Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Аз малко не съм габровец ... :bye: Особено по отношение на горивния разход. :)

ае ае....всеки така вика ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев
Отговорено (Редактирано)

Нали? :bye: A ти нали щеше да идваш, бе, несериознико?! :)

Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? :D A ти нали щеше да идваш, бе, несериознико?! :D

щях, ама Драго от Англия се забави с двигателя ми и не можах да остана много щот не бях с моя кола.Та дойдох само за 2 часа да взема жена ми с една алфа дет не е моя и викам да не се показвам че ще ме заплюете :P :P :P .Апък и нямах време.Пак ще дойда тоя месец...тогава ще видим кой сериозен и кой не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае, обозначи се, като си ново-моторизиран вече и пак мо'еш да ореш паветата. Па после сподели кога мислиш да идваш по балканско. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

mirich84 свали и презапои главното реле ,намира се долу при предпазителите вляво,всеобща болест е това реле :D

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest G_M

Монка обади ми се и ще му ма.......... на релето :D Ще го презапоим и ОП ГОТОВО :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок благодаря , ще го видя това реле .Ся пък тряа да варя на стенд , като си смених гумите и почна да ми влачи на дясно.ДНЕСКА НЕ МИ Е ДЕН :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп готово , с "G M" опраихме това реле и сега Хондичката е готова за път , та чакая доста път чак до марето и тряабва и да на върне хаха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде , доде време за тръгване , утре сабалам потеглям за морето , наи сетне да го видя . :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Качи някоя снимка като пристигнеш, да се порадваме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest G_M

АМD не се сетих да ти предложа инструменти :afro: Ако имаш нужда свиркай преди да си я почнал и ела да ти ги дам :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Ще пробвам първо с наличните ако не става с тях ще ти звънна .За капак на всичко утре ще трябва да ходя и на работа по някое време :afro:Благодаря ти все пак :lol:Пуснах една тема в технически за всеки случай ,да не се окаже нещо друго, ако ли не ще хващам пилата :afro:

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако нещо мога да помогна свиркайте :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С големи мъки и няколко счупени ключа се справихме :) Утре Алеко ? че имам да черпя майсторите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С големи мъки и няколко счупени ключа се справихме :) Утре Алеко ? че имам да черпя майсторите ;)

там сме , ама има един проблем : в Алеко няма цаца ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Пак съм изпуснал сеира, да еба! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

ей тука до съседния блок има един черен хеч, 5 ген, леко тунингован с лепенка на фен клуба - 2527 или 2725 беше номера - да си признава собственика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой ли ще е ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xzibi7

аз вски ден минавам от там по път за работа, но днес я скивах за сефте, може да я е купил от някой съфорумец и да не му е известен форума :) утре ще видя дали пак ще е там ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще правим ли Алеко ? п.п. Може да направим и едно посещение на G_M. Каза че щял да слага масата ама първо трябвало да бачкаме :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре няма да мога да дойда ,на друго бачкане съм . Приятно изкарване :) П.П:Днес разбрах защо ми е толкова нестабилна колата и при неравност подскача,единият болт на задният долен носач развит почти наполовина :ph34r: стегнах го и сега не мърда.

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре няма да мога да дойда ,на друго бачкане съм . Приятно изкарване :) П.П:Днес разбрах защо ми е толкова нестабилна колата и при неравност подскача,единият болт на задният долен носач развит почти наполовина :ph34r: стегнах го и сега не мърда.

Ти как не си се хвърлил някъде така?!?!?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късмет ;) Като си помисля ,че така съм я карал и с 140 -150 km/h :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късмет ;) Като си помисля ,че така съм я карал и с 140 -150 km/h :)

А т'ва, пък, как си го видял?! Де се сети да гледаш болта?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Поздрави на всички от морето, Хондака се представи много добре 1 000 км. без спиране, взех ги за 14 часа, полека лека,като карах със 70-80 на 5 ми изгори 4,5 на 100км ->баси икономкатаама като дигнах на 100-120 и ми качи на 6,5 на 100 и това маи не е много злеДругата седмица сим в Алеко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Айде, приятно препичане, doc! :) Ше те чакаме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Бърниках спирачките (смяна на течността и качественно обезвъздушаване ) и при свалянето на задната джанта го видях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите маняци :lol: Ако някой вярва в това дето го е казал народа демек че ТРУДА КРАСИ ЧОВЕКА-не е вярно :worthy: Истината е че РАБОТАТА МУ Е..... МАЙКАТА :D НЕЩО да съм изтарвал???????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще правим ли сбор на кръглата маса в Алеко ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове замених Англичанката за Прелюд две хиляди 136к. с доплащане. Ще дойда някой път в Алеко. Летището май го затвориха?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове замених Англичанката за Прелюд две хиляди 136к. с доплащане. Ще дойда някой път в Алеко. Летището май го затвориха?

Затворено е, да. Айде, идвай, че да се събираме повече. :PP.S.: А така! Изхвърляйте ги тез Роувъри, докат' е време! ;) Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pepi честито ;) мини да го видиме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pepi честит прелюд :P Кателиев следващия път ще се домъкна с Роувъра да ти скъсам шортите ;) п.п. И събота ще ти разпипам клапаните да е по сигурна победата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ти казах, че ше дойда с водката. Ама внимавай с клапаните, че да внимавам и аз к'во ти сипвам във водката. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже си забравих компа в Гърция и сега съм извадил от мазето една стара кошница, и имам следния проблем, като отворя някоя тема и всички мнения ми излизат вив следния вид неудобен за логаритмуване (четене) и се налага да отварям всяко 1 по 1. Някои спец да каже как да си настроя бараката. ПОМОЩ... пример: teror1sta Ей Кателиев, като караш взеЮ.. Aug 11 2008, 11:12 PM Калоян Кателиев А, той Вальо ми каза, че си мЮ.. Aug 12 2008, 07:50 PM teror1sta Утре ще правим ли сбор на кр... Aug 16 2008, 01:03 PM Калоян Кателиев Да. Aug 16 2008, 08:07 PM doctor Там съм Вчера, 01:31 PM pepi Пичове замених Англичанкат... Вчера, 06:15 PM Калоян Кателиев QUOTE(pepi @ Aug 17 2008, 06:15 PM) ПиѮ.. Вчера, 07:36 PM AMD pepi честито мини да го видиЮ.. Вчера, 07:49 PM teror1sta pepi честит прелюд Кателие... Вчера, 08:07 PM Калоян Кателиев Аз ти казах, че ше дойда с во... Вчера, 10:56 PM

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм спец но пробвай това: Option ( горе в дясно ще го видиш във форума ) Display modes и даваш на Standart Дано се оправи така :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...