Jump to content

Involver

Фен
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Involver

  • Ранг
    True Fan
  • Рожден ден 31.10.1977

Profile Information

  • Кара
    D14A4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv
  1. Някак си не ми се вързват с ръждите на капака...НО! Важното е на теб да ти харесват!
  2. Така е - всеки има право на лош вкус Споделям мнението ти! ....Но всеки сам си решава. А за майсторлъка с "химичното съединение H2O"....колега, само да знаеш, че точно това скъсява най-много живота на фолиото, защото на повечето фолиа, лепилото им е на акрилна основа..
  3. И аз не съм чул досега, че е нормално да има загуба на масло По-скоро бих се съгласил с колегата JeepersCreepers!И моя кош го гърча редовно, но при мен няма никаква загуба на масло!
  4. Progressive House, Breaks...Deep House!!! Това предимно, но от време на време и аз почвам да мятам канчето и да куфея като колегите гласували за Metal(lica))))) :lol:
  5. Мексиканският милиардер Карлос Слим спаси екипа на “Хонда” от Ф1, като го купи вчера за един долар. Това съобщи италианският вестник “Стампа”. Слим е втори по богатство в света и дори на няколко пъти задминаваше Бил Гейтс заради котировките на акциите си. Японските собственици на “Хонда” обявиха, че спират финансирането на проектите си във Формула 1 заради глобалната финансова криза. Те обаче казаха, че продават акциите си. Слим е придобил всичко и е гарантирал бюджета на екипа, който е около 400 милиона долара. За новия тим ще карат Дженсън Бътън и племенникът на великия Айртон Сена - Бруно. Един от спонсорите на Бруно през кариерата му е “Ембрател”, част от групировката на Слим “Телмекс”. Сена сменя ветерана Рубенс Барикело, който прекрати кариерата си. “Хонда” се появи във Формула 1 през 1964 година, но през последните бе самостоятелен отбор, след като бяха изкупени акциите на BAR. Тимът има три победи, като последната е на Бътън през 2006 година в Унгария. Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо е сключил тайно съглашение с “Ферари” за три сезона. Според информацията, поместена в “Гадзета дело спорт”, испанският пилот ще започне работа с “черните кончета” през 2011 година. Изданието твърди, че договорът съдържа няколко опции, позволяващи контрактът да бъде разтрогнат предсрочно. Пилотът обаче може и по-рано да се присъедини към “Ферари” - през 2010 година, но само ако Кими Райконен продължи със слабата си серия. От вестника потърсиха за информация представители на “Ферари”, но пресаташето на отбора не потвърди слуховете и информацията. “Още веднъж ще повторя, че нашите пилоти имат договори до 2010 година”, заяви официалният представител на “Ферари”. Настоящият контракт на Фернандо Алонсо с “Рено” пък изтича след два сезона. През новия шампионат във формулата ще бъде още по-интересно, особено след намаляването на бюджетите. (24 часа)Линк
  6. Аз последните няколко срещи ги пропуснах, но ще гледам на тази да дойда
  7. civic 2.2 i-ctdi - 209km/h и трябваше да намаля, но се държа стабилно, на тази скорост!! баси....ся кат се замисля.....много съм бил глупав да я развия тази скорост на магистралата!!
  8. при мен беше от щипките които държат корите на колоните.....бяха се измъкнали , и понеже, аз колони там нямам, ги доизмъкнах и ся е ОК
  9. аааа колеги.....буксата която влиза в касетофона не е тази на антената! казвам го за да не направите глупостта да я издърпате този кабел е с 2 букси(мъжка за магнета и женска за буксата на антената) който е вързан със св. опашки и стои перманентно зад арматурното табло!
  10. job done!!! както казват англичанитеслед 2 ч. мъка, най-накрая я поставихколеги, кабела за антената, не е под кората на гредата а в самата греда която е куха!след като махнете кората под волана ще видите буксата....откачате старата антена и я вързвате с тел или канап, които каквото има под ръка и я издърпвате отгоре.след това по обратния ред вързвате буксата на новата за тела (здраво!) и я издърпвате от долната страна и готовоПС: звучи много лесно и е много лесно, стига да не направите най-глупавата грешка като мен да издърпате кабела на на старата антена, преди да сте вързали за него новата 4е се почва едно ръчкане с едни телове и така доста време и нерви!надявам се да съм помогнал с това обяснение на някой който се чуди като мен преди да я сложа, как стават нещата
  11. колеги, ще ви бъда много благодарен ако ми кажете, какво трябва да направя за да заменя старата антена с нова!не ми е ясно кое трябва да разглобя за да я махна и да поставя новата!!благодарско на всички откликнали колеги предварително!
  12. урааааа, вече съм със записан час при Д-р Хаус
  13. обикновено към 1430....до към 2000 (говоря за Прем .лига / Англия)
  14. за гребната - ДА! за неделя - ДА! Но хора като мен които се интересуват и гледат футбол биха предпочели 1200 или 1300ч. - разбираемо защо!
×
×
  • Създай нов...