Jump to content
Dakata

Music Idol -чист английски език

Recommended Posts

Guest Fieldy_

Като стана дума...Въобще несъм почитател на подобни предавания .., пей, играи с мен и без мен и т.н.Снощи обаче гледах въпросният епизод на предаването.. е то мисля тва е най интересната част от него.По нататък вече с гласуването става скучничко.Немога да разбера въобще защо се явяват тея ... май са на принципа .."Нищо че се излагаме -важното е да е по Талавизията"Голям смях думи нямам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха ха,кен лий либу дибу дау ю!мнооого се смях в4ера :cool::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ле ле такова излагане нема братче! че и колко уверена какво пее и на какав език го пее! срам и позор! аз ако бях щеше да се скрия в дън земя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам онзи дето бил Майкъл Джаксън на кроасаните?:cool::);)Ето го http://www.vbox7.com/play:3afb0ca9

Редактирано от SuN`HiGh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале попиках се от смях бре. Ебати хорицата :cool::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига бе!Снощи не мога да заспя,сега не могааа да бачкам. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,на това се вика УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:cool: докато текат кастингите ще има много забавни моменти с "таланти" като тези и то от цяла България. Мен лично много ме кефят тея гафове, но после като отсеят само добрите спирам да го гледам - тя интригата се губи .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся ще ви покажа как се правят кроасани :cool::);):D :D :D;)Моля за още клипчета че тук ф офиса колегите се распукаха от смпях :D :D :D :D

Редактирано от samux

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се смейте бре!! това са моите идоли :P ако можеше да се гласува.........щях да ги изкъртя от смс-си само и само да ги гледам до края на шоуто:):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

respect :P правилно ми е било чувството значи, че тая година РУСЕ изригна с таланти ... и в миналите кастинги имаше идиотщини, ама тая година в Русе направо чупят комерси :P:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) след половин час смях със сълзи(а казано честно не ми се е случвало от година) вече си имам нова мелодия на телефона :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има уникати от кандидатите, ма тоя фънки като му видя грозната мутра и нещо се обръща в мен....

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

ту либу дибу даут ю...ХАхаХА ще се напикая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за тъпия въпрос...ама някой може ли да ми каже тая какво всъщност се опита да каже , че нещо паметта ми ме лъже и немога да се сета за текста на песента...ако някой ми припомни много благодаря ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая година Music Idol е просто една гавра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не коментирам не гледам такива предавания :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

това е някво хумористично предаване. кастингите са най интересни... и да не забравите: кеннннннннннннннн лиииии либудибу даут ююююююю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Извинявам се за тъпия въпрос...ама някой може ли да ми каже тая какво всъщност се опита да каже , че нещо паметта ми ме лъже и немога да се сета за текста на песента...ако някой ми припомни много благодаря :(

No I cant forget this eveningOr your face as you were leavingBut I guess thats just the wayThe story goesYou always smile but in your eyesYour sorrow showsYes it showsNo I cant forget tomorrowWhen I think of all my sorrowWhen I had you thereBut then I let you goAnd now its only fairThat I should let you knowWhat you should know(ЕТО ГО ВЪРХЪТ!КЕН ЛИЙ?)I cant liveIf living is without youI cant liveI cant give anymoreI cant liveIf living is without youI cant giveI cant give anymoreWell I cant forget this eveningOr your face as you were leavingBut I guess thats just the wayThe story goesYou always smile but in your eyesYour sorrow showsYes it showsI cant liveIf living is without youI cant liveI cant give any moreI cant liveIf living is without youI cant giveI cant give anymore

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАхахахахахахахаах еееееееее нема такива бре , тия бас ловя че някой им плаща да се праят на идиоти не мое да има такива хора не не не хахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Eтого клипа със субтитри.http://www.vbox7.com/play:efef2720

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

казали са го хората - НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ГЛУПАВ но за тия герои каквото и да се каже е малко , просто думите нестигат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;):cool: ентелигентна олигофрения ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникална простотия! Наистина тази година предаването е някак много постно. Тоя, така нарекъл се "Фънки", не си стои на мястото. Обижда хората и им се подиграва. Що за глупост. Това може да стане само в България.

....аве пич Фънкито направо ги гали тия идиоти ве то такова самочуствие на некадърници не бях виждал.Фънки мога да ти кажа е много точен пич с готино чуство за хумор и разбира от музика повече от Есил,Люси,Глория и Слави ама на такива некадърни нещастници по друг начин няма как да им обясниш,че са адски невежи и без талант те даже не са си направили труда да се поинтересуват кой е Фънки и с какво се занимава :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз не помня, ама в миналия Music Idol май нямаше такова чудо ...Как може да се явиш на кастинг пред цяла България и да не си направиш труда поне малко думи и произношение да научиш. Май не е толкова трудна тая работа ... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тази мадама дори името на песента не и знае. :cool:;);) КЕН ЛЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ;););)

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest valri

Куцо,кьораво и сакато тръгнало да пее:DТая патка дори не си е направила труда да разбере как се казва песента,само че "Мамо тате ша ма дават по талавизора"!! И най нагло заявява че песента е на английски ей тва вече беше нагло:huh:! :D :D :dry::P :P :stupid: :stupid: :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предварително се извинявам за :blink: .....Би ли ми обяснил малко по-вече за музикалните му, а не за организаторските му изяви? Признавам не го бях чувал преди Music Idol, а ми стана интересно да разбера нещо по-вече за него. Питах чичко Гугъл, ама явно не съм го питал правилно, понеже намерих само, че е основател на "София Мюзик Ентерпрайсис" и организирал концерти на "Металика", “Депеш Мод”, “Блек Сабат” и други, но нищо не намерих за негови изяви като музикант (единствено в едно интервю се споменава, че обичал да свири на китара). Та от това си правя изводи, че е повече бизнесмен отколкото музикант ;) .Не целя да се заяждам, да го обиждам или да твърдя, че не му е мястото в журито, просто ми е интересно да науча нещо по-вече за него.А и ето какво намерих преди малко - Издигнаха петиция срещу Фънки

Как бре!Не си ли чувал за Ера?А за Ер малък?... Само че Фънки е свирил само в Ера....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Димитър е завършил Консерваторията с бас китара и сума ти години е бил фериботен трубадур из Скандинавско. Доколко това го прави добър музикант не знам, но е факт, че не може да се задържи в дадена група за достатъчно дълго време, че да се случи нещо сериозно с нея. Колкото до характера му, той си е такъв по принцип (3 години съм работил за него и знам), но специално в това предаване всеки играе предварително зададена роля, така че не търсете под вола теле. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...всеки играе предварително зададена роля...

Ква е тая роля да скапваш самочувствието на хорицата в ефир, когато те си мислят, че в момента се решава бъдещето им, не ми е много ясно?!?Доста добре се е вживял в ролята трябва да призная, все едно е измислена по негов личен образ и подобие. "все едно"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи тази патка благодари,че я направили известна :Dhouse mix

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...гледам колегите са обяснили кой е Фънки а и като напишеш рок група Ера в Гугъла излизат доста неща.Пак ще повторя добре,че има кой като него да им отрязва отрано мераците на некадърните,че на някой като им подадеш пръстче ти грабват цялата ръка и се мислят вече за звезди колегата Дариус ви дава един пример :Dhttp://music.pop.bg/biography27795.htmlмалко инфо за групатаhttp://www.vbox7.com/play:22837fdb

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе истината е че Ера правеха страшни парчета, но с Любо Малковски. После Ь продължи насоката ... ЕРА-та на Амебата и Фънки не ме кефеше... на концерта по-миналото лято просто умрЕх от кеф Любо като излезе на сцената...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...