Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Guest teror1sta

и малко другарска помощ за което може да направя шведска маса под лозата.

след такава покана как да не дойдем ? :huh: УТРЕ АЛЕКО 16:00 ЧАСА , да не забравите или да ми се скатавате .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е утре ще има ли народ или ще сте на рали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Може и да успея да дойда утре в Алеко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кателиев, знаеш ли що колата не ти вървяла, щото си я бил карал с 92 бенз.недей така момчето ми, тя за това ти папа масълце ;):(;) .Пести си паричките за карантията на твоята невървяща д14-ка че като са видиме ше требе много много да черпиш в Староприемницата,МНОГО МНОГО.колко ядем и пием ако знаеш...мога да пия повече от колкото твоята кола масло ти гори...праи сметка :):( :( :D :D :D:P :P :(:hondarulez:

Да, ама ти не знаеш една друга работа - карам я на комунистически бенз - А86! ;) И като лапа масло, го бърка с бензина здраво. Масло + бензин = нафта. И тъй ста'а дизел. А дизелът дърпа яко, ебал си е мамата! :lol: Аре, стига се кани да идваш, ами вземи се надигни вече, де! Апропо, ти откъде си? Щото можем и ние да ти дойдем на гости. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя Vtec-E много вървял :P ако му боднеш и другия колектор, няма да се удържаКупето също много добре си върви ,само мойта не откъсва :P с този съединител и катализатор

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купенцето може да върви, но не и в моите ръце още :P м/у другото как видя тая джаджа терористе (жилото на газта мисля, че се зове) сега понатегнато по-друго ми се вижда :P:P Благодарности за изказаните мнения и препоръки под капака :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах имам 2 новини от преди 1 минута щото вече не мога да спя нощем:

лоша новина: няма да монтирам колектора от D16A6

добра новина: купих цял SWAP D16Z6 и до 3 дена ми пристига в ръцете -глава+всмукателен+изпускателен колектор ;):) :) :);):) :) ;):P :P :P :P :P :P :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Днес пак няма да спя от вълнение.

п.п.:Терористе не мога да те открия на скаипа аз съм doctor282828 ти ме открии да ти пратя клипа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каза, че се пише със "1" вместо със "i" - teror1sta - пробвай :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

м/у другото как видя тая джаджа терористе (жилото на газта мисля, че се зове) сега понатегнато по-друго ми се вижда

професионално изкривяване е вече :bye::Dhttp://www.youtube.com/watch?v=wzQ-eBCtU7I - Кателиев гледай и трепери :drool: В интерес на истината тогава бяха 2-ма човека. Иначе имам 2 победи и 1 загуба :yawn:Док си е взел цял кит , и му се освобождава колектора. Ама Кателиев недей му звъня защото съм го резервирал вече :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи вече падна опасността грозяща моя (ако говорим са същото де :D ) :P :P :P верно клипът както беше обещано няма да бъде качен във ви-бокс (ами във ю-туб) :P :P :P и аз се хващам на 1 кадър - ш ставам известен и аз покрай вас :bye::drool::yawn::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

За колектора няма опасност ,но за скоростната ти кутия има :drool: баси скоростите , щом горе чак 4-та успях да вкарам

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

ааа ще заваря капака :yawn: абе това импровизирано Междене колко е метра :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма майкооооууу! ;) Тероре, не знам к'во си прайл по Роувъра, ама ше наливам керосин и ше те газя! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е правил ли? ами той си каза сам - чип тунинг от подръчни материали за 2 лв !!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

ааа ще заваря капака :lol:

Е ще ти дам тази от D15-ката, с перфектната 3-та скорост -вкарваш я и забравяш да сменяш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Док дай да идвам да вземам колектора. То се е видяло , че ще се слага. Почнах и аз да немога да спя и само го сънувам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Аиде идваи всеки ден след 17.00 съм в къщи 0899 435004Лаисните на hondjo и xzibi7 са във мен получих ги по Еконт днеска всеки от тях може да си ги вземе след 17.00 -цена 8лв (2лв. доставка)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

То се е видяло , че ще се слага.

А разучи ли каква е онази черната кутия на икономика ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Това било EGR control . До колкото знам е за газовете от резервоара. На първо време може да е без него , но не е нищо сложно просто трябва да го захвана някъде. И да изкажа благодарности на колегата misho , който ме светна това онова !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай го тогава !!! ако ти трябва помощ свиркай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AMD като се видим трябва да те питам за софианците колко кинта са ти взели и ако се сещаш и някои други подробности (гарнитури) кои ти зглабя главата. Може и на лични. Току що терориста се здоби с колектор-честито. Само Каталиев се мотае без слап -няма време слагаи турбо, то друго неостана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи суапове, голяма работа тука бе.Ще литнат тези хонди !!!Док, къде да те намеря за лайсните ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи суапове, голяма работа тука бе.Ще литнат тези хонди !!!

:fun: Ами така е ! Ти само ни плашиш с разни голфове и рена и ние тунинговаме.Няма се дадем :worthy: Айде и аз да се похваля : Имам си колекторче от Д16А2 :fun: остава да го бодна и да до разбия Кателиев :love: Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Док, къде да те намеря за лайсните ?

Качваш хуя и преди да качиш баира последната пресечка в ляво (веднага след магазина на Тойота), аз съм последната къща, хондата е отпред, след 17.00Ако искаш и ти се пътува до Войново (ZALLI) от 8.00 до 17.00 съм там на работа, кажи Венци на портала и ще ме викнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Днеска разглобих ЕГР клапана. В същност съм бил малко в грешка.Тоя клапан прекарвал изгорелите газове на 2-ра цедка, а не газовете от резервоара. Пробвах да го разкача и няма грижи . Компа не набива грешка. И този клапан си отива :sick: Купих си гарнитура и една камара маркучи , но ще гледам да си ползвам оригиналните (в пъти са по-хубави ). Сега само трябва да се хвана и да го сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що ми пристигна ВТЕК главата и колекторите, за съжаление изпускателния ми е пратил само 4-ката без двойката???????(баси хората)- обадих му се и обеща да ми я прати (дали???). Като гледам всичко е потънало в нагар и ще трябва да лъскам яко -не знам само около клапаните и гнездата с какво да ги лъсна че да не ги прееба. Ако някои знае дали има и нещо друго за напасване моля да сподели.Терористе ако можеш да ми дадеш инжекторите че както се разбра не ми е пратил и тях (поне реиката е сложил ), а говорих с 1 момче да ги пуснем във вана да станат лъскарки.

Редактирано от doctor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свали колекторите и я дай направо да я шлайфат и припаснат клапаните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е да я минат на шлайф ,ако има остатъци от стара гарнитура или някакви кривини да ги оправят.Преди КАТ до обръщалото на рейса, една синя врата ще ги видиш.Оставяш я и на следвашщия ден трябва да е готова, 20 лв беше преди шлайфа, за клапаните незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

Всичките ше ви разбия, бе, тунингьори! Аз вече гледам директно към Β16. :dry:

ами да ти дам мойта.... :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем друг вид има вече :drunk: оправяй я и да я замерваме

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти дам моя временно от моя колектор (новия имам в предвид) докато си намериш. Евала мен ти ме изуми. :drunk:

А да попитам тоя вал на разпределителния вал не му ли липсва нещо че тая дупка нещо ме съмнява:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Док нищо му няма така си е :drunk: teror1sta колектора май ти е от D16A6 :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1: нещо се осра работата. Днеска я запалих и почна да пуши ама яко. После загледах че и вода тече от някъде. Така като гледам е гарнитура на главата. Само дето не мога да разбера от какъв зор се е прецакала .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Нов филм. Оставих я да поработи да загрее хубаво. Имах още малко работа по дросела и след като го сложих отново всичко си беше 6. :thumbs1: Има един малък проблем : не мога да смъкна оборотите под 900-1000 . Ама и така е добре. Покарах я малко и ми се струва че повървява доста повече . Особенно след 5к доста бързо пълни оборотомера, а и на 2-ра по зор захапва. Като се има на предвид, че карах с филтъра (не съм откачал маркуча от кутията) се осеща разликата. Остана да я замерим :thumbs1: ако има доброволци да свиркат :lol: Ето и последни снимки :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

остана само да изчистя боята от колектора :(

Ще ходим ли на ДРАГ ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Драга е в неделя, а сега да видим кои кого и с колко.А болт за реиката каде намери??/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли програмата на драга ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй Док, ей сега обиколих квартала там (преди в първата къща дето я събориха живееха едни мангета-нали за тази пресечка става въпрос) и по-надолу има още 2-3 макс, там не видях хондето :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондата е там ама си объркал пресечката с 1 нагоре, моята е преди да качиш баира последната в дясно , веднага след тойотата. Ако искаш звънни като си наблизо 0899 435004

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...