Еди Ведър 135 #201 Отговорено 3 Декември, 2008 аз смятам повече да не идвам на хонда срещите.както каза митака аз нямам връзка с хонда клуба....ми то и други хора идват на Хонда срещите а нямат Хонда ,Митака като води по някоя мацка тя да не би да има Хонда ,не те познавам,но бих ти казал,че не трябва да се съобразяваш мнението на един човек,ако другите не са против идвай ако никой не иска да те вземе на месечната(понеже само на тях ходя) аз ще те взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #202 Отговорено 3 Декември, 2008 Еди пак зарибява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #203 Отговорено 3 Декември, 2008 Еди пак зарибява Може зарибява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #204 Отговорено 4 Декември, 2008 :P :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #205 Отговорено 4 Декември, 2008 ...да бе разкрихте ме ...само,че не съм рибар и няма как да зарибявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #206 Отговорено 4 Декември, 2008 не се сарди просто се 6егуваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #207 Отговорено 4 Декември, 2008 Абе колеги, тая тема я обърнахте на чат и в крайна сметка нищо съществено. Сега последно ще има ли среща днес или не??? Поне малко дайте по същество моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #208 Отговорено 4 Декември, 2008 В крайна сметка нищо съществено. Сега последно ще има ли среща днес или не???За съжаление , българската НЕ заинтерисованост и НЕ готовност за вземане на някакви по-отговорни решения пак си пролича. Изришно помолих СПАМАДЖИИТЕ да не се обаждат , и какво стана -никой друг не писа освен тях. Благодаря ви колеги Тази седмица ще присъствам пак ( както винаги) на същото място , в същия час. За другата седмица ще реша след срещата тази вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #209 Отговорено 4 Декември, 2008 Аз също ще дойда,Никито със 6-та та генерация и той каза че ще дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido_dimov 0 #210 Отговорено 4 Декември, 2008 На коя маса ще сте и аз да дойда следващия чтвъртък ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #211 Отговорено 4 Декември, 2008 На коя маса ще сте и аз да дойда следващия чтвъртък ?На тази среща говорихме за смяна на мястото, защото като че ли е малко неудобно спирането покрай университета. Решихме да проверим как са новите условия на мястото от където започнаха седмичните срещи, а именно метан станцията Мгас по бул. Липник. Калоян ще говори с шефа, дали би имало проблем да се събираме в новата зала. Предлагам да направим следващата среща там и тогава да решим кое е най-удачно за нас. Та значи следващия четвъртък (11.12.2008 г.) срещата ще се проведе на метан станция Мгас по бул. Липник точно след мото пфое. п.п. колега ела да видим как са се получили светлините ти наживо.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #212 Отговорено 5 Декември, 2008 Значи сериозно на метана пак се връщаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #213 Отговорено 10 Декември, 2008 Вие скайпове нямате ли бе лиглЮФци? Рошлютуууууу ти кога разбра,че е трудно да се паркира пред университета като за три месеца дойде два пъти бе? Хайде да ви видя сега колко сте силни защото накрая май ще има и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #214 Отговорено 10 Декември, 2008 Такава активност във форума от Русе не е имало скоро. Ще направя всичко възможно да присъствам утре. Ако закъснея то ще е докато ви намеря къде сте.Айде до утре докато не е станало до днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmax-honda 0 #215 Отговорено 18 Декември, 2008 днес ще имали среща на клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #216 Отговорено 18 Декември, 2008 Аз ще се завъртя на метан станцията да видим кой ще дойде. Да не стане така само да се разходя до там и да няма никой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #217 Отговорено 18 Декември, 2008 е как никои.аз ще съм там. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #218 Отговорено 18 Декември, 2008 За съжаление и днес няма да мога да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmax-honda 0 #219 Отговорено 18 Декември, 2008 ако някои има желание да види рекса да заповяда на метан станцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #220 Отговорено 18 Декември, 2008 Ако някой иска да види сивик 4х4 да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #221 Отговорено 18 Декември, 2008 които иска да види колело хонда с пет скорости,спортно окачване, тунинговано,с джанти 19ки да заповяда))))как сте.има ли доста хора на метан станцията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #222 Отговорено 20 Декември, 2008 Новогодишна среща дали ще има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #223 Отговорено 20 Декември, 2008 ....другата неделя ще има на 28 под елхата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #224 Отговорено 20 Декември, 2008 Аз съм на работа на 28ми ще се наложи да пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #225 Отговорено 20 Декември, 2008 митак не се прави до 6 часа си маи я ми дай скаипа на еленко да го питам за циферблата как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #226 Отговорено 20 Декември, 2008 Е до 6 съм ама срещата е от 12и30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #227 Отговорено 20 Декември, 2008 ...разбрах,че тази вечер червен Дел сол се е забил в задницата на някаква кола от кръговото за пантеона кой ли е той Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #228 Отговорено 21 Декември, 2008 То не е тази вечер,ако говорим за същия вече и частите му намерихме даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #229 Отговорено 23 Декември, 2008 На 28-ми ще имате и присъствие от Търговище,да се похваля с Б18-ката ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #230 Отговорено 23 Декември, 2008 добре дошъл ще си колега.поздрави за придобивката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #231 Отговорено 23 Декември, 2008 ...ела да направиш демонстрация на тая Б18 -ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #232 Отговорено 24 Декември, 2008 Да знаете който иска да го возя ще му късам билетче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #233 Отговорено 24 Декември, 2008 абе някой от наще знае ли как се слага плазмен циферблат на 6 ген хетч сивик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #234 Отговорено 24 Декември, 2008 Да знаете който иска да го возя ще му късам билетче Колега само да не ти касаме на тебе билет4е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #235 Отговорено 25 Декември, 2008 Честита Коледа на всички колеги след 2 мин на уреченото място! редактирано от Al_Capone: Пиши на кирилица, а не на методиевица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #236 Отговорено 25 Декември, 2008 хм тая вечер надали ще има среща? 25? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #237 Отговорено 1 Януари, 2009 Айде бре ей няма да ви вдигам аз темата!Кога ще се събирате че да ви сурвакам на куп!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #238 Отговорено 2 Януари, 2009 То си пише кога се сабираме всеки четвьртак на метан станция Проксим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #239 Отговорено 3 Януари, 2009 честита нова година на всички от клуба ))пожелавам ви здраве,щастие,късмет,ниски цени на бензина и разбира се много положителни емоции през 2009г)))да сте живи и здрави )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #240 Отговорено 6 Януари, 2009 Колеги ако дойда с Голфа нали няма да ме линчувате?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове