Jump to content
ShEfA

Най-накрая да се похваля,пиша ви от седмото небе.

Recommended Posts

Айде най-накрая, след три години спестяване, чакане и точене на лиги по месечните срещи да се похваля и аз. :dry: От днес по документи дори официално съм собственик на черна Honda Civic 5gen. D16Z6 1994. :) Цъкам си по електическите прозорци, огледала и люк. Пипам там копчето на климатика и се кефя. :P Преди 3 чАса си я взех от регистрация и не съм направил снимчици, но е черничка след фейслифта с алуминиеви джанти, нищо особено. Има няколко вдлъбнатинки от италианската градушка, но не са фатални. Леко е чукната 3 пръста от дясно на калника, но това е лекичко и незабележимо мисля. Вътре някой се е правил на тунингатор и е нарпавил много цигански интериор с много дупки по салона за тонколони. Окипавазил е барчето под радиото, като го е тапицирал много грозно. Махнах претапицираното на подлакатника, такач

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ! Тръпката е голяма ! И да махнеш тоя подпис ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееееееееее разгеле Бре младеж пфуууу най накрая и тебе да те видим Щаслив,айде със здраве да си я караш и по често да слушаш най разпространената песен на ХОНДА а тя май се казваше ( В-ТЕК) :dry: Жив и здрав

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa

Ееее братчед, откога го чакам тоз момент.Да си й се радваш още много и да си земеш изпитите от раз, че да мога да ти пожелая онова за километрите.Страшно мого се радвам за тебе хем щотот си сбъдна мечта, хем щото и на мене ми дойде пауъра и смятам до година, година и половина макс и аз да се метна ня хонделка, знаеш как е, страст! Айде честито и да знаеш на 17-ти ше пием и за нея :hondarulez::) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ибаааааах маа му,най-сетне край на мъките...търся,та търся...айде намери.Ся да си я полееш както трябва за да я ползваш дъъъълги години.Честито бре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххх, наборееее...блазе ти. :)Поздравления, поздравления и пак поздравления ! Най-накрая след 2-3 месечно търсене те огря и теб слънцето. :hondarulez:Остава само да ти стискаме палци както каза WaveMastaa да вземеш изпитите от първият път. :PСега вече ще знам, че ако сколасам да дойда на някоя месечна среща поне ще има кой да ме откара от централна гара до мястото, щото като съм в Софето все едно съм в друга държава... (или поне се надявам де ;) ...ако не - ще се жертвам в името на каузата и ще си хвана маршрутка ;))Айде пак да си те поздравя, а и също да ти благодаря публично за търпимостта към моето мрънкане и индиански въпроси когато те налазя на лафче...благодарско и за всичко до сега и за всичко за в бъдеще ! (нали не си мислеше, че ще се оттървеш лесно :))Много безаварийни...и нали знаеш, с теб е силата на мечтите. От сега натам почва интересната част..... ;):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Шевче да ти е честита и да й навъртиш много километри :):hondarulez::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

Да ти е честита, много да и се радваш, безаварийно и с КЕФ :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest purkinie

честито колега , от кога я търсиш, много безаварийни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Шевче да ти е честита и да й навъртиш много километри :):hondarulez:;)

:);):P:P;):P;););):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

И аз минах по подобен път докато се сдобия с хонда знам какво ти е било! безаварийно ръ4кане $hefe и внимателно с експериментите докато не си свикнал! :) 4акаме снимки! :) умната брат! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и тук едно честито !Да й се кефиш със всеки ден все повече :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен, ЧЕСТИТО :) ! Само добри моменти и да внимаваш :hondarulez: и... всичко останало!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер, браво браво, да я доведеш на срещата другата седмица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен със здраве и кеф да си я караш и много безаварийни. Кротко, леко и внимателно с десния педал поне в началото де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еeeeeeeeeeeee ,този не е онзи Шеф. Той вече е с Хонда. А ЧЕСТИТО И ОТ МЕН :hondarulez: И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krisko

айде честито и от мен :hondarulez:със здраве и много безаварийни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито,шефе, най-накрая :hondarulez::):):) много безавариини километри, и да я слушкаш :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ЧЕСТИТО Шефче, ама я ми кажи сега какво ще го правиш онзи "Хонда велосипед" ? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен честито! и да те радва все повече! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито!И леко с Втек-а! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се за теб - честито !С кеф да и си я ръчкаш и безаварийно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като прочета D16Z6 и се сещам за ТУРБО :blink::dry::huh: Може да я пипнеш по-натам :|

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТО КОЛЕГА!!!!!!! Аз чаках 1 година за хонда и като се сетя колко се радвах.. значи ти се радваш 3Х1=3 пъти повече :blink: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мене, много щастливи моменти с японското бижу!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мене :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито !Карай разумно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде да се наредя и аз на хорото,те колегите ти пожелаха почти всичко,пожелаи си и нещо от мен,но да е умерено егоистично за да може да се сбъдне :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Шефче. Само хубави емоции, и безаварийни килотри до живот. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега, само безавариини километри и щастливи мигове с НЕЯ :confused::ranting::ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай шефче, честита да ти е и умната , ако не ... :confused: по бързата.

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, благодаря на всички за искрените пожелания. Ще карам разумно и безаварийно.. макар днес като я паркирах да подпрях на полусъединител един стълб ама няма и следа от моята немърливост :ranting: От днес вече почнах с анти-тунинга и вече съм със stock pillar-и, такаче скоро за аудио маниаците ще имам tuning pillar-и с дупки за колонки! :confused: Айде, от мен чао, че лягам да спя утре да ставам рано да си я човъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честито и от мен :confused: Най-после и ти с хонделка :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...