Oyki Doyki 18 #321 Отговорено 18 Ноември, 2009 утре в 7 съм online момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #322 Отговорено 19 Ноември, 2009 този път и аз ще съм там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #323 Отговорено 19 Ноември, 2009 Този път сефте ще ме няма далечко съм от Русе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #324 Отговорено 19 Ноември, 2009 Айде палете колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pickpocket 1 #325 Отговорено 26 Ноември, 2009 Днеска ще има ли нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #326 Отговорено 26 Ноември, 2009 опа да сте точни нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #327 Отговорено 26 Ноември, 2009 аз ще съм от редовните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #328 Отговорено 3 Декември, 2009 Аиде колеги доиде време да се събираме,днес е четвъртак надявам се да се съберем повече хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #329 Отговорено 16 Декември, 2009 sorry момчета че пропускам срещите обаче съм 2-ра смяна от две седмици и няма как да даида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #330 Отговорено 18 Декември, 2009 колеги!Утре съм в Русе цял ден и ако искате може да се съберем и да се видим,ще ми е много приятно.Извинявам се че е така инцедентно,ако някой се навие да драсне едно ЛС или да се ми се обади на 0899938337 Панайот.Надявам се да не сте ме забравили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #331 Отговорено 27 Януари, 2010 утре ще има ли някой младеж на метана или пак ще съм сам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #332 Отговорено 27 Януари, 2010 Аз съм до 19и30 на работа после мисля да се пусна към метана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #333 Отговорено 4 Февруари, 2010 днес ще има ли някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #334 Отговорено 4 Февруари, 2010 аз съм там за други не знам поне на седмична да дойда, че пропуснах месечната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #335 Отговорено 11 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тео 0 #336 Отговорено 16 Февруари, 2010 Здравейте , аз също съм почитател на марката ХОНДА и съм от Русе , малко се отклонявам от темата ,но бих искал да попитам , а бе , одариха ми колата странично и ми згънаха предна дясна врата и джама стана на сол, ако някой знае някаде , някой да дава на части ХОНДА СИВИК '84г. 3-врати , никаде немога да намеря стъкло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #337 Отговорено 16 Февруари, 2010 Аиде колеги доиде време да се събираме,днес е четвъртак надявам се да се съберем повече хора четвъртЪк Абе нали до онзи ден бяхте на училище бе хулиганиииииии ши въ търкалям,дету ни пишити праилну :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #338 Отговорено 17 Февруари, 2010 В четвьртак сьм на метана от 19,00 някой ще идва ли ! Да пазя места в последно време там е претьпкано особено в четвьртак няма място от хонди и хондажии!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #339 Отговорено 18 Февруари, 2010 аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #340 Отговорено 25 Февруари, 2010 Днеска имаме рожденик така че да сьберем да почерпи и да го окьпем та рожденика е МИТАКА вземете си повечко вода ;) :ppp :ppp :ppp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #341 Отговорено 12 Март, 2010 голяма седмична среща направихме вчера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #342 Отговорено 12 Март, 2010 Да мега яко беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #343 Отговорено 13 Март, 2010 Привет на всички русенци.Нов съм тук както за форума така и за мечтата си но както казват японците с търпение и усърдие всичко се постига.Ще се радвам да се запозная с всички.Не съм предполагал че в Русе има толкова много фенове на любимата марка и силата на мечтите.Преди известно време на едно кръстовище, пред мен се нареди един колега с Хонда доста по-нова и мощна от моята но спря пред мен обърна се и ме поздрави.Изкефих се не крия, както на него така и на колата му, за момент си помислих че съм някъде в друга държава, шапка му свалям.След него видях и черврн Прелюд да оставя гуми на кръстовище !!! невероятен звук.Ще се радвам да се видим и да питам, тези седмични срещи има ли ги още и къде може да ви намеря.Все пак сме от една кръв Моята красавица е Прелюд 94, тъмно синя Н23А, скоро ще се видим надявам се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #344 Отговорено 13 Март, 2010 Има ги срещите но е желателно преди да ходиш да контактуваш по тела с някой за да не стане да си сам.Аз този 4к минах през метана но нямаше никой и си заминах !!!Срещите са всеки 4к от 19:00 на метан станцията М-гас до олимпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #345 Отговорено 13 Март, 2010 Здравейте , отваря ми се работа във Русе и ще съм там доста време - моля някой колега да постне някой тел. за да може да се свържем и аз да дойда и да се запознаем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #346 Отговорено 13 Март, 2010 0883 324 790 - Митко.Обади се като дойдеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #347 Отговорено 15 Март, 2010 Айде Русе , утре съм там - смейте в четвъртък да сте пак две коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #348 Отговорено 5 Април, 2010 Здравейте всички, тази седмица съм вкъщи и се надявам да ви видя, в четвъртък ще съм там.Поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #349 Отговорено 12 Април, 2010 Момчета горе на паркинга на кулата ли се събирате, този четвъртък може и аз да дойда да се покефите и на мойта бегачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #350 Отговорено 14 Април, 2010 Не там сме на месечните,седмичните са на метан станция М-газ до Олимпа по бул.Липник от 19и30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #351 Отговорено 22 Април, 2010 Днес мисля е 4к да повдигнем темата малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #352 Отговорено 15 Юли, 2010 Днес ще има ли някой на метана?или пак ще с1м само аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #353 Отговорено 28 Юли, 2010 уп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #354 Отговорено 2 Август, 2010 Айде Русенци , ще идвам пак към Русе - разбрал съм се със pav 88 да се чуем и видим някъде тез дни , надявам се и други мераклии да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #355 Отговорено 13 Август, 2010 малко офф ама ..тоя пич със зеления кадет ми обяснява, че нямало сивик или црх в бг дето да го бие. от русе е, бил утрепал всичките вте-ци в региона. някой знае ли го къф е щото много ме дразни http://vbox7.com/play:abb00584 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #356 Отговорено 13 Август, 2010 (Редактирано) колега трябваше да пуснеш тема не тука но и аз ще си позволя да направя една глупост и то да пиша и аз за този изгнил баварец.... доколкото подразбирам по клипа само какво ускорение прави ми става представа за какво се говори за тази кола... на момчето може би му е първа кола и още нищо не е усетил от живота.... знам ги аз тези с младежите с опелите надувки надувки колкото щеш но като излезнат на пистата срещу някоя хонда или митсубиши..... колата му била НЕ подготвена .... но нека да се изкажат и русенци... хах и моля някой да пусне отделна тема че русенци не са малко и ако започне всеки един да пише тука ще стане оле-мале Редактирано 13 Август, 2010 от Витек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #357 Отговорено 13 Август, 2010 (Редактирано) Няма кво да им се товарите на такива в Русе всяка мишчица с кола 1.2 е най-великата Зеления кадет не го знам но знам белия и е доста умрял Редактирано 13 Август, 2010 от SuN`HiGh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #358 Отговорено 13 Август, 2010 Ooo hondakio, чак сега видях че си писал в темата... "Мерси че се обади" А тоя кадет... Незнам защо има такова влияние русенския полигон, но всеки като стъпи там и се мисли за самолет Бая мишчици има наистина. Тоя с кадета ако го видя ще го пробвам с д13-ката За шоуто де, може и да ме бие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #359 Отговорено 1 Септември, 2010 утре някой, нещо към 19:00 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcros 1 #360 Отговорено 21 Октомври, 2010 Айде Русенската група на среща или поне това което е останало от нея ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове