M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 10 Март, 2008 (Редактирано) Отново има промяна на деня на седмичните срещи, но това е с цел да извлечем максимална полза от тях. Предложението, да се премести в четвъртак е за да можем след срещата да се преместим на нощните гонки на полигона. Мястото си остава метан станцията Мгас на бул. Липник. Това е засега Редактирано 10 Март, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #2 Отговорено 11 Март, 2008 Добре адаш,надявам се на последната седмична си казал на новите членове които не следят форума.Ще се видим в Ч-к значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mmirchev71 0 #3 Отговорено 11 Март, 2008 ЗДРАВЕЙТЕ ХОНДАДЖИЙ аз съм нов сдобилсе с такава кола ''ЖАБчЕ'' И съм от РУСЕ още съм бос по темите но ми харесва жабчето ще се радвам а ко ме приемете в клуба на коя дата е срещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #4 Отговорено 11 Март, 2008 часа същия ли си остава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #5 Отговорено 11 Март, 2008 За колегата с "Жабчето" срещите са всеки четвъртак от 19:00 на метан станцията до олимпа,а всяка последна неделя от месеца има месечна среща от 12:30 на паркинга на ТВ кула Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #6 Отговорено 11 Март, 2008 (Редактирано) mmirchev71 добре дошъл в отбора За датата... става дума за среща всяка седмица в четвъртак а този се пада 13.03.2008г. Часа на срещата си остава същия (19:00) както и мястото, но пак ще го кажа за незнаещите... Метан станция "Мгас" на бул. Липник (намира се межбу кръстовището на Олимпа и Петър Караминчев в посока към центара)Малко се повторихме с колегата, но точно в една и съща минута сме писали мненията. Редактирано 11 Март, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mmirchev71 0 #7 Отговорено 11 Март, 2008 Благодаря пичове за инфото до четвъртак защото имам много питанки като всеки нов фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #8 Отговорено 12 Март, 2008 (Редактирано) Пак ще ви дойде малко кафенето,така като гледам. Ааааааааааа ? Редактирано 12 Март, 2008 от bat'koko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iasho #9 Отговорено 12 Март, 2008 Пак ще ви дойде малко кафенето,така като гледам. Ааааааааааа ?Ми така ще е докато не отвориш едно кафе "ХОНДА ФЕН КЛУБ" с малък паркинг (като на Кауфланд) Айде нагласете си кофите с вода за утре, че тряа да къпим новодошлите И да дойдете всички щото 'bat'koko' ще ни брои пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #10 Отговорено 13 Март, 2008 То като гледам днес как вали може да минем и без кофи Шегата на страна, но аз може да не успея да дойда навреме. Ще се постарая, но не обещавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #11 Отговорено 13 Март, 2008 МАЙ ЩЕ УСПЕЯ ЗА ПОЛИГОНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #12 Отговорено 20 Март, 2008 Днес е четвъртак... отново е време да се съберем 19:00 на метан станцията Мгас на бил. Липник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #13 Отговорено 20 Март, 2008 Днес е четвъртак... отново е време да се съберем 19:00 на метан станцията Мгас на бил. Липник Аз май пак ще закъснея но за полигона ще дойда! Митак ти сън не спиш за тия гонки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #14 Отговорено 20 Март, 2008 Аз май пак ще закъснея но за полигона ще дойда! Митак ти сън не спиш за тия гонки Той няма търпение да види неговите "приятели" куките. А за довечера не ме бройте, че ще имам майстори в нас и няма как да ги оставя. Дано тоя път емоциите на полигона да са по-дълги от предната вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #15 Отговорено 20 Март, 2008 ще се постарая да доида че миналия път нещо се отплеснах и забравих че беше в четвъртък срещичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #16 Отговорено 27 Март, 2008 Днес отново ще ви чакам на Мгас във 19:00 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BassBoost 0 #17 Отговорено 2 Април, 2008 Ами този път и аз да напомня, че утре е седмичната и отново ще бъдем на Мгас във 19:00 часа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #18 Отговорено 2 Април, 2008 Дам и трябва да поговорим, дали има някой навит да отидем в неделя на гонките в Разград, така че ще ви чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #19 Отговорено 30 Април, 2008 Здравейте! Понеже, метан станцията вече не ни събира, ИМА ПРОМЯНА НА МЯСТОТО. Новото място е заведението "Артисти" (бившия Империял) по бул. Липник. Часа, засега си остава същия. И да обобщя... Утре в 19:00 на Артисти. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #20 Отговорено 30 Април, 2008 Ок адаш,вдигай си тела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #21 Отговорено 30 Април, 2008 ИМА ПРОМЯНА НА МЯСТОТО. Новото място е заведението "Артисти" (бившия Империял)Абе,това кога се реши , и как така аз не знам?Не трябваше ли Управителния съвет да се поризнесе със някакво становище по въпроса предварително?Нали това вече го обсъдихме и гласувахме на 28.02.2008 (решенията ще се вземат с пълен членски състав на Управителния съвет, а не като в парламента--с празна зала)Аз ще присъствам за да уточним как ще процедираме за напред. Приканвам и всички останали членове на Управителния съвет да заповядат , да обсъдим въпроса. 19:00 на "АРТИСТИ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BassBoost 0 #22 Отговорено 30 Април, 2008 Добре господин председател там сме! Не че не се разбрахме миналият път де, ама айде да не го повдигаме въпроса във форума . Та утре в 19.00ч на Артисти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #23 Отговорено 30 Април, 2008 Ко сте се разбрали миналия път?И защо го пазите в тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #24 Отговорено 8 Май, 2008 Отново е четвърък... довечера в 19:00часа на Артисти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BassBoost #25 Отговорено 8 Май, 2008 Мдааа... пак е четвъртък и пак е време да се съберем! Само някой да не забрави , че и времето е яко за сега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BassBoost #26 Отговорено 9 Май, 2008 Оп, айде тос път да ги пусна снимките навреме! От мен да мине http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244725 Е малко са, ама от сърце, дано председателя да одобри Дано все така да се събираме, супер беше! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #27 Отговорено 9 Май, 2008 браво бе наистина е било добре,преди време живех на квартира на 200 метра от мястото за срещи щеше да ми е много удобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat'koko #28 Отговорено 9 Май, 2008 Този път фотографина мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #29 Отговорено 9 Май, 2008 Като за седмична, добре стана Дано като пуснем и флаерите в деиствие, да не ни стига заведението п.п. bat'koko на какъв език пишеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #30 Отговорено 9 Май, 2008 Снимките са станали много добри радвам се много ,че сте ги пуснали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BassBoost 0 #31 Отговорено 15 Май, 2008 Айде да вдигнем пак темата, днес е четвъртък и довечера очакваме пак всички да дойдат на срещата. Пък всъщност ако някой нов член(ка) се включи хич няма да е лошо, че напоследък все сме си обичайните заподозрени, е не че е лошо де, ама... ...и така, довечера - 19.00ч. на Артисти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #32 Отговорено 15 Май, 2008 И за НЕДЕЛЯ да направим така че да се сьберем за ралито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #33 Отговорено 15 Май, 2008 elmo не те познаваме, но заповядай на някоя срещичка, че да оправим този пропуск. А за неделя има пусната тема във Хонда спорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #34 Отговорено 16 Май, 2008 Как да неме познаваш поне логото на профила ми трябва да ти гоВори ,че ме познаваш бе МИТАК (ЕЛЕНКО) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #35 Отговорено 19 Май, 2008 Здравейте колеги Ето ви линкче със снимки от нашето гостуване в Русе http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=203091Поздрави от Велико Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chori 0 #36 Отговорено 19 Май, 2008 Поздрави и от ГАБРОВОРадвам се че се събрахме и се видяхмеСега ще чакам да върнете везитата на наш терен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #37 Отговорено 20 Май, 2008 И ние много се радваме че дойдохте толкова много хора на гости Другия път е наш ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BassBoost #38 Отговорено 20 Май, 2008 Айде колеги и аз да вкарам малко снимчици! Sorry за малкото закъснение, ама нямах време Много хубава среща стана наистина, трябва по често да се събираме така повечко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247957 - ето и линкчето! Макар, че колегата tols е направил доста повече, ама нищо да има.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #39 Отговорено 22 Май, 2008 Пичове, отново е четвъртък. Днес в 19:00 на Артисти (бившия Империал). Аз малко ще закаснея, че трябва да ходя да викам на центара заради тея балове До довечера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #40 Отговорено 22 Май, 2008 Кое училище има бал днес ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове