Kempi 0 #1 Публикувано 5 Май, 2008 След дълго търсене и аз най накрая се сдобих с Хонда Сивик ВТИ,92 година,хечбек.Има си клима,ел.стъкла,огледала.Има си и забележки,но все пак не е новаЩе и се наслаждавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #2 Отговорено 5 Май, 2008 (Редактирано) След дълго търсене и аз най накрая се сдобих с Хонда Сивик ВТИ,92 година,хечбек.Има си клима,ел.стъкла,огледала.Има си и забележки,но все пак не е новаЩе и се наслаждавам честито и безавариини киометри Редактирано 5 Май, 2008 от ma4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 5 Май, 2008 Добре дошъл в сектата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 5 Май, 2008 Сериозна кола за първа хонда , много безаварийни и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #5 Отговорено 5 Май, 2008 знае какво да взима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #6 Отговорено 5 Май, 2008 знае какво да взима Ми има кой да му пълни главата с хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #7 Отговорено 5 Май, 2008 Дай да я видим новата придобивка де, не бъди егоист, и ние искаме да и се порадваме Очакваме снимки, колега, честита придобивка :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #8 Отговорено 5 Май, 2008 Честито и от мен колега Добре дошъл в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEX #9 Отговорено 5 Май, 2008 Има е на снимки от последната сбирка в Пловдив.Много добре изглежда и мотора мърка,мърка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #10 Отговорено 6 Май, 2008 ай честито и със здраве да си я караш и някой дн да ни повозиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 6 Май, 2008 Добре дошъл!Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #12 Отговорено 6 Май, 2008 Честито, красавица е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #13 Отговорено 6 Май, 2008 ВТИ-прекрасна машина!Честито и много безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #14 Отговорено 6 Май, 2008 Ей начи, ще взема да си взема и аз. Всички се качихте на ВТИ. Да ти е честита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #15 Отговорено 7 Май, 2008 Ти направо с летящ старт......директно на ВТИ! Ами честито и със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 7 Май, 2008 честито колега великолепна машинка си взел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #17 Отговорено 7 Май, 2008 Ей мислех, че няма да се похвалиш. Викам, къде изчезна това момче. Честито още един път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #18 Отговорено 7 Май, 2008 честито колега и безавариино летене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kempi 0 #19 Отговорено 7 Май, 2008 Ей мислех, че няма да се похвалиш. Викам, къде изчезна това момче. Честито още един път.еми още един път ти благодаря.Сега ще се мъча да кача някоя снимка да я видят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lider-a 0 #20 Отговорено 7 Май, 2008 Ами честито... безаварийно ползване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kempi 0 #21 Отговорено 7 Май, 2008 Благодаря на всички за приветствието!Проблема е,че не знам как да кача снимки.На събирането в Пловдив я има:черната с транзитните номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #22 Отговорено 7 Май, 2008 (Редактирано) Честито със здраве да си я караш и много безаварийни километри Тази на снимката ли е ? Редактирано 7 Май, 2008 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kempi 0 #23 Отговорено 7 Май, 2008 да точно тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #24 Отговорено 7 Май, 2008 M дааа .. красавица е ! Да си я глезиш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #25 Отговорено 7 Май, 2008 Честито и добре дошъл в отбора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове