Jump to content

vanko_2

Фен
  • Мнения

    189
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vanko_2

  • Ранг
    Професионален шофьор
  • Рожден ден 6.05.1987

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    майна town
  1. Темата може да се затваря. Благодаря!
  2. http://www.picvalley.net/u/2550/1163891902...5WfikNrtDFn.JPGhttp://www.picvalley.net/u/2969/7551251410...tZBX7txd7MA.JPGhttp://www.picvalley.net/u/2904/1164951229...aWG7YIP2CiP.JPGhttp://www.picvalley.net/u/2720/1053147547...ff2TT7HeNGo.JPGhttp://www.picvalley.net/u/2488/1887179506...g3PZgVSwTcA.JPG
  3. Здравейте колеги! Продавам си колата, хонда сивик 1.3. Сивика е 4 генерация, хеч, с Д13Б1 мотор, с ръчен смукач. Няма газ и никога не е имала. Намира се в град Пловдив. Окачването и мотора са в много добро състояние, задните вежди са тръгнали, но купето отдолу е здраво. Може да се гледа на сервизи, канали и прочие при желание на купувача. Сменен е ангренаж, масло и накладки. Има застраховка, платен данък, винетка и преглед. Цената е 900 лв. Телефона ми е 0886614390. Снимки ще кача до няколко дни.
  4. Благодаря за отговора, това е полезна информация. Остава само питането ми откъде се започва разглобяването на таблото (централната конзола на таблото). Ако колата беше тук до сега да съм я разчанчил, но както казах е с баща ми в чужбина и той иска насока откъде да почне да разглобява, че да не строши нещо. Пак благодаря и поздрави!
  5. Здравейте колеги, баща ми замина с хондата за Германия да си я кара там, но се оплака че "врътката за топло студено нещо се прецакала. Първо не искала да стига до край и после започнало нещо да "хрупа" из вътре. Та въпроса е следния, някой имал ли подобен проблем и на какво се дължи (как го е разрешил). Също така ако може да ми дадете някаква схема на частите на централната конзола, та да му обясня как се разглобява, щото там части по моргите бол, ама някой трябва да разглоби таблото . Ще съм ви много благодарен ако помогнете по някакъв начин.
  6. johnyboy ме изпревари . Аз също бях на ФВ събора миналата година и напълно подкрепям думите му. Пък и там има какво да се види . Аз лично имам приятел с голф 2-ка, който миналата година беше с много интересни неща под капака. Тази година е с още по-интересни . Та не виждам нищо в това човек да отиде там, не като фен на марката, а като фен на аромата на бензин и изгоряла гума .
  7. Абе, винаги ще има противоречиви мнения по този въпрос. Зависи от коя страна на барикадата си. Има и монтьори педе**си също така и клиенти от това естество. Както е казал народа, във всяко стадо си има и мърша. Като човек, който работи в автосервиз, съм на мнение, че много от дейностите, които извършваме са скъпи спрямо труда, който полагаме. НО има много ремонти, които просто са нечовешки евтини, имайки предвид знанията и физическите усилия, които трябва да положиш, за да ги осъществиш. На мен също ми е кофти, като ида да си правя телевизора или фотоапарата и ми искат 50 лева, за смяната на 2-3 диода. Ама като немога сам ще плащам. Който може да си прави колата сам, да си я прави. След като си смених големите тампони отзад на хондата, много се замислям дали другия път да не си закарам колата на сервиз и да си платя. Ако ми искат 20 30 лева например, съм готов да ги дам. Искам като заключение да кажа на всички колеги, не подценявайте монтьорския труд, както и много други подобни видове професии. Както има много тарикати, които ви вземат по 50 лева за смяна на датчик, така има монтьорски дейности, с които може да съжалявате, че сте се захванали. Поздрави на всички
  8. vanko_2

    Бисери

    http://lancerregister.com/showthread.php?t=224101 Ако някой си мисли, че разбира от тунинг.. много греши . Всичките 60 страници си заслужават .
  9. Колега KOS_with_NOS, никой не е казал, че от малолитражките не става бегачка, напротив. Просто идеята е, че ако вземем например Д14-ка и Б16-ка, е по-евтино да суапнем Б16-ката, отколкото да напомпаме Д14-ката до 160 коня. Другия пример е, че ако имаме Д16 и Б16 за суап, с еднакви пари, можем да изкараме повече коне от Б16-ката. Или ако изкараме еднакви коне, то ще ни е по-евтино с Б16-ката. Е тва е цялата философия .
  10. Естествено, че ще бъдат сканирани и 4-те. То това беше първоначалната идея . А пък оригиналите нека си ги запази, на него поне ще му трябват много повече отколкото на нас . Аз пак казвам, че съм съгласен да платим и себестойността на книжките и доставката. И пак каня всички колеги да пишат в темата и да заявят, че ще дават пари. Информацията, която ще ни бъде предоставена е повече от полезна, пък и парите са смешни. Хайде колеги, вие сте на ход Дотук сме към 4-5 човека, ако не се лъжа. Shame on you ! В крайна сметка, ако няма повече интерес, дайте да пращаме парите на колегата Емо и да се кефим на литературата .
  11. " спечелихме 4 книжки на един търг сега ги чакаме да дойдат biggrin.gif " Супееееррр!! Сега само трябва да кажете по колко парички да събираме. Хайде колеги развържете кесиите Колкото повече хора дадем пари, толкова по-малко ще се падне на човек. Пък и в крайна сметка всички ще ползват тези, иначе толкова интересни книжки .
  12. Колега на теб разчитам, аз нямам много нерви да ровя из интернет . Иначе идеята ти е супер и аз ще давам кинти колкото трябва та и от горе. Книжките ми се струват наистина много ценни. Най-малкото ако ги направим на пидиеф и ги ъплоуднем вече ще има лесен отговор на безкрайните теми свързани с тунинг въпроси и спорове по тях. Мисля, че имаше тема на един колега, който имал офис за пазаруване по ИБЕЙ и чрез него може да се поръча всичко, което си харесаш. Та може и той да помогне. А за парите ще се разберем. Ако ще и само двамата да ги плащаме, пак съм навит .
×
×
  • Създай нов...