, 2008 To и на тях не им е лесно при положение , че 80% сигурно не знаят кога да минат и кога да седят . Та като дойде време да се обърнат и се почва махане с палката стил "давай , давай" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #5 Отговорено 1 Юни, 2008 е за това става дума ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #6 Отговорено 1 Юни, 2008 Ха ха ха хаЕй тука не се сдържах да не ви спомена за една история с регулировчик,дето тогава се смях със сълзи и ся кат се сетя и пак ме напушва смях и сам си се смея.Та прибирам се аз от столицата и хоп на Караулката на Милево ханче драгия регулировчик.Може би знаете но за тези който незнаят там е пресечна точка на тирове за Калотина,сърби за калотина,граждани за Метро (магазина) и т.н. и е неква лудница особенно в периода от 17:00-19:00.Та спирам аз на около километър от самия светофар на който беше регулировчика,и чакам търпеливо придвижването 5-10 метра на 10 минути.След около 20-ина минути вече стигнах и хоп господина почервенял от яд явно заради някой дет се чуди "К'во прай мелицай на средата на пътя?" седи и ръкомаха и оп една какичка явно омотала се до ушите прассс напряко през кръстовището и оп наби спирачки пред краката на чичкото и чак му свирна и му показа така заветният трети пръст преобладаващ над останали два.Не мога да ви опиша реакцията на униформения дето млатеше по капака на старото малко Пежо досущ като стар тенекеджия доста вещ в занаята .Аз виждайки това чак сълзи ми потекоха от смях че чак и аз забравих да потегля в началото при което някой свирна отзад . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Muggs #7 Отговорено 2 Юни, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #8 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) Пичове,аз много пъти съм влизал в тази роля.............просто е ужасия...... Всеки те гледа като голям камък,всеки бърза,някои дори не те виждат........ Жените(да не обидя някой) няма да коментирам!Въобще,почнеш ли съглано закона си е е ло ма та.Сам със жестове,които са разбираеми за мнозинството и това е Редактирано 2 Юни, 2008 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #9 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) аз за знаците на регулировчика съм се учил от най-добрия -http://youtube.com/watch?v=pQ2_2gzNDAY&feature=relatedособено от 2.30мин след началото :rolleyes: Редактирано 2 Юни, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #10 Отговорено 2 Юни, 2008 Хаха ,да .. това за регулировчиците си е така .. те си знаят как да показават и какво да правят ама сигурно 60-70% от шоферите незнаят как да го гледат. А и не забравяйте господата полицаи и те имат семейства и искат да се приберат при тях здрави и читави, затова няма как да стане с правилно показване особенно на някой жени където се гримират докато чакат и нямат време да гледат човека който стои по средата на кръстовището и гони мухите с палка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #11 Отговорено 2 Юни, 2008 ...да не мислите,че на полицая му е лесно да подава сигнали на 80% непознаващи жестовете му шофьори ,батко ми е споделял,че не всеки от колегите му можел да се справи като регулировчик на мен лично са ми са ми ръкомахали с ясен не по правилника сигнал да потеглям като ме видя как се пуля,мъча се да си припомня и гадая сигнала му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #12 Отговорено 3 Юни, 2008 Всекидневно се сблъсквам с господата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #13 Отговорено 24 Юни, 2008 Преди си спомнях занците, обаче сега се движа по потока или чакам да ми махне с палката,че да тръгна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #14 Отговорено 26 Юни, 2008 ... че са го пернали там, вместо да прави пари по улиците на града!" Хора всякакви и си мисля, че точно по тази причина не е редно даправим подобни обобщения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #15 Отговорено 26 Юни, 2008 (Редактирано) публична тайна е за какво иде реч..... Редактирано 26 Юни, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prozac 0 #16 Отговорено 26 Юни, 2008 ... Иновацията на господата полицай е там че при тази ситуация те пускат и колите който са срещу неговите гърди да направят десен завой - евала на таквиз полицай Тази иновация, ако не ме лъже паметта, е разрешена от правилника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове