Restless 203 #1 Публикувано 23 Май, 2008 дали ша видим в България такова нещо някой ден?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 23 Май, 2008 3000- та година? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #3 Отговорено 23 Май, 2008 Без коментар! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #4 Отговорено 23 Май, 2008 Да ти тичаме с/у тях няма да се срещнеме нигока..българин съм обаче за съжаление 'Свинята лебед никога няма да стане..'!!! Малко оф-топик: А на тези на които им викаме цигани (румънците) да ви кажа на скоро бях там и...хората бачкат с 200 няма спиране..да имат гадни пътища но НА МЕСТА..столицата им е перфектна както и всички по-големи градове,градинки,паркове..абе както си му е реда!Хората се стремят към Европа... А ние чупиме и крадеме.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #5 Отговорено 23 Май, 2008 Е, аз си оставам оптимист Към 2050-та може и да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #6 Отговорено 23 Май, 2008 Аз се сещам за един- единствен вариант да имаме такива пътища-да завладеем Япония Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 23 Май, 2008 Аз се сещам за един- единствен вариант да имаме такива пътища-да завладеем Япония ДА! Хайде да им обявим война, ако имаме късмет ще ни завладеят много бързо ... и ще можем да ис купуваме "безмитни" Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 23 Май, 2008 Хмммм...почти като околовръстното е станало... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #9 Отговорено 23 Май, 2008 Тва е хитро...обявяваме война,след това преди да ни унищожат с някое от техните чудесийки (кой ги знае каде са и в оръжията вече... некви лазери :) ) и след обявяването веднага обявяваме капитулация и ето ни...вече сме японци...имаме хонди яки пътища и т.н...малко ще им е трудно и на тях да ни опаат ама се си мисля 4е за 30-40 години и ние ще сме на ниво :) яко яко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #10 Отговорено 23 Май, 2008 Тези мостове едва ли,но поне чистотата да стигнем,че през месец сменям въздушен филтър ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior #11 Отговорено 23 Май, 2008 Тва е хитро...обявяваме война,след това преди да ни унищожат с някое от техните чудесийки (кой ги знае каде са и в оръжията вече... некви лазери :) ) и след обявяването веднага обявяваме капитулация и ето ни...вече сме японци...имаме хонди яки пътища и т.н...малко ще им е трудно и на тях да ни опаат ама се си мисля 4е за 30-40 години и ние ще сме на ниво :) яко яко...Баа... аз ако ида да карам там, така ше се забъркаам....."Я, тука си ми я добре".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #12 Отговорено 23 Май, 2008 Как ще имаме такива пътища в България бе,я са замислете тия чичковци с големите коли как ще си правят обратните завой,а и такива сложни пътища(детелини) на тях са им непонятни,и GPS няма да може да им помогне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #13 Отговорено 23 Май, 2008 Как ще имаме такива пътища в България бе,я са замислете тия чичковци с големите коли как ще си правят обратните завой,а и такива сложни пътища(детелини) на тях са им непонятни,и GPS няма да може да им помогне? Тия с големите коли и сега се оправят пък пътищата ни не са точно най-големите,къде блъснат някоя кофа за боклук, къде моята кола, къде някоя неможешта да ходи бабичка на тротоара и GPS-и си имат вградени в големите коли, даже им говори, скоро и кафеварки ще им сложат така че не ги мисли точно тях, давайте обявяваме война на япония докато е време ще сме най-high-tech държавата в европа обаче остава въпроса след като ни победят, дали ще ни вземат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #14 Отговорено 23 Май, 2008 идеята с войната не е лоша, но след като изядем пердаха, ще ни оставят да се оправяме сами, че даже и репарации, ще трябва да им плащаме. Те и филипините се опитват на няколко пъти да се откажат от суверенитета си и да се пресъединят към САЩ, но от там категорично им отказват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #15 Отговорено 23 Май, 2008 Аз ще се загубя сред тия мостове бре, бааа ... иначе си яко в япония, евтини коли, евтин тунинг, перфектни пътища ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #16 Отговорено 23 Май, 2008 (Редактирано) Да, и да се изгуби тръпката от дупките и зиг заковото каране на пътя и 4естите екстримни ситуаций, да има оринтирова4ни табели и знаци. Така си ни е супер ,пълна бъркотия на пътя ве4ния хаус и купон. .Може след 2150 година да имаме нещо подобно на тяхните пътища. Редактирано 23 Май, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #17 Отговорено 23 Май, 2008 А това възела в Търново ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #18 Отговорено 23 Май, 2008 Доколкото знам в Япония пътищата са така, защото е островна държава и почти цялата им територия е заета от вулкани и планини. И японците осевн че създават нови острове...гледат да издигат абсолютно всичко нагоре...просто нямат място хората А в нашата мила родина ... място колкото ти душа иска..... Аз лично ще съм доволна ако някой слънчев ден ПОНЕ пътищата ни не са идеално гладки като швейцарско сирене :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове