Informer 2 #321 Отговорено 22 Октомври, 2008 Колицата ми се видя в чудо от тестове днес Утре, другиден ще споделяме впечатления...за сега сам мн. доволен. Мн добра работа...Информер исках само да те питам как закрепи устроиството на мястото на часовника на англичанката? Колегата kicko го е вграждал на мястото на часовника и според него има достатъчно място като се извади оригиналния часовник. Незнам обаче дали е свалял цялата централна конзола или е успял по друг начин. Той може да каже. Иначе централната конзола се сваля сравнително лесно, има го описан целия процес в сервизното ръководство на хондичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #322 Отговорено 22 Октомври, 2008 Аз свалих и разкачих всико, вапроса ми беше как го е закрепил... дали го е лепил или незнам?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko 0 #323 Отговорено 22 Октомври, 2008 Колега а за хонда-ЦР-В да знаеш скоро дали сте става ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #324 Отговорено 22 Октомври, 2008 Колега а за хонда-ЦР-В да знаеш скоро дали сте става ?Да, скоро ще става за CR-V-то, работим по такава версия в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #325 Отговорено 22 Октомври, 2008 Аз да чакам ли версията за Акорд 1998-2002 с VGA дисплей на навигацията и видео вход?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #326 Отговорено 22 Октомври, 2008 Аз да чакам ли версията за Акорд 1998-2002 с VGA дисплей на навигацията и видео вход?!Ние ще пуснем и такава версия, но незнам кога, така, че ти си преценяваш дали ти се чака или не. Не ти пречи да си вземеш сегашното и след това да го продадеш или да ти го заменим за другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rendz 2 #327 Отговорено 22 Октомври, 2008 хоп още един доволен. много ми хареса, че сте направили един завършен продукт. дано скоро да имам време да си поиграя с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #328 Отговорено 22 Октомври, 2008 За закрепване използвах металните пластини от контакт за вграждане в стена - тези дето като се натегнат с болтчета се отварят настрани и се заклинват в стената. За моите цели формата им беше леко променена с помощта на едни яки клещи: Мисля, че стана супер здраво закрепването. Наложи се да изрежем малко металната пластина: Първата идея беше, да залепя с епоксидно лепило едни пластмасови "уши" но след като ги затегнах с винтовете лепилото не издържа (може би не бях изчакал достатъчно да засъхне добре). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #329 Отговорено 22 Октомври, 2008 Добре а какво точно прави тази играчка ? само показава като датчик или може да бараш нещо ? И някои с 6 ген. сивик ако гое монтирал искам да видя каде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #330 Отговорено 22 Октомври, 2008 И аз ще съм благодарен ако някои колега с 6-та хеч покаже как и каде го е монтирал.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #331 Отговорено 22 Октомври, 2008 Аз мисля да го вградя в лявата духалка на централната конзола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #332 Отговорено 22 Октомври, 2008 аз мисля да е някаде над централната конзоло макар и отгоре.. може би до пепелника някаде..но не мисля в духалката може да е над таблото само дето незнам още дали е датчик само или може да настроиваш нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlato 0 #333 Отговорено 22 Октомври, 2008 Колега а за Прелюд Б20А9 1991 дали ще стане, или поне за ЦРХ Д16З5 1991 мерси много ...и поздравления за полезната джаджа, ще се радвам ако мога да я ползвам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #334 Отговорено 23 Октомври, 2008 Колега а за Прелюд Б20А9 1991 дали ще стане, или поне за ЦРХ Д16З5 1991 мерси много ...и поздравления за полезната джаджа, ще се радвам ако мога да я ползвам и аз И за двете е възможно само с универсалния ни модул защото те нямат изводи за диагностика, но него още не сме го подготвили напълно. Ще трябва да почакаш малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #335 Отговорено 23 Октомври, 2008 аз мисля да е някаде над централната конзоло макар и отгоре.. може би до пепелника някаде..но не мисля в духалката може да е над таблото само дето незнам още дали е датчик само или може да настроиваш нещо ?В сайта подробно е описано какво точно прави -> ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #336 Отговорено 23 Октомври, 2008 Аз мисля да го вградя в лявата духалка на централната конзолаРазминава се с няколко милиметра и ще се наложи да изрежеш малко от духалката - след това тя ще стане неизползваема, а и зимата ще го нагряваш доста с парното - не е удачно . По добре се вижда монтиран до предното стъкло върху таблото.Мисля да монтирам моя върху съществуващият часовник - излиза пред таблото само около 1 см. , но стои добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #337 Отговорено 23 Октомври, 2008 Мигача на мене го остави ,а и при затворена клапа няма как да му влияе топлия въздух.Да реже се,пластмасов азаварка ,прикитва се и цялата конзола се боядисва в комплект със страни4ните духалки за да стане еднакво.Естествено логото Infobord ще бъде пожертвано в името на естетиката.Как ще го опазиш от слънцето ако го пляснеш на таблото ? Нека всеки си го бодне където си изка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #338 Отговорено 23 Октомври, 2008 Така е нека всеки си го бодне където иска,аз ще го сложа на мястото на часовника,също в името на естетиката,иначе кво да го изакам някъде по-таблото с лепенка-ужас!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #339 Отговорено 23 Октомври, 2008 Аз си го поръчах, но още не знам къде ще го сложа в прелюда. bat_kosio беше показал много готино направено на мястото на пепелника и каза че ще има такива панели за всички. Дано скоро има от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #340 Отговорено 23 Октомври, 2008 Вчера ми го монтираха и мога да кажа само "Нямам думи!" ,който не го поръча ще съжалява много.Един наистина страхотен продукт ,на идеална цена ! Едно голямо БРАВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #341 Отговорено 23 Октомври, 2008 (Редактирано) Искам да попитам (Informer главно): 1) Пробвано ли е на D16V1 (Civic, 2002) и дали става? 2) В страницата за поръчка видях възможност за безплатен монтаж. Не може ли, вместо да го поръчвам и да ми го пращате по куриер да дойда директно където става монтажа, да закачим едно устройство за колата и, в случай че става, направо да го плащам и да си тръгвам? Отговор може и на лични. И още нещо (това вече и за останалите): понеже пепелникът ми така и така не се използва (и няма да се използва), някой знае ли за човек, който би се наел от стъклопласт (или каквото и да е там) да ми изработи нещо културно изглеждащо (в цвета на конзолата), където да поместя въпросното устройство? Нещо като на Prelude-а споменат нагоре из темата? Може би хората, занимаващи се с тунинг? ПП От София съм. Редактирано 23 Октомври, 2008 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #342 Отговорено 23 Октомври, 2008 И аз току що со порачах да видим какво е ;) :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #343 Отговорено 23 Октомври, 2008 Искам да попитам (Informer главно): 1) Пробвано ли е на D16V1 (Civic, 2002) и дали става? 2) В страницата за поръчка видях възможност за безплатен монтаж. Не може ли, вместо да го поръчвам и да ми го пращате по куриер да дойда директно където става монтажа, да закачим едно устройство за колата и, в случай че става, направо да го плащам и да си тръгвам? Отговор може и на лични. И още нещо (това вече и за останалите): понеже пепелникът ми така и така не се използва (и няма да се използва), някой знае ли за човек, който би се наел от стъклопласт (или каквото и да е там) да ми изработи нещо културно изглеждащо (в цвета на конзолата), където да поместя въпросното устройство? Нещо като на Prelude-а споменат нагоре из темата? Може би хората, занимаващи се с тунинг? ПП От София съм. Aз бих се заел с нещо подобно,но ще е скапо и ще отнеме много време...а и в случаи,че беше на моита кола Иначе предполагам,че във всяка тунинг фирма ще ти помогнат... аз го сложих на мястото на часовника и се получи много добре( като на снимката) Специални благодарности на кико за снимковия марериал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #344 Отговорено 23 Октомври, 2008 Искам да попитам (Informer главно): 1) Пробвано ли е на D16V1 (Civic, 2002) и дали става? 