Jump to content

Jimy

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Jimy

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 27.08.1976

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Понеже, когато имаме нужда от помощ няма никакво значение ,кой каква кола кара ще ви помоля да помогнете?!Цитирам директно темата от фиат форума! Ето и директен линк към темата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=69881Благодарим ви предварително!п.п. ако модовете счетат, че линка е в разрив с правилата , нека го изтрият
  2. Колеги гледам,че дори на сайта сте променили наименованието на инфоборд "уни" в "ОБД2"...!? Това ще рече ли,че софтуера му и съответните инструкции са на универсален "език",т.е. инфоборд-ОБД2 ще работи на всяко ЕКУ стига да притежава ОБД2 вход за данни???п.п. тайната ми надежда е...бих ли могъл да го подкарам на моя Фиат ред.: опаа нищо не е променено...моя грешка,но въпроса си остава!
  3. Тази версия на инфоборд-а...дали ще тръгне и на фиатките ни??? Или ще "кютаме" още?
  4. Баси как ви завиждам!И един въпрос:машинката неможе ли да се закачи директно към Сонито/примерно или пък друго подобно/,като външно устройство например? И на дисплея му да извежда инфото!
  5. Нее не въопще нямам това предвид...просто го дадох като пример! Сооори ако съм останал неразбран, имах предвид - когато се сменят функциите на дадено устройство/някое по съвременно ,разбира се - та Грундика е на 10години/ да си превключи на на инфоборд меню и това е! Сигурно ще е зорно, но пък ще е много елегантно решение. Оглеждам се в Бравото къде да "изрежа" но не намирам място. Има един дисплей между оборотомера и скоростомера...може би там ... ще видим,но при такова елегантно решение нещага се улесняват. Дерзайте колеги, ще ви помогна с каквото мога
  6. Точно за този вариант и аз си мислех! Тогава ще се озорите/дано не ви се опре де.../ докато нагодите софта да бъде по-универсален и да може да се ползват най-достъпните бутони от съответната машинка! Примерно на моето фабрично радио Грундик му цъкам AUX функцията и на дисплея му се появява менюто на инфоборда...между другото на Грундика подсветката е в зелено,така че няма да избягам от запазената марка.
  7. Няма ли как инфоборда да се прикачи към инсталираната вече радио СД машина. Като странично устройство ... например Както се закача ipod например или USB флаш памет ??? Сега има доста прилични машинки с перфектни дисплеи и мнооого "широки" възможности...т.е. що да не се възползваме...всъщност нищо не разбирам,но искам да помогна с коквото може!Поздрави!п.п. казах на Фичо, че ще мислите и за него и ... чакаме!
  8. Здравейте! Следя темата отдавна. Искам да ви питам ,дали вече съществува инфоборд за по широк кръг от автомобили. А аз лично искам да си закупя тази машинка ,но на сайта няма инфо за Фиат!?Поздрави и успех!
×
×
  • Създай нов...