BENJI_CRX 8 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 еееее ма ти па разцепи мрака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #2 Отговорено 17 Януари, 2008 Луд си бате, от известно време ти следя развитието на проекта и ти свалям шапка! Някой ден като минавам покрай теб ще мина да я видя на живо и ако може и да я видя как върви, опс...ЛЕТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 17 Януари, 2008 Ти си един мноо луд копелдак Честито мнооо газ без ремонти...пп 6е има ли други смел4аци като тебе скоро??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 17 Януари, 2008 Михо,нямаш спирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #5 Отговорено 17 Януари, 2008 Miho е най-голямия лудак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #6 Отговорено 17 Януари, 2008 Евала брат, даваш надежди и цели на много млади зарибени хора като мен, че някой ден ще си направят и те колата като теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2008 евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #8 Отговорено 17 Януари, 2008 Насълзих се ,толкоз млад и толкоз напред,няма повече какво да кажа. п.с Още не са ли те изгонили от къщи,а жената? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #9 Отговорено 17 Януари, 2008 На път сам да изфърча...нестига че масло насекаде ....ми и прах от лака на колата ....скоро ше си търся дом....жената се държи още ...хахах до кога не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #10 Отговорено 17 Януари, 2008 Браво,Михо,на прав път сиевала за ентусиазма,на мен вече май ми мина но пък ми е гот да видя последователи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #11 Отговорено 17 Януари, 2008 Браво, управляваш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 18 Януари, 2008 Браво бате заклевам се ти ме кефиш е това е ентусиаст евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #13 Отговорено 18 Януари, 2008 Браво баце! Чакаме те вече в турбо-В-групата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #14 Отговорено 18 Януари, 2008 Голям си, брат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #15 Отговорено 18 Януари, 2008 Ехеее, голям си брат! Да му се радваш със здраве на новото сърчице. Много ти беше мерак, ама дядо коледа си знае работата!! (ти да жив и здрав, да си бачкаш здраво де)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #16 Отговорено 18 Януари, 2008 Мишо земи понапи6и кое как, какви трудности има6е, какво се преправя за да стане ясно на мом4етата за ко иде ре4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #17 Отговорено 18 Януари, 2008 Евала Михо само това мога да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #18 Отговорено 18 Януари, 2008 Добре, добре е ше стане бързо и реното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #19 Отговорено 18 Януари, 2008 Тая англи4анка само к20 не е имала за сърце (пожелавам ти го някои ден)........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #20 Отговорено 18 Януари, 2008 тая англичанка вземи и измисли едно 4х4 най на края.... вече видяхме че не може да ускорява дори в права посока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #21 Отговорено 18 Януари, 2008 Поздравления, нека те радва още повече торпилата, ама защо я боядисваш бе човек. От снимките които съм гледал изглеждаше перфектна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #22 Отговорено 18 Януари, 2008 eeeee адаш аре за кой ли път честито. нямаш спирачки ти и това си е п.с.ако има проблем вкъщи ще си направим отбор на изгонените мъже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #23 Отговорено 18 Януари, 2008 Браво пич!Кефиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #24 Отговорено 18 Януари, 2008 Ей това момче направо се е побъркало, но и аз му свалям шапка заштото тои беше човека който ми помогна и при моята поредна щуротия.... турбото И мога само да кажа БРАВО БАЦЕ дано данети угасва интосиазма и МНОГО БЕЗАВАРИИНИ летенета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #25 Отговорено 18 Януари, 2008 Браво пич ,пожелавам ти да имаш силите и ентосиазма да осъществиш още 100 проекта.Еваларка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #26 Отговорено 18 Януари, 2008 ...и скоро я чака едно прасенце дето седи в багажника.......и както казват братята хамериканци....the bigger - the better ! Човек, луд си ! Докато не и присадиш двигатели за хоризонтално излитане на тая англичанка няма да мирнеш... Евала и продължавай в същият дух !! Освем че адски мноо радваш също така надъхваш младите ентусиасти...не че ти си кой знае колко дърт, но там е работата - показваш на много от младите колеги (включително и на мен), че със желание всичко става независимо от възрастта и опита...Имаш едно огромно РЕСПЕКТ от мен, късмет, безаварийни, и.....чакаме вентилатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #27 Отговорено 18 Януари, 2008 радваш много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #28 Отговорено 19 Януари, 2008 Тая англи4анка само к20 не е имала за сърце (пожелавам ти го някои ден)........аре пак му подпали чергата........ Михо, братле, отде таа енергия и мерак бре? Мен мъ мързи да си сменя филтъра, ти двг сменяш по-често Евалата готин, ща направим май емблема на клуба, ще те канонизираме нещо кат "Свети Михондю Пазарджишки" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #29 Отговорено 19 Януари, 2008 "ЕМооооо бате късмета тоя път е че тая кутия дето я докопах леко се оказа че има LSD и се надявам да има няква файда от тая цялта работа"Не си я докопал-приеми го като подарък за коледа По бързо и се радвай 4е на лято 6е има К20-ска... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #30 Отговорено 19 Януари, 2008 Брао Михо опасен си)) тия твойте тръни в задника са много големи само напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #31 Отговорено 21 Януари, 2008 Честито Дано нямаш проблеми от сега нататък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #32 Отговорено 23 Януари, 2008 И накрааая благодаря на всички ви за пожеланията и се радвам че хората се кефят на това но си мисля че е време повече хора да се престрашат да направят същото ......няма нищо страшно и няма нищо друго като погледнеш каде си бил и каде си сега .....и да се чувстваш горд с постигнатото ...и после идва кефа ....бръъъъъъъмммм......АЙДЕ момци НА СУАПОВЕТЕЕй тука съм МНОГО съгласен с теб.... с желание и повечко решителност, всичко става Успехи баце... шапка ти свалям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #33 Отговорено 27 Март, 2008 Да дигна темата от прахта малко ......колата я боядисахме ....мн мн мн лошо ми я осраха .....половината е лилава другата е червена ..........на портокалова кора половината другата не ....мъгла ....липса на блясък.....пукнатини....пълен резил....както и да е преглътнах този факт и сигнах до турбинирането всичко е готово само тряя да се понастрой количката и да тръгне ....турбото беше рециклирано поради течове.....сега е ок...засега ..че с тоз моя късмет....утре ше качвам жълтото кони спорт....ии така ...дотук за доста време....кована карантия ше има кто си намеря работа .......малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #34 Отговорено 28 Март, 2008 Давай пич несе отказвай аиде ,че после аз като се почна трябва да има кои да ме надъхва също когато има проблеми и мурзела натделява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #35 Отговорено 28 Март, 2008 (Редактирано) Евала за ентосиазма, който имаш, въпреки проблемите, които имаш от едно известно време. Ти си човека Мишо Редактирано 28 Март, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #36 Отговорено 28 Март, 2008 Направо онемявам като гледам. Малко ме е яд че са ти прецакали боята. За останалото нямам думи. Продължавай в същия дух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове