darius 919 #1 Публикувано 17 Декември, 2007 Нали сме ХОНДОМАНИ.....да си преведем имената на японски. Името ми на японски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #2 Отговорено 17 Декември, 2007 Тва докато го кажа ... ше свърши пиенето -> Shimokateshikamikushi = roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 17 Декември, 2007 Приятно ми е Karinte--AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #4 Отговорено 17 Декември, 2007 Rinkashikikuchika Приятно ми е Няма шанс да го запомня, иначе за напред бих се представяла така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #5 Отговорено 17 Декември, 2007 Много ми е приятно Rukarishikarin-Вахрам на кратко приятелите ми викат Lumozkimo-fozio :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord #6 Отговорено 17 Декември, 2007 Mikumimo е краткото ми име а оригиналното (по паспорт) е грозно и дълго като австралийски автовлак Това май са "шменти капели" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #7 Отговорено 17 Декември, 2007 хаха, това не може да е истина някой е написал за всяка буква някаква безсмислица така че да стане накрая аоигфяроигфкжйафж и ако може по-дългичко във форума се зова Zukirinrinfu в рл Jikumoshijiki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #8 Отговорено 17 Декември, 2007 Приятно ми е - Nokuchikushi [нокучикуши], по прякор - Rinmotoki [ринмотоки], известен във форума като Meikarukurinkaarichikaka [меикарукуринкааричикака]!! Майчице, тия неща яко трябва да ги казвам за мое име...ми то аз ше се откажа от животя или никога няма да науча как се казвам! :) Не им е леко на японците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #9 Отговорено 17 Декември, 2007 Nokuchikashi , драго ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #10 Отговорено 17 Декември, 2007 Гео-Jikumo а сивик-Mikirukimi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #11 Отговорено 17 Декември, 2007 да се запознаем Zteshikarumemo а никът с които съм известен в интернет средите Kuchikushitokichifu :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #12 Отговорено 17 Декември, 2007 (Meki-shikita, Meki-mi-memo, se meki raboti mi izlizat )аааа, при мен се получи като с хамстера от вица - "аз пък няма да играя!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #13 Отговорено 18 Декември, 2007 Много ми е приятно името ми е Chikikatomekachika малииии добре 4е не се налага да го казвам ина4е на галено ми казват nakura-misekachi шеги4ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #14 Отговорено 18 Декември, 2007 бе ти се ебаваш, ама аз съм Mojitofukato Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #15 Отговорено 18 Декември, 2007 Ааааааа Аз няма да играя то в ника ми по "чатерски маниер" има 4 а това не приема цифри. другите Станчовци да си превеждат имената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #16 Отговорено 18 Декември, 2007 Rukimichimoshi, хай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #17 Отговорено 18 Декември, 2007 хаха, това не може да е истина някой е написал за всяка буква някаква безсмислица ...Съгласен съм. Иначе: Kutetefu приято ми е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #18 Отговорено 19 Декември, 2007 Morridina = RinmoshishikitekitokaСтанислава = Arichikatokiaritakaruka ;)айде ся ще ви изпитвам, който ме види следващия път да ми е научил цялото име Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #19 Отговорено 19 Декември, 2007 Някъде имаше един подобен японизатор....само че не действаше на тоя принцип-за всяка буквичка да има някоя звучна сричка измислена...от тоя въобще не ми е драго как ми излиза името...за това ще се представя по спомени от другия...Приятно ми е, Hikosaburo Nakamoto ! (Nikolay Nikolov) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #20 Отговорено 20 Декември, 2007 Chiarirukuchimorinkishi, приятно ми е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #21 Отговорено 20 Декември, 2007 Rukatakimo САН! ахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior #22 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Ха, ха, ха е... аз съм Rinmorinmirikita = Момчил или Mikirukimimeikashishikimoshi= CIVICwarrior А може да ми викате и г-н Rinkitamirikuru (Ринкитамирикуру ) = г-н Гарвански! Редактирано 20 Март, 2008 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #23 Отговорено 20 Март, 2008 приятно ми е Zumozumirido Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #24 Отговорено 20 Март, 2008 аз намерих един по-интересен сайт, дава ти направо и как се пише името ти. ето какво ми се получи на мен за Shadow Dancer: интересно е също как се пише Civic на японски (катакана) първата "буква" си е точно усмивка: сайта е http://www.languages-of-the-world.us/YourNameIn/Japanese.php Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #25 Отговорено 20 Март, 2008 Токимемотака Мекаликушимору Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #26 Отговорено 20 Март, 2008 Някъде имаше един подобен японизатор....само че не действаше на тоя принципТози ли?Генератор на японски именаТе на са малко тия генератори. Ето още един: Katakana Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #27 Отговорено 20 Март, 2008 хахаха аз пък съм Текitaketoka-голем смех ама айде като за по кратко Teki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #28 Отговорено 20 Март, 2008 オーグニャン バシレブ マンジエブ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #29 Отговорено 20 Март, 2008 Rukumechimoshi=Vektor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #30 Отговорено 20 Март, 2008 Според новия генератор съм Konno (dark blue plains) 忠義 Tadayoshi (loyal and righteous)!Конно ме кефи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #31 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Yamashita (under the mountain (drift maista) ) Takeshi (aspiring warrior) = AleksandyrIsoya (seashore valley) Masahiro (big hero) = SashoAleksandar - ArekusanderuSasho - Sashi Редактирано 20 Март, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #32 Отговорено 20 Март, 2008 Kirukato = Иван , истинското ми име де (п.с на този първия джапанизатор и на български и на латиница излиза едно и също) але форуми се зова Rimototekalukatokachikimi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #33 Отговорено 20 Март, 2008 Истинското ми име Arikiketoka - Сияна , Rinkiariarimikanoshikimiku - MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #34 Отговорено 20 Март, 2008 Rinkiariarimikanoshikimiku - MissCaprice Т'ва ако го прочетеш наведнъж без да се запънеш един път печелиш бира с картофки ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #35 Отговорено 20 Март, 2008 Браво,много яко аз се казвам-Notakarinkuto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #36 Отговорено 20 Март, 2008 Watanabe Akira Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #37 Отговорено 20 Март, 2008 (Редактирано) Т'ва ако го прочетеш наведнъж без да се запънеш един път печелиш бира с картофки !Къде е бирата и картофките ? прочетох го без запец ! Редактирано 20 Март, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #38 Отговорено 20 Март, 2008 Mислех че поне на японски името ми ще е малко .., но уви Arichikatokiaritakaru - Станислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #39 Отговорено 20 Март, 2008 отогай сенсей Rukatakushiki, УСС! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове