Jump to content

Recommended Posts

Колицата ми се видя в чудо от тестове днес :D:D Утре, другиден ще споделяме впечатления...за сега сам мн. доволен. Мн добра работа...Информер исках само да те питам как закрепи устроиството на мястото на часовника на англичанката? :lol:

Колегата kicko го е вграждал на мястото на часовника и според него има достатъчно място като се извади оригиналния часовник. Незнам обаче дали е свалял цялата централна конзола или е успял по друг начин. Той може да каже. Иначе централната конзола се сваля сравнително лесно, има го описан целия процес в сервизното ръководство на хондичката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз свалих и разкачих всико, вапроса ми беше как го е закрепил... дали го е лепил или незнам?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а за хонда-ЦР-В да знаеш скоро дали сте става ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а за хонда-ЦР-В да знаеш скоро дали сте става ?

Да, скоро ще става за CR-V-то, работим по такава версия в момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да чакам ли версията за Акорд 1998-2002 с VGA дисплей на навигацията и видео вход?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да чакам ли версията за Акорд 1998-2002 с VGA дисплей на навигацията и видео вход?!

Ние ще пуснем и такава версия, но незнам кога, така, че ти си преценяваш дали ти се чака или не. Не ти пречи да си вземеш сегашното и след това да го продадеш или да ти го заменим за другото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хоп още един доволен. много ми хареса, че сте направили един завършен продукт. дано скоро да имам време да си поиграя с него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За закрепване използвах металните пластини от контакт за вграждане в стена - тези дето като се натегнат с болтчета се отварят настрани и се заклинват в стената. За моите цели формата им беше леко променена с помощта на едни яки клещи:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Мисля, че стана супер здраво закрепването. ;)

Наложи се да изрежем малко металната пластина:

Публикувано изображение

Първата идея беше, да залепя с епоксидно лепило едни пластмасови "уши" но след като ги затегнах с винтовете лепилото не издържа (може би не бях изчакал достатъчно да засъхне добре).

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре а какво точно прави тази играчка ? само показава като датчик или може да бараш нещо ? И някои с 6 ген. сивик ако гое монтирал искам да видя каде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще съм благодарен ако някои колега с 6-та хеч покаже как и каде го е монтирал..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля да го вградя в лявата духалка на централната конзола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мисля да е някаде над централната конзоло макар и отгоре.. може би до пепелника някаде..но не мисля в духалката може да е над таблото само дето незнам още дали е датчик само или може да настроиваш нещо ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а за Прелюд Б20А9 1991 дали ще стане, или поне за ЦРХ Д16З5 1991 мерси много ;) ...и поздравления за полезната джаджа, ще се радвам ако мога да я ползвам и аз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а за Прелюд Б20А9 1991 дали ще стане, или поне за ЦРХ Д16З5 1991 мерси много ;) ...и поздравления за полезната джаджа, ще се радвам ако мога да я ползвам и аз ;)

И за двете е възможно само с универсалния ни модул защото те нямат изводи за диагностика, но него още не сме го подготвили напълно. Ще трябва да почакаш малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мисля да е някаде над централната конзоло макар и отгоре.. може би до пепелника някаде..но не мисля в духалката може да е над таблото само дето незнам още дали е датчик само или може да настроиваш нещо ?

В сайта подробно е описано какво точно прави -> ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля да го вградя в лявата духалка на централната конзола

Разминава се с няколко милиметра и ще се наложи да изрежеш малко от духалката - след това тя ще стане неизползваема, а и зимата ще го нагряваш доста с парното - не е удачно . По добре се вижда монтиран до предното стъкло върху таблото.Мисля да монтирам моя върху съществуващият часовник - излиза пред таблото само около 1 см. , но стои добре. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мигача на мене го остави :offtopic: ,а и при затворена клапа няма как да му влияе топлия въздух.Да реже се,пластмасов азаварка ,прикитва се и цялата конзола се боядисва в комплект със страни4ните духалки за да стане еднакво.Естествено логото Infobord ще бъде пожертвано в името на естетиката.Как ще го опазиш от слънцето ако го пляснеш на таблото :D? Нека всеки си го бодне където си изка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е нека всеки си го бодне където иска,аз ще го сложа на мястото на часовника,също в името на естетиката,иначе кво да го изакам някъде по-таблото с лепенка-ужас!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Аз си го поръчах, но още не знам къде ще го сложа в прелюда. bat_kosio беше показал много готино направено на мястото на пепелника и каза че ще има такива панели за всички. Дано скоро има от тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ми го монтираха и мога да кажа само "Нямам думи!" ,който не го поръча ще съжалява много.Един наистина страхотен продукт ,на идеална цена ! Едно голямо БРАВО !!!:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам (Informer главно):

1) Пробвано ли е на D16V1 (Civic, 2002) и дали става?

2) В страницата за поръчка видях възможност за безплатен монтаж. Не може ли, вместо да го поръчвам и да ми го пращате по куриер да дойда директно където става монтажа, да закачим едно устройство за колата и, в случай че става, направо да го плащам и да си тръгвам?

Отговор може и на лични.

И още нещо (това вече и за останалите): понеже пепелникът ми така и така не се използва (и няма да се използва), някой знае ли за човек, който би се наел от стъклопласт (или каквото и да е там) да ми изработи нещо културно изглеждащо (в цвета на конзолата), където да поместя въпросното устройство? Нещо като на Prelude-а споменат нагоре из темата? Може би хората, занимаващи се с тунинг?

ПП От София съм.

Редактирано от user

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз току що со порачах :) да видим какво е ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2) В страницата за поръчка видях възможност за безплатен монтаж. Не може ли, вместо да го поръчвам и да ми го пращате по куриер да дойда директно където става монтажа, да закачим едно устройство за колата и, в случай че става, направо да го плащам и да си тръгвам?

Отговор може и на лични.

И още нещо (това вече и за останалите): понеже пепелникът ми така и така не се използва (и няма да се използва), някой знае ли за човек, който би се наел от стъклопласт (или каквото и да е там) да ми изработи нещо културно изглеждащо (в цвета на конзолата), където да поместя въпросното устройство? Нещо като на Prelude-а споменат нагоре из темата? Може би хората, занимаващи се с тунинг?

ПП От София съм.

Aз бих се заел с нещо подобно,но ще е скапо и ще отнеме много време...а и в случаи,че беше на моита кола :lol:

Иначе предполагам,че във всяка тунинг фирма ще ти помогнат...

аз го сложих на мястото на часовника и се получи много добре( като на снимката)

Специални благодарности на кико за снимковия марериал... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговор може и на лични.

ПП От София съм.

1. Не сме го пробвали на такъв Сивик, но в момента разработваме версия която би трябвало да се поддържа от колите правени след 2000-та. Може да ми пишеш на лични ако искаш да се видим някъде за тестове, а може и на месечната среща, тази неделя.

2. Да, с хората от София така процедираме, те си решават дали на място или с куриер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днеска и мойта хонда има нова ЕКСТРА. От утре почват тестове. Уникален продукт. Какво да кажа - БРАВО НА МОМЧЕТАТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още веднъж :) и аз днес се сдобих,но нямах много време за тестове,че бях с жената,но утре почват тестовете!!!:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз да похваля колегата Информър и неговия екип, изключително съм доволен от компчето, а и от професионалното отношение към клиента :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Кокодаф станало е много добре!Но има ли варянт да се вкара от вътре и да не стърчи така?Най-вероятно ще се наложи пластмасата да бъде изрязана..Ако дойдеш на Месечната ще ми е интересно да го погледна на живо..Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ми го монтираха и мога да кажа само "Нямам думи!" ,който не го поръча ще съжалява много.Един наистина страхотен продукт ,на идеална цена ! Едно голямо БРАВО !!!:)

Кажи къде го монтира бре, човек. Дай да ползвам малко know-how. :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси как ви завиждам;)!И един въпрос:машинката неможе ли да се закачи директно към Сонито/примерно или пък друго подобно/,като външно устройство например? И на дисплея му да извежда инфото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойто не зацепва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Мойто не зацепва ;)

Ами аз те предупредих, че на чипнатите ECU-та шанса е малък защото се сменя стандартната програма за комуникация. В такъв случай само Infoboard Uni може да се подкара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако трябва това 6те го продам и ще взема Уни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако трябва това 6те го продам и ще взема Уни ;)

Не е проблем да го върнеш и да ти дадем Uni когато е готово.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e значи и при мен се очаква да не зацепи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e значи и при мен се очаква да не зацепи ;)

Пробвай да видим, аз чак сега разбрах, че на vex компа също му бил чипнат, а при него няма никакви проблеми. Явно решението е в неговите ръце или по-точно, в неговото ECU. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойто не зацепва ;)

Ами аз те предупредих, че на чипнатите ECU-та шанса е малък защото се сменя стандартната програма за комуникация. В такъв случай само Infoboard Uni може да се подкара.
Проблема не е в чипнатото ECU, а в това дали сте откачили съпротивлението с което се позволява да изведете букса за данни. При мен е модвано само за чипа, мислех и за данните да модвам, но маи Infoboard-a ми е достатъчен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Vex ако говориш за J12 вече му е възстановен джъмпера и пак не тръгва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Хм... при мен не е пипано друго освен за допълнителен чип, и infoboard-а си работи както и преди модването на ECU-то. Нямам идея кое може да е причината, но принципно няма логика заради четенето на допълнителна таблица (чип) да се прецака комуникацията на сервизната букса ;) Ако искате може да проведем някакви тестове...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...