Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

TrAdIuLi, нали се разбрахме ,че ако паднеш от мойта Д изненадка..........обема на резервоара ми го дължиш в бира !!!:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TrAdIuLi може ако искаш и чип с таблиците на Д серия да ти запишем !!! ще ти сложим и втек на около 2000 оборота,за да може да поеме от ниски тая Б серия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стига сте го ебавали че е налял гипса. Толкова се е спарил, да излезе с/у Д сериите, че пак ще разкача ремъци и ще слага сликове !!! :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направил съм си един чип без втек да се състезавам с всички D-серий :lol::lol::):lol:

Хайде за да е равностойно и аз ще карам без ВТЕК :D:P:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте го ебавали че е налял гипса. Толкова се е спарил, да излезе с/у Д сериите, че пак ще разкача ремъци и ще слага сликове :D :D

Не съм спарил колкото тебе да не карам на драга :):):) Проблема е ,че ще спаря ако не ги бия с по-малко от 50 метра всичките :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте го ебавали че е налял гипса. Толкова се е спарил, да излезе с/у Д сериите, че пак ще разкача ремъци и ще слага сликове :D :D

Не съм спарил колкото тебе да не карам на драга :):):) Проблема е ,че ще спаря ако не ги бия с по-малко от 50 метра всичките :):):)
няма да разберат кво им се случва :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TrAdIuLi, ти като си приказваш така (явно си и вярваш) знаеш ли с колко нули се пише 50 метра ? :) :) :)

То се види кой е налял гипса че разпитва за колата ми :) и слага сликове с/у стари галошки от моя страна. Не ме бърка в неделя съм на чертата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TrAdIuLi, ти като си приказваш така (явно си и вярваш) знаеш ли с колко нули се пише 50 метра ? :) :) :)

То се види кой е налял гипса че разпитва за колата ми :) и слага сликове с/у стари галошки от моя страна. Не ме бърка в неделя съм на чертата :)

слагай и ти хубави гуми и го парализирай, щото гумите попринцип са тъпо оправдание - тунинга не е само двигател :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано времето е хубаво неделята ,за да може да се вижда през бинокъла :) Някакъв час за неделя ще уговаряме ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слагай и ти хубави гуми и го парализирай, щото гумите попринцип са тъпо оправдание - тунинга не е само двигател :rolleyes:

То хубаво да се слага ама всичко е пари нали се сещаш ;) Няма оправдания ако ме бие - бие здраве да е :rolleyes::rolleyes: Просто ми е весело колко не е сигурен в колата си :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааххаха аз съм сигурен ,че ще те препарирам като фазан ..... просто няма да си простя ако не паднеш със над 50 метра :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Единствения вариант да падна е ако си със 75 коня нитро .... та за това поразпитах дали няма някви принудителни пълнения тая D15-ка умряла :rolleyes::lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Риба, човече, сменяй дилъра ! Не ми отговори да ли знаеш 50 м с колко нули се пише :lol:;) Олекотявай, слагай сликове, разкачай ремъци, че иначе вместо 50 м отпред да не да се окажеш отзад :rolleyes: Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая D15-ка умряла :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Опа опа не така с Д15-ките, че се засягам лично ;)Теро май трябва да му покажеш как върви най-бързата Д15-ка :rolleyes:Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;):lol:;) Риба, човече, сменяй дилъра ! Не ми отговори да ли знаеш 50 м с колко нули се пише :D :D Олекотявай, слагай сликове, разкачай ремъци, че иначе вместо 50 м отпред да не да се окажеш отзад :rolleyes:

Ахаха започна от сега ли със оправданията ? Ремъци никога не съм имал .... няма и да имам .... карам със семисликове евридей щотото ме кефи как седи колата и е толко мощна ,че с нормални гуми до 100 нищо не се случва и само се пързаля ...... хахаахах за килата не ми се говори ,че аз олекотен ще съм 2 пъти по тежък от точно твойта 4ген ,а натоварена е 3 пъти по тежка .....Ама тъй като искам разликата да е грозно-грозна ще карам както си искам :rolleyes::rolleyes::rolleyes:;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за метрите знам да .... като удара 2-ра , 3-та и 4-та така ще се отдалечавам ,че нараво ще се изпотиш в колата си :rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Поне разсмиваш аудиторията . Не знам само как си завършил по математика. Явно ще са те пуснали по милост, след като са те съжалили.

martjo, кой каза че съм най-бързата Д15-ка ?? Има още една дето не сме се замервали до сега, може и да е по-бърза от мен ;) Надявам се да я видим в събота като наказва Рибока :D Жалко само че като изяде боя още в събота няма да смее да дойде в неделя :rolleyes:

Кире, как бе ? 50 метра ейтака се правят. Дърпаш си късметче от баницата и каквото ти се падне ;):lol: :lol:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: тука се заформя:rolleyes: интересен старт(направете и клип задължително) а..за тези 50 метра си е трудна работа:rolleyes: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие като разберете в Събота какво дране е било съвсем случайно ще ви изникне ангажимент и няма да се явите на кончината си :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: 50 метра много лесно се правят на 15.0 секунден труп от 14.0 секундна бавна кола :D;):lol: А после искам да намерим права за 0-200 да видиш колко трудно ще виждаш колата :lol:;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: :rolleyes: Мечтиии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това се казва спортен дух :rolleyes: . Риба ако те препарира д15 бате лично ще те полея с бензин и запаля дето говориш мноо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това се казва спортен дух :lol: . Риба ако те препарира д15 бате лично ще те полея с бензин и запаля дето говориш мноо :D

Липсва момента от цялата схема ..... :rolleyes::rolleyes:;) Тряя сложат тоя паралитично , астматичен мотор на велосипед да има някви кантари :rolleyes::rolleyes:;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

д15ката ако дойде без таван и под стакла фарове може и да та набие :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не ходите някъде другаде да си чатите. Не цапайте тази тема моля.Като сте толкова невероятно бързи покажете го на пистата.Неделя 10:00 часа, писта Междене.Само за уточнение: Рибата, ако не станал в събота първи в клас 1.6 изобщо няма да си хабя бензина да се пускам с теб. Няма смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Днеска си взех 3 жанти 15" j 7.5. Ходих да ги притегля: 8,2 кг парчето.

Я който е теглил само джанти (Док, Марта) да кажат по колко бяха и какви. Мернах и една 14-ка излезе към 7 кг , а беше с тънки спици и видимо беше от сравнително леките (не като на Хондю ама те неговите са пълни с хелий).

Ако 8 кила са много за жанти хубавото е че на вторични ще си избия парите :rolleyes: !!!

hondю, те хората дето им вървят колите не карат в техния си клас .... така че рибата има шанс с/у малките Втеци :plane:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска си взех 3 жанти 15" j 7.5. Ходих да ги притегля: 8,2 кг парчето.

Я който е теглил само джанти (Док, Марта) да кажат по колко бяха и какви. Мернах и една 14-ка излезе към 7 кг , а беше с тънки спици и видимо беше от сравнително леките (не като на Хондю ама те неговите са пълни с хелий).

Ако 8 кила са много за жанти хубавото е че на вторични ще си избия парите :D :D

hondю, те хората дето им вървят колите не карат в техния си клас .... така че рибата има шанс с/у малките Втеци :D

Аз като ги пребия в А ... ще карам и в другите класове не се притеснявай ..... :P:D:P

Искам в Неделя колата ти да е в топ кондиция за да няма оправдания после ..... и не ми каза има ли права за 0-200 да видиш истинския повер на колата ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

martjo, кой каза че съм най-бързата Д15-ка ?? Има още една дето не сме се замервали до сега, може и да е по-бърза от мен :D

Абе един агент с едно МицИбУши от Шумен така ми каза :D преди имаше рексче и ми е адаш по принцип :P Ха сега една китайска загадка :D

Аз ще викам за д15-ката (вече имаш един запалянко на линията ) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерил съм само 14-ки и 13-ки с гуми, ето снимките:

Публикувано изображение Публикувано изображение

В мазата имам 15-ки ATS-Cup без гуми са и се славят като едни от най-леките, ама нямам кантар в момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих едно кантарче на баба ама пише "да не се исползва за търговски цели" на него. Показа 7,100-7,250кг. Джантите са 7j. Ето снимки:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мда, и след като паднеш да има оправдания ,че сме по леки :unsure: Теро ,моите ги мерих с гумите на един измислен кантар,бяха някъде около 20 кг.7J,Ет35 бяха

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хм, значи горе долу съм в нормата :unsure: Нормално да са малко по-тежки, все пак са 7,5 . Щом само едно кило спрямо леките на Дока се ядва :)

martjo, ти с това описание не си задал загатка :) по скоро си дал верния отговор :cool::honda:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маугли тоя път изби рибата. Много добра 4-ка за тия смешни пари. Пожелавам му този път да я завърши докрай и да и се кефи максимално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идваммм скривайте D15-ките , D16-ките , D20-ките в миши дупки ,че кошмара ви приближава ;):):D:):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идваммм скривайте D15-ките , D16-ките , D20-ките в миши дупки ,че кошмара ви приближава ;):):D:):D:D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде е кошмара :) нагласили сме биноклите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а аз да попитам за утре нещо(колективно качване към узана или няма да се ходи) ?????????сори предварително ако съм пропуснал уговорката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а аз да попитам за утре нещо(колективно качване към узана или няма да се ходи) ?????????сори предварително ако съм пропуснал уговорката :lol:

Аз също това питам ако може да се присъединя към вас,ако не ще ходя сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз мисля директно на Междене да се качвам,ще пропусна Узана ;) Тези които ще се качваме директно може да измислим нещо, и да се движим в колона ,с патрулна скорост :lol::D

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз мисля директно на Междене да се качвам,ще пропусна Узана ;) Тези които ще се качваме директно може да измислим нещо, и да се движим в колона ,с патрулна скорост :lol::D

10:30 ч. - бензиностанция "лукойл" зад хумора Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10:30 ч. - бензиностанция "лукойл" зад хуморааз съм за там съм 10 и 30 лукоил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...