2) В страницата за поръчка видях възможност за безплатен монтаж. Не може ли, вместо да го поръчвам и да ми го пращате по куриер да дойда директно където става монтажа, да закачим едно устройство за колата и, в случай че става, направо да го плащам и да си тръгвам? Отговор може и на лични. И още нещо (това вече и за останалите): понеже пепелникът ми така и така не се използва (и няма да се използва), някой знае ли за човек, който би се наел от стъклопласт (или каквото и да е там) да ми изработи нещо културно изглеждащо (в цвета на конзолата), където да поместя въпросното устройство? Нещо като на Prelude-а споменат нагоре из темата? Може би хората, занимаващи се с тунинг? ПП От София съм. 1. Не сме го пробвали на такъв Сивик, но в момента разработваме версия която би трябвало да се поддържа от колите правени след 2000-та. Може да ми пишеш на лични ако искаш да се видим някъде за тестове, а може и на месечната среща, тази неделя.2. Да, с хората от София така процедираме, те си решават дали на място или с куриер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #345 Отговорено 23 Октомври, 2008 От днеска и мойта хонда има нова ЕКСТРА. От утре почват тестове. Уникален продукт. Какво да кажа - БРАВО НА МОМЧЕТАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #346 Отговорено 23 Октомври, 2008 още веднъж и аз днес се сдобих,но нямах много време за тестове,че бях с жената,но утре почват тестовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #347 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ами и аз да похваля колегата Информър и неговия екип, изключително съм доволен от компчето, а и от професионалното отношение към клиента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #348 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ето как изглежда на 6-та : Още снимки - http://picasaweb.google.com/ndafchev/Infoboard# Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #349 Отговорено 24 Октомври, 2008 Колега Кокодаф станало е много добре!Но има ли варянт да се вкара от вътре и да не стърчи така?Най-вероятно ще се наложи пластмасата да бъде изрязана..Ако дойдеш на Месечната ще ми е интересно да го погледна на живо..Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #350 Отговорено 24 Октомври, 2008 Вчера ми го монтираха и мога да кажа само "Нямам думи!" ,който не го поръча ще съжалява много.Един наистина страхотен продукт ,на идеална цена ! Едно голямо БРАВО Кажи къде го монтира бре, човек. Дай да ползвам малко know-how. :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimy 0 #351 Отговорено 24 Октомври, 2008 Баси как ви завиждам!И един въпрос:машинката неможе ли да се закачи директно към Сонито/примерно или пък друго подобно/,като външно устройство например? И на дисплея му да извежда инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #352 Отговорено 24 Октомври, 2008 Мойто не зацепва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Informer #353 Отговорено 24 Октомври, 2008 Мойто не зацепва Ами аз те предупредих, че на чипнатите ECU-та шанса е малък защото се сменя стандартната програма за комуникация. В такъв случай само Infoboard Uni може да се подкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #354 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ако трябва това 6те го продам и ще взема Уни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #355 Отговорено 24 Октомври, 2008 Ако трябва това 6те го продам и ще взема Уни Не е проблем да го върнеш и да ти дадем Uni когато е готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #356 Отговорено 24 Октомври, 2008 e значи и при мен се очаква да не зацепи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #357 Отговорено 24 Октомври, 2008 e значи и при мен се очаква да не зацепи Пробвай да видим, аз чак сега разбрах, че на vex компа също му бил чипнат, а при него няма никакви проблеми. Явно решението е в неговите ръце или по-точно, в неговото ECU. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #358 Отговорено 24 Октомври, 2008 Мойто не зацепва Ами аз те предупредих, че на чипнатите ECU-та шанса е малък защото се сменя стандартната програма за комуникация. В такъв случай само Infoboard Uni може да се подкара.Проблема не е в чипнатото ECU, а в това дали сте откачили съпротивлението с което се позволява да изведете букса за данни. При мен е модвано само за чипа, мислех и за данните да модвам, но маи Infoboard-a ми е достатъчен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #359 Отговорено 24 Октомври, 2008 Vex ако говориш за J12 вече му е възстановен джъмпера и пак не тръгва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #360 Отговорено 24 Октомври, 2008 Хм... при мен не е пипано друго освен за допълнителен чип, и infoboard-а си работи както и преди модването на ECU-то. Нямам идея кое може да е причината, но принципно няма логика заради четенето на допълнителна таблица (чип) да се прецака комуникацията на сервизната букса Ако искате може да проведем някакви тестове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове