Jump to content
Restless

Пътища в Япония

Recommended Posts

дали ша видим в България такова нещо някой ден?!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3000- та година? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без коментар! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти тичаме с/у тях няма да се срещнеме нигока..българин съм обаче за съжаление 'Свинята лебед никога няма да стане..'!!! Малко оф-топик: А на тези на които им викаме цигани (румънците) да ви кажа на скоро бях там и...хората бачкат с 200 няма спиране..да имат гадни пътища но НА МЕСТА..столицата им е перфектна както и всички по-големи градове,градинки,паркове..абе както си му е реда!Хората се стремят към Европа... А ние чупиме и крадеме..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, аз си оставам оптимист :o Към 2050-та може и да стане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се сещам за един- единствен вариант да имаме такива пътища-да завладеем Япония :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се сещам за един- единствен вариант да имаме такива пътища-да завладеем Япония :)

ДА! Хайде да им обявим война, ако имаме късмет ще ни завладеят много бързо ... и ще можем да ис купуваме "безмитни" Хонди :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмммм...почти като околовръстното е станало... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е хитро...обявяваме война,след това преди да ни унищожат с някое от техните чудесийки (кой ги знае каде са и в оръжията вече... некви лазери :):):) ) и след обявяването веднага обявяваме капитулация и ето ни...вече сме японци...имаме хонди яки пътища и т.н...малко ще им е трудно и на тях да ни опаат ама се си мисля 4е за 30-40 години и ние ще сме на ниво :o:):) яко яко...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези мостове едва ли,но поне чистотата да стигнем,че през месец сменям въздушен филтър :o !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior

Тва е хитро...обявяваме война,след това преди да ни унищожат с някое от техните чудесийки (кой ги знае каде са и в оръжията вече... некви лазери :):):) ) и след обявяването веднага обявяваме капитулация и ето ни...вече сме японци...имаме хонди яки пътища и т.н...малко ще им е трудно и на тях да ни опаат ама се си мисля 4е за 30-40 години и ние ще сме на ниво :o:):) яко яко...

Баа... :) аз ако ида да карам там, така ше се забъркаам....."Я, тука си ми я добре".... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ще имаме такива пътища в България бе,я са замислете тия чичковци с големите коли как ще си правят обратните завой,а и такива сложни пътища(детелини) на тях са им непонятни,и GPS няма да може да им помогне? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ще имаме такива пътища в България бе,я са замислете тия чичковци с големите коли как ще си правят обратните завой,а и такива сложни пътища(детелини) на тях са им непонятни,и GPS няма да може да им помогне? :)

Тия с големите коли и сега се оправят :) пък пътищата ни не са точно най-големите,къде блъснат някоя кофа за боклук, къде моята кола, къде някоя неможешта да ходи бабичка на тротоара :) и GPS-и си имат вградени в големите коли, даже им говори, скоро и кафеварки ще им сложат :) така че не ги мисли точно тях, давайте обявяваме война на япония докато е време :o ще сме най-high-tech държавата в европа :) обаче остава въпроса след като ни победят, дали ще ни вземат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идеята с войната не е лоша, но след като изядем пердаха, ще ни оставят да се оправяме сами, че даже и репарации, ще трябва да им плащаме. Те и филипините се опитват на няколко пъти да се откажат от суверенитета си и да се пресъединят към САЩ, но от там категорично им отказват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще се загубя сред тия мостове бре, бааа ... иначе си яко в япония, евтини коли, евтин тунинг, перфектни пътища ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да, и да се изгуби тръпката от дупките и зиг заковото каране на пътя и 4естите екстримни ситуаций, да има оринтирова4ни табели и знаци. :rolleyes: Така си ни е супер ,пълна бъркотия на пътя ве4ния хаус и купон. :P;);) .Може след 2150 година да имаме нещо подобно на тяхните пътища.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А това възела в Търново ли е? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам в Япония пътищата са така, защото е островна държава и почти цялата им територия е заета от вулкани и планини. И японците осевн че създават нови острове...гледат да издигат абсолютно всичко нагоре...просто нямат място хората :) А в нашата мила родина ... място колкото ти душа иска..... Аз лично ще съм доволна ако някой слънчев ден ПОНЕ пътищата ни не са идеално гладки като швейцарско сирене :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...