Guest Phillip #81 Отговорено 25 Януари, 2008 Аз пък сам Филип from Rousse :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ivu #82 Отговорено 25 Януари, 2008 Ивайло, приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #83 Отговорено 25 Януари, 2008 ПАВЕЛ ПАВЛОВ - PLEVELCHO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #84 Отговорено 25 Януари, 2008 Приатно ми е Стоян или Тянката а може и Тяната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #85 Отговорено 26 Януари, 2008 (Редактирано) Хайде и аз да се представя. Много ми е приятно, казвам се Петко. А като забелязах че не съм и първият, ми е още по гот . Редактирано 26 Януари, 2008 от Perko28 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #86 Отговорено 26 Януари, 2008 Приатно ми е Стоян или Тянката а може и Тянатапоследните две ги игнорирах много отдавна, сега съм само Стоян ... прякорите няма си ги казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #87 Отговорено 26 Януари, 2008 Здарвейте аз се казвам Павел и ми е особедно приятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #88 Отговорено 26 Януари, 2008 И аз да се представя Светослав - Светльо, Плешо или Диби. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #89 Отговорено 11 Февруари, 2008 Мартин - по документи, Марто - по улично му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #90 Отговорено 11 Февруари, 2008 Иван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #91 Отговорено 11 Февруари, 2008 айде и аз да вляза в ученическия дневник Александър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #92 Отговорено 11 Февруари, 2008 Кирил се казвам , приятно ми е да се запознаем , и лично още повече на някоя сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #93 Отговорено 11 Февруари, 2008 Аз съм Стефан. Приятно ми е. Приятелите ми викат Течо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #94 Отговорено 11 Февруари, 2008 Людмил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRacing #95 Отговорено 11 Февруари, 2008 Приятно ми е Александър(какво да направя, имам наи-хубавото име ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #96 Отговорено 12 Февруари, 2008 И на мене ми е приятно, името ми е Самуил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #97 Отговорено 12 Февруари, 2008 Момчил, приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #98 Отговорено 12 Февруари, 2008 Момчил, приятно ми е Лъжеш На колегата горе най-красиво , мойто най-величествено Константин , но нека не издребняваме - викайте ми Тино , както и повечето познати и приятели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #99 Отговорено 12 Февруари, 2008 Айде и аз да се включа... Атанас съм..всеки ми вика както си иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #100 Отговорено 13 Февруари, 2008 еха, ей такава тема ни трябва тия дни в интернет пространството. ако тенденцията се развива в същата посока, скоро може и да забравим как се казваме и да ни пишат никовете по шофьорските книжки поне, ако не по паспортите иначе по темата, Йордан се казвам гледам че нямам адаши обаче или се крият. иначе приятелите ми викат данчо, даката или жицата тва последното няма да го обяснявам от къде идва, и без това само ще стане голям поста и ше ви стане досадно да го четете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest boba7a #101 Отговорено 13 Февруари, 2008 Боян-бобата ми викат от малък... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #102 Отговорено 13 Февруари, 2008 Както може би предполагате аз съм Димитър приятно ми е!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #103 Отговорено 13 Февруари, 2008 Йвайло , здравейте !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bitex100 #104 Отговорено 13 Февруари, 2008 Здравейте и от мен, казвам се Кирил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #105 Отговорено 13 Февруари, 2008 (Редактирано) Димитър Вергиев,за повечето просто......Чичо Илия.Приятно ми е,братя и сестрички.И да си цункате Хондичките от мени. !!! Редактирано 13 Февруари, 2008 от vektor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #106 Отговорено 13 Февруари, 2008 Здравейте и от мен, казвам се Кирил. Мараба адаш !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #107 Отговорено 15 Февруари, 2008 Велизар и на мен ми е приятно колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #108 Отговорено 15 Февруари, 2008 Приятно ми е Васко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecinside 7 #109 Отговорено 16 Февруари, 2008 Казвам се Мирослав приятно ми емай нямам други съименици в форума? еха, ей такава тема ни трябва тия дни в интернет пространството. ако тенденцията се развива в същата посока, скоро може и да забравим как се казваме и да ни пишат никовете по шофьорските книжки поне, ако не по паспортите иначе по темата, Йордан се казвам гледам че нямам адаши обаче или се крият. иначе приятелите ми викат данчо, даката или жицата тва последното няма да го обяснявам от къде идва, и без това само ще стане голям поста и ше ви стане досадно да го четете Колега да не се занимаваш с ток ,та ти викат жицата? сори за офа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskra84 0 #110 Отговорено 17 Февруари, 2008 Приятно ми е аз съм Невяна. Някой ми викат Вени, но най близките ми приятели ми викат Венко (а други Дребен или Малката) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki Petkov 0 #111 Отговорено 17 Февруари, 2008 Ами Аз съм Николай Стоянов Петков, в службата ми викат Ники Петков, приятелите ме наричат Джексъна и по-малко ми викат nikonti, но най-разпространеното и Джеки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joexx 3 #112 Отговорено 17 Февруари, 2008 Здравейте казвам се Николай Симеонов, но всички ми познати се обръщат към мен на "JOE" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest astralmind #113 Отговорено 18 Февруари, 2008 (Редактирано) Здравейте казвам се Тодор Овчаров Редактирано 18 Февруари, 2008 от astralmind Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIDO_ #114 Отговорено 18 Февруари, 2008 Здравейте, аз съм Динко приятно ми е, за по на кратко DIDO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #115 Отговорено 29 Февруари, 2008 Ето ме и мен - Момчил М. Гарвански, на вашите услуги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #116 Отговорено 29 Февруари, 2008 Крушков,Иван Крушков (Джеймс Бонд нещо ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #117 Отговорено 29 Февруари, 2008 РосенМного Ви здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #118 Отговорено 29 Февруари, 2008 (Редактирано) Любомир и Пламен, и на нас ни е приятно (L-то и P-то от lz2lps са от там , S-то е от Симеонов ) Редактирано 29 Февруари, 2008 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #119 Отговорено 3 Март, 2008 Ивелин или за кратко Иво, приятно ми е.Адашите да не се крият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lafera 0 #120 Отговорено 4 Март, 2008 Владо приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове