Jump to content

Prozac

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Prozac

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    North Wales
  1. За тази услуга в Авител ми взеха 30 лв март месец. Алармата беше монтирана при тях. От сайта им можеш да си избереш удобен сервиз.Дано съм бил полезен.
  2. На вниманието на всички колеги...Днес, минавайки по бул. Вапцаров, пред София ленд, видях полицаи да се суетят между двете платна. При повторно минаване видях, че са монтирали фотокамера, която според мен може да прави и нощни снимки и в двете посоки на движение. Рейсърите да имат едно наум когато минават от там.Ако шофирате разумно и спазвате правилата, няма да имате проблеми,Поздрави!
  3. И още нещо - 115 к.с. е малкия двигател 1850 куб. см, 2.0 е 147 к.с.
  4. Здравей колега,Аз от януари съм горд собственик на Акорд 1.8 '96. Досегашните ми впечатления са само добри. Сложих газов инжекцион и мога да кажа, че почти няма разлика от карането на бензин (освен цената разбира се). Ако не си някой върл фен на дизела, не ти препоръчвам такъв за този модел и години, тъй като двигателя е на Ровър. Хондовия дизел е велик, но е след 2004, но може и да греша за точната година. Моята препоръка е скачай на бензина и то на по-големия двигател, Акорда си е тежичък и повече мощност няма да ти е излишна, а разхода е същия.Това е от мен, като си харесаш колата, задължително иди в някой от сервизите препоръчани във форума, за да ти я прегледат.Успех
  5. В задачата се пита:Може ли съдържанието на аптечката, според последните изисквания, да ни помогне при овладяването на средно или тежко кръвотечение (при по-сериозна катастрофа)? Отговор: НЕСрокът на годност на дезинфектантите на НЕспиртна оснава (единствените такива са кислородна вода и риванол) посочен на опаковката е около година след производството... Коментар: Срокът на посочените две вещества е 3 месеца (ТРИ МЕСЕЦА) след производството им....Та това което се опитвам да кажа е, че в никакъв случай не се ПРЕдоверявайте на аптечката, тя по-скоро е за отбиване на номера. Останалата информация цитирана от колегата е МНОГО важна и трябва да бъде запомнена максимално точно.Пожелавам на никого да не ползва съветите и още по-малко аптечката. Много безаварийни километри!
  6. Тази иновация, ако не ме лъже паметта, е разрешена от правилника.
  7. Темата ме кара да си спомня един недобре приет от критиците филм - The Bucket List ("Ритни камбаната с финес" - не искам да коментирам удачен ли е превода...). За мен това е един от най-добрите филми за полседната година. Горещо го препоръчвам на всички колеги, а тези които го гледат като комедия, да го изгледат поне още 2-3 пъти.Накратко: двама души, милионер и монтьор са болни от рак, с прогноза - 6 месеца. Правят списък на нещата, които трябва да направи човек преди да умре. Едно от тях беше да направиш добро на НЕпознат.Мисля, че колкото повече спазваме тази точка, ще се чустваме по-добре. Няма нищо по-хубаво от това да предизвикаш усмивка.
  8. Ще споделя моя опит, защото съм убеден, че много от колегите отказали веднъж цигарите отново пропушват, а това е грешка.Отказах цигарите преди около 6 години (не е важно да броиш дните, а дали пушиш или не) и си правих по 2-3 кутии на ден. Реших да ги спра от раз. Трудна задача, особено като се съберем на кръчма, всичките ми приятели пушат, а аз ги отказвам - мъкааа... Но се бях заинатил яко и успях. След известно време реших да запаля една цигара, какво толкова. И постепенно пак започнах - 2-3 на ден, после почнах да си купувам. Един ден седя и си мисля: как може да съм положил толкова усилия и те да отидат на вятъра. От тогава не пуша. Което означава, че не си и помислям да запаля. В редките случаи, когато ми се прииска, си представям, че поглъщам миризмата (вонята) и съдържанието на престоял 2-3 дни пепелник! Действа ми безотказно! Няма да изброявам предимсвата да не си пушач, колегите преди мен го направиха изчерпателно и всеки има право на избор. За себеси аз съм го направил - да не пуша никога повече, просто не си заслужава!
  9. Напоследък ползвам една услуга, от която съм страшно доволен. Където и да отивам вечер - кръчма, клубче - с колата. После се обаждам на Drink & Drive. Идват едни много учтиви хора, които те откарват до посочения от теб адрес, ако ще да е и на 1 км. И сутринта като станеш колата ти е на разположение. Цената е колкото да хванеш такси в двете посоки, само дето никой не се пазари дали да те вземе или не, щото е много близо.
  10. Да добавя и аз няколко:с. Плешивец (до Белоградчик)с. Торба лъжи ( Трявна )с. Габрово (селото не града)с. Перперек
  11. Здравейте колеги,От вчера съм собственик на Garmin nuvi 250 (подарък). За сега впечатленията са следните: Картата на София е доста добра, разпознава дори номерата и на малки улици. Дава леки отклонения сравнително рядко и не са големи (5-10 м). Това което показва като карта на страната обаче е много зле - само главни пътища и големи и средни градове. Гласовите напътствия не са дразнещи (като изключим повторение на командите от време на време). Друг недостатък е, че имената на улиците са вкарани на латиница (за София) и трябва да гадаеш особеността на правописа за някои от тях.Това са впечатленията ми все пак само от един ден и то нямах време за много занимавка. Следващият проблем е намиране на по-подробна карта за България и големите градове.След набиране на повече опит и впечатления ще споделя с удоволствие.
×
×
  • Създай нов...