Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Няма грижа утре ще ходя да си плащам участието за Кюстендил и ще намина сигурно. Тия Паради много арни да му се невиди. Всички инвестирахте в гуми, само аз ще търкам галошите ама жълтурите винаги са ме спасявали. Ще говоря с Искрен от догодина да пуснат сликовете че са къде-къде по евтини а тия ТОЙО R888 и баси какви суми им искат аааааа ще им се невиди. Тия джанти верно не съм ги виждал никога...п.п.: че то за 170к.с. не впечатлява много тва клио....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адашче, тез КАПЛИ много убави бе коте-браво:P!:D!!! ;) И гуменките са.......опааааааа.А да знаете тия от РЕЙН дето правят баварците са им направили едно окачване дето ...............нямам думи-голяма смешка,тоя виц не го знаех ,спуках се от смях ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци заредил съм фризера с препарати :lol: ,и докато дойтете ще за на дълбоко охлаждане.И да биете една жица кат наближите Дупница!Миткото май и той ще повърти с вас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги тука заваля сняг ,за утре го дават поледици .Да си вземете зимни гуми и вериги :cool: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу :lol: ми те тръгнаха без нищо,само някакви отъркани гуми возят в едната кола,горките те :D Успех на състезанието,и ако натупате Васко на неговата писта незнам как ще се връщате :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.Да си вземете зимни гуми и вериги :) .

Послушаха ме ! :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как бе Фен, без зимни гуми за къде сме :D :D

Ето какво става когато спирачките и повера дойде в повече:

открийте разликите :P

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

джокер: това са нов и стар тампон на реактивна щанга ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликите са ,че еднитият е по чист от другия,иначе са еднакви :PДай да ти намалим повера,спирачките са добре :)

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да ви попитам момци у град СЕВЛИЕВО има ли морга дето да има 5 генерация хеч разпиляна че утре ще ходя там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм , севлиевци да снесат инфо ако знаят да не се ослушват :P

Ето тая вечер с какво се забавлявах :beer:;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Утре ги мятам да видим какво се измайсторили ;) Благодарско на G_M, че се включи веднага с един носач :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Док, БЛАГОДАРЯ-сещаш се за кво става дума :) Теро май ти се получават нещата-БРАВО. И последно ! Кой се здоби с глава от Д16Z6 - я да видим сега, а???????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой :) ? стига с тези мини ме-та,че още по назад на опашката ще отида ;)Ще влизам скоро време в оптичният тюнинг.

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маугли няма как да стане бърз освен ако не си направи катапулт :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сега малко ме е яд че не ги мръднахме още. Или поне ми се вижда малко. Разлика има огромна. С тея умрели гуми щом към Жълтеж в някой завой прехвърчах със 120 е добре. Само да ти стиска гъза да подава човек измъква вече с газ от завоя не го изправя. Обаче почна да ми тръгва задницата и с тая скорост е доста весело :D Най-много да нарежа и тея дето ги свалих да видим до къде можем да стигнем с Бай Иван :D

п.п. Doc, тези носачи дай да ти ги давам и да си правя други :) Ако мислиш че не дръша ела да те повозя :):)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Милен напредва яко със подготовката и скоро време ще се включи подобаващо.

Оная Тигра имаше още по голям, ама твоя Теро е станал доста зловещ да го е. Явно и това е една от тайните на успеха. А аз си мислех че вече няма какво да и подобриш.

А Hondю го има и по весниците

Публикувано изображение

Времената от финала на Кюстендил:

Публикувано изображение

А ето времената от квалификацията втората, щото първата май нещо не я зачитат за тези дето са карали втората. Нещо аз не схващам какво стана.

Публикувано изображение

Редактирано от doctor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Док, коя е тая бялата Хонда ?? :D :D Твоето най-добро време беше 45.05 по спомен в първата квалификация. Трябва да я стягаме и нея че се налага от време на време да се отсрамваме с нея :D Заради това давай да и понаправим окачването че се гъне като мекотело. Тея обаче са яко в джаза. Едно време няма като хората. Хондю както дава по 42 и изведнъж 50 сек :) :) :) Направо умрях от смях. Другото , което е където са отбелязали за 3-то и 4-то място ... Там бяха Опел Тигра и Хонда Сивик пилотирана от Георги Караджов. Добре че имаше някакъв фото финиш, защото бяха на кантар.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе що си режете колите па после ги лепите бре :) ,немоо ви разбера .Ха в едната таблица го гледам оня болен тип миткото :)

Док гле кфо нещо ама са в марина ,от оная партида дет изпоти хондю :D не моо носиш на люто май?

Публикувано изображение

Те го и репежина :D подкарах го :) кат намалее ще ви свирна ,че мноо арна малийй .Само стъклото смених.

Публикувано изображение

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм си тук, утре даже ще съм в Габа. Някой ще ходи ли на рали Узана? До колкото знам е тази седмица, ако ще ходи някой може да се разберем заедно да утидем. Мисля даже и тренировки да гледам, някой ако има инфо от колко са да казва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп Док, естествено че сме на Узана. Аз тренировките ще ги пропусна че съм на работа :) Ама в неделя съм на линия .

Ето една малка забавна тема. Следващия снимков и видео маТреал е на QUAD сделан от InsaneP . Преди малко тествах какво е направил. Принципно след снимките и клипчето коментарите са излишни :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=6KLzW5KOTvk - не мигайте на 22 секунда :):tooth: :tooth:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пряско, гледай цитат на колегата след зададения въпрос: " какво ще кажеш за монтажа?" . Отг: "РАЗКОШЕН :afro: " край на цитата :D :D :P :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малий гръмна ли бре :tooth: .аз едно време кат правих куад 402 май беше, първите 6 платки ги взривих :tooth: някаде ми се подмятат още чаркове от това чудо :) .Накрая го пуснах :) . Тава не е ле куфтия от комп ?Док защо не се обади?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам към един буркан с изгорени транзистори с Куад 402. След това го заебах и си направих истински усилвател :) Иначе кутията е от комп :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това чудо бре момци (Куад 402) нищо не ми говори. Няква адска машина хоме-маде за някакъв сигнал усилващ ли е, за какво се исползва незнам. Бре като разбирате толкоз много що не дойде някой да ми смени един бушон че гръмна и сега са вързани 2 в 1 и си взех някакъв дето е на релса ама незнам как да го монтирам, последно поколение само пада на долу нищо не се развива. :) п.п: Фенка бате минах през Дупница в 1,30 и викам как да те будя, трябва да съм луд. Нямам клима и пътувам нощем. Запазвам си правото за друг път. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп Док, естествено че сме на Узана. Аз тренировките ще ги пропусна че съм на работа :lol: Ама в неделя съм на линия .

Ето една малка забавна тема. Следващия снимков и видео маТреал е на QUAD сделан от InsaneP . Преди малко тествах какво е направил. Принципно след снимките и клипчето коментарите са излишни :P :P

http://www.youtube.com/watch?v=6KLzW5KOTvk - не мигайте на 22 секунда :P :P :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пряско, гледай цитат на колегата след зададения въпрос: " какво ще кажеш за монтажа?" . Отг: "РАЗКОШЕН :D " край на цитата :D :D :D :D

Глей ся къф си пумпал :D Викам да напрайм снимките на плакати , и да ги разлепим още в събота на узана :D .А за клипчето дето гърми,мисля да платя на общината да го въртят на видео стената до балкан :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш грижи. Фена ще удари едно рамо да направим 2-3 биоборда със снимките :P А Хондю ще уреди работата с общината :D :D :D

Док, изкарай масата под лозата и ще видиш колко "майстори" ще дойдем да ти оправим предпазителя :P:lol:

Куада е усилвател (по принцип) от едно време. Обаче според мен е направен с по важна цел от това да усилва: да гориш транзистори :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това чудо бре момци (Куад 402) нищо не ми говори. Няква адска машина хоме-маде ......

п.п: Фенка бате минах през Дупница в 1,30 и викам как да те будя, трябва да съм луд. Нямам клима и пътувам нощем. Запазвам си правото за друг път. :P

Нямаш яд както ти така и групата :D казал съм ви отдавна добре дошли сте :P .

Нямаш грижи. Фена ще удари едно рамо да направим 2-3 биоборда със снимките :D А Хондю ще уреди работата с общината :D :D :D

.... важна цел от това да усилва: да гориш транзистори :P

Само кажете размери ,какво да пише и каква картинка :D и ви го донасям с безплатен монтаж .А за куада теро е прав първите му чертежи са били точно с такъв замисъл да пуцат транзистори :lol: .На някой ако му се занимава имам сансуй с проблем в предусилването и крайните на единия канал.Има си охлаждане и занранване оригинално .ПОдарявам го.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ooo Фен, имал си още боклуци и не си ми ги дал :P Пиши ме в томболата за него :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗАпазен за терориста чрез подкуп :D ,тия дена ще поровя още из работилницата пак , са се сещам ,че имам още един бас като тоя дет ти давах Жоре . Подобен проблем и той се подарява :D .Нямам време да ги правя :lol: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора помагайте трябва ми кабел-зарядно за лаптоп за 3-4 дена че забравих мойто в Гърция и това са ми последните постове в темата щото пада батерията, ако някой има да помага. Открих програмата на рали Узана още от утре съм на площада и ще следвам програмата, нищо не се разбрахме поне за неделя ама ще се намерим по трасето, ето програмата:21 Август 2010г. ( събота ) :09:30 - Административна проверка на документитена участниците и технически преглед на автомобилите пред Община Габрово12:10 - Среща с Кмета на града15:00 - Официални тренировки в 3 манша22 Август 2010г. ( неделя ) :09:00 - Закрит парк на автомобилите / на старта /09:30 - Официално откриване на състезанието10:00 - Старт 1-ви манш13:00 - Предварителни резултати13:30 - Официални резултати , награждаване и закриване на състезанието / на плаца зад хотел "Импулс" Узана /Трасе местността "Узана"СТАРТ: Училище "Т.Венкова"ФИНАЛ: Заслона "Дядо Георги"ДЪЛЖИНА: 5800 метраАСФАЛТЕто заявките до момента:1. Николай Златков - Ауди - Е42. Даниел Живков - Ланчиа - Е43. Атанас Божилов - Тойота Селика - Х44. Стефан Стоев - Форд Фиеста - ?5. Любен Каменов - Опел Астра - Х36. Стефан Стефанов - Лада - Х17. Николай Иванов - Лада - Х18. Костадин Тошев - Рено Клио - N39. Калин Гълъбов - Ситроен Саксо - А610. Станислав Парижков - Опел Кадет - Х311. Деян Енчев - Опел Кадет - Х312. Борис Борисов - Субару - Х413. Стефан Георгиев - Форд - Х414. Иван Атанасов - Хонда - Х315. Тихомир Златков - Форд - Х416. Илия Царски - Митцубиши - N417. Веселин Недевски - Х318. Боян Гетов - Фиат Пунто - Х219. Косьо Йорданов - Застава - Е220. Найден Димитров - Застава - Х121. Николай Диков - Ситроен - Н222. Илия Бояджиев - ВАЗ - Х323. Бранимир Данов - ВАЗ 21013 - Х224. Любомир Семерджиев - Голф - Е325. Кирил Величков - Хонда - Х226. Кирил Илиев - Голф - Е427. Милен Узунов - Тойота Корола - ?28. Стефан Панчугов - Хонда - Х229. Иван Филипов - Голф - Х230. Николай Ганев - Застава - Х131. Цветомир Русев - ВАЗ - Х232. Константин Маршавелов - Е4Вече има фенове по трасето разпъват палатки,скарите пушат

Редактирано от doctor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко снимки за тези дето ги нямаше:

ето ги нашенските герой :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ето и малко класика :( :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Има и някое друго клипче ама няма да е днеска ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а къде са хондите :)

първите две са Хонди,но просто не им личи отвън :) Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.bfas-bg.org/uploaded_files/bfas_files_584.pdf - времената.

6 69Кирил Величков Хонда CRX X2 - Шапка му свалям на човека. Той и колата му бяха на доста добро ниво :D;) Дано има повече истински фенове като него, да показват че и без много пари Хонда може много. Кара с кеф и резултатите са на лице ;) Още една победа на Д-серията над Б-серията :D :D ;)

Марта, ейсега направих друг чип на Дока . ... не знам вече как ще го стигаш. Почна много добре да се впряга до 8К. Даже май ще му отпуснем още малко. Ще видим "силата" на Плевен. Мога да дам една изтествана прогноза: ще пили гуми по цялата писта :P :P (не знам от къде ми е познато ;) ).

п.п.

- едно клипче да има за цвят ;) Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз минавам към оптика ;) ще правя конкуренция на" Най красивата" .От моята кочина толкова вървене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо си за оптика, че Докмобила не се удържа. Да вземе да спира да го правим, че вземе да ни бие вече :tease: Днеска ходих да си играя с предницата: Toe out: + 0.1 Kamber: - 1 Kaster: + 4.45 Най-странното че кастъра бях го сметнал че е толкова ама се надявах да е 5 :honda::honda: След кратък тест установих че ..... гумите са ми за в коша и нямам бензин :hondarulez: :hondarulez: :censored:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето я оптиката

Публикувано изображение

пирфектна,като свали майстора пластмасите на праговете, картинката не е добра :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета кога са ви срещите и каде се сабирате тъй като съм приет в ТУ Габрово и ще мога да присъствам на някоя друга срещичка идния месец :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде още една 4-ка в Габрово :lol::D Събираме се всяка неделя (и не само, ама тогава задължително) или в кафе Алеко или на писта Междене. За сега се събираме към 16:00 ама скоро ще почнем пак към 14:00.

Айде че и АМД ще минава към 4 ген :):D (то повода не е смешен ама поне се ориентира правилно ;) )

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работата си е трагична,5-тичката се предаде откъм купе :lol: някой ако е чувал или мяркал здраво купе да казва.За 4-ката ще видим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си реших проблема с тропането при подаване на газ на прав волан, оказа се външно каре.Не ми се вярваше, ама нямаше нещо от кутията до гумите което не бях сменил, освен него.След смяната не вярвах на ушите си :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доктора бая здраво беше хванал волана по допупките на пътя Бузлуджа-Шипка :lol: , свиря премигам никаква реакция от негова страна .

Редактирано от nastezatelq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се е съсредоточил да гледа едната стрелкичка на таблото ;)

5 ген. готова за клас модифициран :o

Публикувано изображение Публикувано изображение

дясната снимка даже лъже малко,след това беше обескостена още.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...