No Limit Performance 180 #841 Отговорено 14 Август, 2009 Приемате ли не толкова лъскави Хонди на вашите срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #842 Отговорено 14 Август, 2009 (Редактирано) Приемате ли не толкова лъскави Хонди на вашите срещи Tвоята хонда първо не може да е лъскава(но в това и е чара) и второ всеки е добре дошъл на хонда среща стига да има желание! Редактирано 14 Август, 2009 от dida81 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #843 Отговорено 14 Август, 2009 хаха,едва ли е по-мръсна от моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #844 Отговорено 14 Август, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #845 Отговорено 14 Август, 2009 Приемате ли не толкова лъскави Хонди на вашите срещи Естествено! Ще съкратим лицето отговарящо за дизайн контрола и хоп-готово! Все пак е криза Заповядай естествено. И без това рядко имаме гости Майтап майтап, ма и мен ме съкратиха, но за срещите ще се вясвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #846 Отговорено 14 Август, 2009 добре аз ще ти се обадя амм ае за бира нз ама една ракийка може ударим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #847 Отговорено 14 Август, 2009 аиде е ко се каните кога ще се сабираме че вече напраих климатроника ,сложих и големите жанти,трябва да се похваля )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #848 Отговорено 15 Август, 2009 ми попринцип утре в 18:00 мисля че на бензиностанцията на лукойл където е за излизане от Бургас значи идеята е да се съберем с тях на лукойла на изхода към крайморие в 18 часа и да отидем на един капан в крайморие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #849 Отговорено 15 Август, 2009 Ако не забравя бройте ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #850 Отговорено 15 Август, 2009 никво забравяне,няма се излагаме!последно:В НЕДЕЛЯ,18 ЧАСА НА ЛУКОЙЛА НА ИЗХОДА КЪМ КРАЙМОРИЕколко човека ще дойдат всъщност? я да се преброим от любопитство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #851 Отговорено 15 Август, 2009 1 или 2-ма от мен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #852 Отговорено 15 Август, 2009 (Редактирано) еми аз съм със сиг. към 7-8 човека сме но колите ще са по малко със сиг. ... Редактирано 15 Август, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #853 Отговорено 15 Август, 2009 хаха,лелелеле,ние ще сме повече от тях супер,ще се рядвам да се съберем,колкото повече,толкова по-добре. говоря за общия брой хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #854 Отговорено 15 Август, 2009 тва... краиморие.. пътя за созопол? или аз неразбрах нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #855 Отговорено 15 Август, 2009 тва... краиморие.. пътя за созопол? или аз неразбрах нещо?Точно натам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reks84 0 #856 Отговорено 15 Август, 2009 тва... краиморие.. пътя за созопол? или аз неразбрах нещо?Точно натам. А нови попълнения приемате ли КОЛЕГИ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #857 Отговорено 15 Август, 2009 Всеки е добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #858 Отговорено 16 Август, 2009 Иха днес стана супер готина срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #859 Отговорено 16 Август, 2009 определено срещата беше екстра много добре си искарахме дано да има още по хубави срещи от тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #860 Отговорено 16 Август, 2009 Здравейте и от Мазда клуба! Снимките от общата ни среща са тук: http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=1...c&start=630Благодарим за срещата, беше чудесна! Чакайте ни на гости на Ваш терен другия път! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reks84 0 #861 Отговорено 16 Август, 2009 определено срещата беше екстра много добре си искарахме дано да има още по хубави срещи от тая ;)Как ме е яд че неможах да дойда.. найстена сте си прекарали зверски добре..За съжаление оба4е бях на кръщене и затова не можах да дойда но следващият път съм пръв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #862 Отговорено 16 Август, 2009 Към 20.08.пътувам към Бургас на сватба,и ще остана до към 23.08 Някоя среща ще имали през тези дни да мина да ви видя или оставете някой телефон за свръзка.Надявам се да видя една Д серия с охлювче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #863 Отговорено 17 Август, 2009 За всички колеги, Заповядайте на 23 август (неделя) от 10:00ч. на полигона край с. Лъка на ежегодната сбирка на кар аудио феновете! http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=1...0dd2238767ab51d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #864 Отговорено 17 Август, 2009 ако намеря превоз съм там :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #865 Отговорено 17 Август, 2009 (Редактирано) точно по време на срещата бях в бургас с хондичката, нон е успях да дойда но видях по улиците доста коли от клуба, както от морето, така и от ямбол много съм доволен, тъй като видях на живо хонди от клуба, които винаги съм искал да видя жалко, че не можахме да се запознаем. Редактирано 17 Август, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #866 Отговорено 17 Август, 2009 еее трябваше да дойдеш да се запознаем много яко си прекарахме сички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #867 Отговорено 17 Август, 2009 айде да се изкажа и аз-получи се неочаквано добра комбинация,колеги! респект на всички хондаджии, които дойдоха да представят клуба-представиха го страхотнотук е мястото да благодаря на колегите-японци от Мазда за поканата и гостоприемството и специално на мис Петрова за снимковия материал :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #868 Отговорено 17 Август, 2009 Моля, моля! Удоволствието беше наше! Комбинацията 3 в 1 беше удачна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #869 Отговорено 17 Август, 2009 Се ги правите тея срещи когато не мога да доида, ама вече съм си в БС де и се надявам на следващата да не се получи така че да не мога! Всъщност следващата за последната неделя ли остава, тоест другата неделя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #870 Отговорено 17 Август, 2009 еми незнам снощи на срещата нещо се говори да ходим тази седмица на срещата на мазда а те да дойдат на наща в края на месеца но нищо незнам да видим другите какво ще кажат и ще го измислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #871 Отговорено 17 Август, 2009 Голямо браво , малко бяхте ама от сердце.Ако видете Владо който бил с вас на збирката ,той е от клуба на мазда,кара 323 бг ,специални поздрави от нас с жената от Асеновград.И да знаете много хубава ракия има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #872 Отговорено 17 Август, 2009 нямаш никви проблеми ще му предадем ама да черпи една ракийка да не се покрива :D:P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #873 Отговорено 17 Август, 2009 Няма да му казвате че аз съм ви казал за неговата ракия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #874 Отговорено 17 Август, 2009 няма бе ще кажа че едно пиленце ми е казало че има хубава ракия :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #875 Отговорено 17 Август, 2009 само не разбрах къде изчезна момчето с двестата коня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #876 Отговорено 17 Август, 2009 бил на работа май и за това замина .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #877 Отговорено 18 Август, 2009 Обръщам се към KONI и bat_gogo във връзка с ключодържателите. Ако не сте замислили нещо друго, аз мога да ги взема и на месечната да ви ги дам (срещу пари разбира се , попринцип не съм материалист човек ) и колкото излезе куриера, делим на три. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #878 Отговорено 19 Август, 2009 Позволявам си да поздравя Founder тук, след като засякох "черната му сянка" на паркинга на МОЛа преди малко. Колкото и да се оглеждах не го засякох Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #879 Отговорено 19 Август, 2009 Ееее, да знаеш, 4е винаги щом съм там ще ме откриеш в Макдоналндс да нагъвам 4избургер4ета с кола Бях с 3 изтън4ени и хондаджийки , които уж са на диета , а веднага щом влезнахме в МОЛа се забиха на касата на Мак´ и си поръ4аха по 3 пишелки хамбургера, голяма порция картоФки, големи коли , сладки и сладолед ^_^ :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #880 Отговорено 21 Август, 2009 Нещо за тая седмица има ли измислено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове