saveman 0 #481 Отговорено 21 Януари, 2009 еми, ще чакаме тогава... много искам да си купя такова ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rosenmvr 0 #482 Отговорено 21 Януари, 2009 Колега Informer преди време бяхме говорили да опитаме да подкараме инфоборд на Фиат само с к-линия.Попаднаха ми дефиниции от програмата UniDiag. ЕКУ -то отговаря на всички команди през конзола.Има ли надежда да се оборудвам с едно устройство.Ако кажеш кога мога да докарам колата и да преценим на място.Поздрави Росен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #483 Отговорено 28 Януари, 2009 благодаря за бързо изпълнената поръчка,надявам се и вие вече да сте получили парите и всичко да е наред.сега остава да го монтирам нямам търпение,ако има проблем ще питам.искам да ви кажа ,че това което сте направили колкото и смешно да звучи за някои ме кара да се чувствам горд ,че съм българин, голям кеф ми става като чета на кутийката Made in Bulgaria. имате едно огромно благодаря и поздрави от Десо от пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #484 Отговорено 28 Януари, 2009 Здравейте,искам да кажа само,че съм много доволен от "инфоборда"свързването е много лесно и работи отлично.Приятели постоянно ме питат от каде могат да си вземат и те за техните автомобили които не са Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #485 Отговорено 28 Януари, 2009 Колега Informer, на сивик купе 5ген. D15B7 ще стане ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #486 Отговорено 29 Януари, 2009 Колега Informer, на сивик купе 5ген. D15B7 ще стане ли?Ако има букса за диагностика вероятността варира от 90 до 100% в зависимост от това коя година е произведена. Ако не стане ще го върнеш, не е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saveman 0 #487 Отговорено 29 Януари, 2009 да преминавам на пълна инжекция тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #488 Отговорено 2 Февруари, 2009 Какво стана с модела за OBD II ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #489 Отговорено 3 Февруари, 2009 В момента подготвяме версията за ВАГ и след това ще пуснем и ОБД2-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #490 Отговорено 14 Февруари, 2009 за в18с4 става ли 97 г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #491 Отговорено 15 Февруари, 2009 Става за Б18Ц4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #492 Отговорено 15 Февруари, 2009 благтодаря за бързия отговор.ще си го купя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #493 Отговорено 18 Февруари, 2009 Джаджата бачка идеално на чипната P28 без datalogin. сега я разучавам да и открия сичките гъзарийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #494 Отговорено 26 Февруари, 2009 кво се случва не мога да разбера, пуснал съм поръчка от 2 седмици ни вес ни кос.на тва аз му викам силна форма на несериозност без да ми се обиждат колегите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iXi 0 #495 Отговорено 26 Февруари, 2009 кво се случва не мога да разбера, пуснал съм поръчка от 2 седмици ни вес ни кос.на тва аз му викам силна форма на несериозност без да ми се обиждат колегитеКолега, съжалявам за недоразумението, но веднага щом прочетох в темата проверих. Няма направена поръчка от теб. Получил ли си потрвъждаващ email?. Сигурен ли си, че е изписало "поръчката ви е направена успешно" ?Ще се опитам да се свържа с теб по телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #496 Отговорено 26 Февруари, 2009 0878876364 .звънни моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #497 Отговорено 27 Февруари, 2009 Какво се случва с UNI-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #498 Отговорено 28 Февруари, 2009 Уни-то е готово, но не е тествано заради студа. Сега като се постопли ще направя едни интензивни тестове и го пускам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #499 Отговорено 1 Март, 2009 Супер!А преди време беше споменал и за допълнителни функции,като например буст контрол... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #500 Отговорено 2 Март, 2009 Infoboard-a ще работи ли на D16Y8 мотор ? 97г :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #501 Отговорено 2 Март, 2009 Да Работи. аз съм с такъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #502 Отговорено 3 Март, 2009 А дали ще работи на D15Z8 (Honda UK Civic 1.5 V-TecE 1999)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #503 Отговорено 3 Март, 2009 Да, ще работи на D15Z8, англичанките до 2001-ва година ги поддържаме всичките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #504 Отговорено 6 Март, 2009 а какво представлява унимодула? в смисъл може ли да се вземе отделно и да се ползва на хондовски инфоборд, но на друга кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #505 Отговорено 6 Март, 2009 В началото мислех така да процедирам, Хонда вариант който се свързва с Уни модула, но в последствие се оказа, че са нужни прекалено много настройки в меню-то и други разлики заради които стана невъзможен тоя замисъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #506 Отговорено 6 Март, 2009 (Редактирано) Страхотна е тази джаджа колега! Искам и аз едно да бодна в акорда! Как мога да се сдобия?Току-що видях линка към сайта! Ориентирам се натам! Редактирано 6 Март, 2009 от kalio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #507 Отговорено 15 Март, 2009 със сигурност ли става на д16y8 защото не фигурира във списъкът и ако да искам един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #508 Отговорено 15 Март, 2009 Ако на това Д16У8 буксата за комуникация е 16 пинова ще трябва да почакаш малко ОБД2 версията ни, ако не е шанса да стане е доста голям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #509 Отговорено 16 Март, 2009 ами п28 е еку-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #510 Отговорено 16 Март, 2009 Значи шанса нараства до 100 % Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #511 Отговорено 16 Март, 2009 ...ще трябва да почакаш малко ОБД2 версията ни...Има ли яснота приблизително след колко време да очакваме тази версия? Ориентировъчно. Две седмици, месец, два месеца? Че не ме свърта вече, не за друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #512 Отговорено 17 Март, 2009 Ами вече имаме ЕЦУ за тестове, та се надявам до 2-3 седмици най-много да я пуснем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #513 Отговорено 18 Март, 2009 Бях питал преди време, ама да проверя дали има вариант с друг цвят на дисплея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #514 Отговорено 18 Март, 2009 Засега цветно май само с плексиглас: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry263925. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #515 Отговорено 26 Март, 2009 за црх 2 ген д16 а6 ще стане ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o_hondata 0 #516 Отговорено 28 Март, 2009 Да, ще работи на D15Z8, англичанките до 2001-ва година ги поддържаме всичките.Днес пробвахме на то4но такава/D15Z8-1998/.Нещо не трьгна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #517 Отговорено 28 Март, 2009 Свързахте ли го както трябва, тя трябва да е с 5 пинова букса, там шанса да се объркат изводите е по-голям. Другия вариант е това да е някакво специално изпълнение и да има някъде 16 пинова ОБД2 букса, за тях скоро ще сме готови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o_hondata 0 #518 Отговорено 30 Март, 2009 Свързахте ли го както трябва, тя трябва да е с 5 пинова букса, там шанса да се объркат изводите е по-голям. Другия вариант е това да е някакво специално изпълнение и да има някъде 16 пинова ОБД2 букса, за тях скоро ще сме готови Работи,работи.Извинявайте! Буксите бяха две,малка/2 пинова/ и голяма/5 пинова/.Бяхме го включили към малката букса и затова не заработи.Към голямата букса /5 пиновата/ тръгна от РАЗ.Извинявайте още веднъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #519 Отговорено 27 Април, 2009 Да попитам дали ще стане за англйски сивик D16W3 ,99г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #520 Отговорено 28 Април, 2009 Ами провери дали имаш такава букса с 3 или с 5 извода, ако имаш шанса да стане е доста висок Ако буксата е с 16 извода ще трябва да почакаш малко, но това вече сме го писали в темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове