Guest atanasbe #1 Публикувано 7 Март, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 7 Март, 2008 Хабибска му работа, иначе добре я владее. А хондичката изглежда мн добре, една такава нисичка, широка - вече не ги правят такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #3 Отговорено 7 Март, 2008 ного арна бе танасе,ти така моеш ли с твойта eg3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #4 Отговорено 7 Март, 2008 ного арна бе танасе,ти така моеш ли с твойта eg3пробвал съм се ама чак така ни ги владеем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #5 Отговорено 7 Март, 2008 Ба*ти психопата. Пешеходец 50 точки, кола 10, а майка с количка 20. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #6 Отговорено 7 Март, 2008 страааа6но добре я владее наистина !пък и хондака не е зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #7 Отговорено 7 Март, 2008 Ама напрай,гафчето...ония с бавара и той е бая нередовен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #8 Отговорено 7 Март, 2008 тия ич акъл нямат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #9 Отговорено 7 Март, 2008 тоя е чао с главата !тая хонда направо неможе да варви :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #10 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) Каквото и да си говорим, добре я владее, но си е доста безрасъдно да я върти така близо до хората.... Редактирано 7 Март, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 8 Март, 2008 Каквото и да си говорим, добре я владее, но си е доста безрасъдно да я върти така близо до хората....Еми в арабските страни ти какво очакваш. Не сте ли гледали арабски дрифт, ето ви малко: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #12 Отговорено 8 Март, 2008 ебаси яката кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #13 Отговорено 8 Март, 2008 Ебати манияка. Там полиция няма ли бе , тоя цял ден се врътка и нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #14 Отговорено 8 Март, 2008 Тоя докато се е научил да се върти така сигурно бая коли е потрошил, иначе е много добър, само дето тоя некадърник с БМВ-то развали всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #15 Отговорено 8 Март, 2008 AAA ! на 30 секунда го спрях..стана ми жал за хондичката ^^ , то тея спирачки така скърцаха че спокойно си го представяш как циври хондата ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xedos_1983 0 #16 Отговорено 8 Март, 2008 шшшшшшш, тия хич не ги слуша главата искам и аз така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #17 Отговорено 8 Март, 2008 4g rulez якооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #18 Отговорено 8 Март, 2008 Само дето тва как се върти в кръг .... за кола с предно нещо не ми го побира главата как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest don4o_tsarev #19 Отговорено 8 Март, 2008 Само дето тва как се върти в кръг .... за кола с предно нещо не ми го побира главата как става пробваи с рачната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #20 Отговорено 8 Март, 2008 тоя е некаф яко нередовен , има пълен контрол в/у колата си евала му.Но си мисля ,че на 2-3 пъти щеше да помете хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #21 Отговорено 8 Март, 2008 тоя е некаф яко нередовен , има пълен контрол в/у колата си евала му.Но си мисля ,че на 2-3 пъти щеше да помете хората.Тва не са хора, тва са хабибита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #22 Отговорено 8 Март, 2008 Тъп и безотговорен мангал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #23 Отговорено 8 Март, 2008 Някой в коментарите на клипа много правилно е казал "arab idiots"! А също така и "stupid assshole"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #24 Отговорено 9 Март, 2008 И как я върти в кръг като е с предно? Освен да е сложил пластмасови подноси под задните колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #25 Отговорено 9 Март, 2008 Те това ако беше в нашата родина при тези изпълнения около колите все щеше да се намери някой чичка да му тегли един бой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #26 Отговорено 9 Март, 2008 Разбира се, в България всеки си мисли че само той има право да прави каквото си иска и да раздава правосъдие На мен не ми пречи. Ако не ме сгази хабиби, ще ме удари гръм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #27 Отговорено 9 Март, 2008 шматка имал пълен контрол в/у колата даам на 1-ва скорост тез работи ги правех когато наборите ми играеха мортал комбат 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #28 Отговорено 9 Март, 2008 що ли си мисля ,че колата му е 4WD ? само с предно предаване и така да се върти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BRAINIAC 1 #29 Отговорено 9 Март, 2008 и аз така си мисля.Нема на4ин да е само с предно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #30 Отговорено 10 Март, 2008 Ти няма такива кретени бе!Да е*а и мангалите прости!Как може да ви кефи тва незнам....Представете си някой психопат като тоя да ви удари детето(дано никога никога не се случва)!Без да се замисля ще го лежа до живот! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gdog 0 #31 Отговорено 16 Март, 2008 тоа е маняк ве даже слезе от колата а това дето пили гуми без да си и е ско4ил на газта авто-пилот ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #32 Отговорено 16 Март, 2008 с предно е колата 100 % гаранция ти давам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pen4o 0 #33 Отговорено 16 Март, 2008 ненормалници има навсякъде ама тея са малоумни беееееее........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #34 Отговорено 16 Март, 2008 Пича... верно е рисков,ама го може,т'ва е важното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #35 Отговорено 21 Март, 2008 Триабва и аз да се науча да въртя така ,жаклко че сърце не ми дава да я изпържа така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CrazyDriver #36 Отговорено 21 Март, 2008 Хабибито си го бива Само искам да дам два коментара по клипа:1) ако някой прави подобно нещо, нека го прави на по широко място и на по голямо разтояние от публиката - колкото и да си добър веднъж ще направиш някоя пилотска грешка и после кво' ........ !!! 2) Докато гледах клипа видях че тоя използва ръчната за да дрифтира и то доста усилено /относно коментарите на колегите че колата е 4wd, нека се загледат малко и да видят че при всяко завъртане дарпа ръчната , а при 'поничките - doughnut' или кръговете държи ръчната постоянно дръпната т.е. е само с предно/, та ваъпроса ми е - на тоя задните гуми не му ли стават четвъртити от това постиянно дърпане на ръчната и особенно при кръговете !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #37 Отговорено 24 Март, 2008 (Редактирано) ако дрифтиш правилно няма да станат четвъртити [/url]задни гуми Редактирано 24 Март, 2008 от АЛЕКС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #38 Отговорено 25 Март, 2008 ако дрифтиш правилно няма да станат четвъртити Тези гуми изглеждат доста добре , приличат на сликове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове