Guest Road®aceR #1 Публикувано 28 Април, 2008 М дааа мистър Policeman .. днес помъдрява ! Еми кво да му пожелаем ... с тоя парк от Хонди ... я да помислим .. кво си няма ... м даа Интегра си няма !За следващия ЧРД да е в гаража ! Естествено тряя да е жив и здрав ! Надраве мой ! п.п..Чрд и на другите колеги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 28 Април, 2008 ЧРД !Жив и здрав и само хубави неща ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #3 Отговорено 28 Април, 2008 Да е жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #4 Отговорено 28 Април, 2008 Честит рожден ден приятел,здраве,щастие и много безаварийни със прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #5 Отговорено 28 Април, 2008 ЧРД, здраве и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #6 Отговорено 28 Април, 2008 Мой , жив и здрав ..ти и семейството ,наздраве .. на един от най готините пи4ове в нашия форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #7 Отговорено 29 Април, 2008 И от мен имаш едно голямо ЧЕСТИТО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 29 Април, 2008 ЧРД ! Жив,здрав и много радости в живота ЧРД и на другите рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #9 Отговорено 29 Април, 2008 Ч.Р.Д Да си е жив и здрав и мноого мноого безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 29 Април, 2008 Да е жив и здрав колегата. Да помъдрява и да не остарява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #11 Отговорено 29 Април, 2008 (Редактирано) ЧРД, Пешо!Да си жив и здрав!Добро съм видял от тебе - добро да ти се случва П.С. ЧРД и на другите рожденници Редактирано 29 Април, 2008 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #12 Отговорено 29 Април, 2008 ЧРД и от мене. Жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Matheo #13 Отговорено 29 Април, 2008 (Редактирано) Да си жив и здрав Пеше, само хубави неща да ти се случават, и много късмет. Редактирано 29 Април, 2008 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ #14 Отговорено 29 Април, 2008 ЧРД Пешо Да си жив и здрав и да се похвалиш най-сетне с новата придобивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest addevil #15 Отговорено 29 Април, 2008 Честито, Пешо! Давай все така - само хубави неща и много хонди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #16 Отговорено 29 Април, 2008 Честит рожден ден и от мен. Всичко най добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Koev #17 Отговорено 29 Април, 2008 Г-н Policeman, честит рожден ден и от мен... Много здраве, късмет и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #18 Отговорено 29 Април, 2008 Да си жив и здрав колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 920 #19 Отговорено 29 Април, 2008 Жив и здрав,прав корав,(опа)може и с Интегра да обогатиш парка,ама аз ти пожелавам S2000! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #20 Отговорено 29 Април, 2008 Честито и от мен на един невероятен хонда фен и готин човек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #21 Отговорено 29 Април, 2008 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много щастлив и усмихнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #22 Отговорено 29 Април, 2008 Честито приятелю,жив и здрав и само радости да те спохождат през живота! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #23 Отговорено 29 Април, 2008 ЧРД! Жив и здрав и всичко най-хубаво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #24 Отговорено 29 Април, 2008 ЕЕЕ голям прав и корав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #25 Отговорено 29 Април, 2008 Пеше,от мен и фамилията всичко най-хубаво на теб и близките ти хора.Дано следващата ХОНДА е примерно едно S2000... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #26 Отговорено 29 Април, 2008 (Редактирано) Приятели, благодаря ви на всички ,за хубавите пожелания За себе си пожелавам здраве и късмет! А, за Хондите........всичко по реда си Радвам се,че съм оставил приятни впечатления във Вас,а не само негативното от професията ми!Щастлив съм,че съм част от това общество,тук сред Вас намерих много верни и истински приятели,още веднъж Благодаря Редактирано 29 Април, 2008 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #27 Отговорено 29 Април, 2008 хах още една тема за Петьо, аиде и тук:ЧРД на всички, да сте живи и здрави, а на полисмена пожелавам тази година достатъчно рушвети за един новичък NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #28 Отговорено 29 Април, 2008 Честитка и от мен Пешо... Жив и здрав а останалото, ще си дойде с времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #29 Отговорено 29 Април, 2008 Пешо жив и здрав брат ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #30 Отговорено 29 Април, 2008 честито, всичко най-добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #31 Отговорено 29 Април, 2008 Див и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #32 Отговорено 29 Април, 2008 Пепи, жив и здрав да си приятелю! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #33 Отговорено 30 Април, 2008 абе ПЕПИиииии как така те пропуснах незнам.чуствам се много виновен а на теб ти пожелавам всичкото най-хубаво на света да го постигаш с лекота и здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #34 Отговорено 30 Април, 2008 Опа. Честито и от мен на патерица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #35 Отговорено 30 Април, 2008 Благодаря на всички за поздравите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове