Sonse 1 #1 Публикувано 28 Септември, 2007 (Редактирано) Имам доста въпроси, като за начинаещ и не ми се иска да спамя с нова тема.Искам да попитам за сега няколко неща...1. Колебливост в стрелката за разхода на бензина. Само на равно отчита вярно иначе се колебае. Нормално ли е?2. Нямам почти никакво място да си оставя документи, джобен компютър, GSM и подобни. Пред скоростния лост може ли да се измисли някакво барче?3. Колко може да вдигне това Редактирано 28 Септември, 2007 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 28 Септември, 2007 Защо бе бате честито нека си седи поста ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 28 Септември, 2007 Честито и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 28 Септември, 2007 Привет в отбора на Хонда то идвал ли си в Русе защото едно здравичко момче подобно на теб лятото ме пита колко пари вървят Сивика,че много го кефили и щял да си купува за стрелката на бензина наистина е колеблива особено при завоите и наклоните понякога създава приятното чуство,че се самозарежда колата а за максималната скорост можеш да вдигнеш колкото ти стиска 200 не са и проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #5 Отговорено 28 Септември, 2007 (Редактирано) 3. Колко може да вдигне това Честито колега много добре изглежда колицата а със сигурност и добре върви, а по повод въпроса предполагам ще вдигне някое и друго конче. Редактирано 28 Септември, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 28 Септември, 2007 Честито Барче можеш да си купиш допълнително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #7 Отговорено 29 Септември, 2007 Колкото до барчето... Много ми липсва нещо такона след скоростния лост. Има ли възможности? Някой друг със Сивик да е преборил проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #8 Отговорено 29 Септември, 2007 възможности има ако някой колега продава или чрез поръчка от USA- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13491 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #9 Отговорено 29 Септември, 2007 Силно съм заинтересован. Само ми дайте оферти Това не се издържа. Напълня се по джобовете с джобни компютри, дрънкат стотинки, документи и прочие. Няма къде един презерватив да сложа както се казва Отделно към плеъра имам дистанционно, което по неволя на съдбата съм сложил в пепелника Ако някой може да помага да се отзовава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #10 Отговорено 2 Октомври, 2007 http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4412.htmlТук пише, че максималната скорост е 195км/ч.Ако някой от тук кара или е карал или просто има наблюдения, нека каже колко максимално може да вдигне колата?!Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #11 Отговорено 2 Октомври, 2007 Добре Дошъл В Отбора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #12 Отговорено 2 Октомври, 2007 Благодаря. Надявам се в скоро време да се запознаеме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #13 Отговорено 2 Октомври, 2007 (Редактирано) Хайде добре дошъл и от мен и да ти е честита новата приидобивкаПо темите за въпросите, ще се опитам да ти отговоря до колкото имам инфо.... за барчето... тук на моменти излизат такива барчета, само трябва да следиш във форума "Продава части/аксесоари".....последното, което бях засякал, беше на цена 65 лв..... за скороста, мога да кажа аз колко съм вдигал с моята Д15Б2.... 210км/ч.Хайде желая ти МНОГО безавариини километри Редактирано 2 Октомври, 2007 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #14 Отговорено 2 Октомври, 2007 Благодаря, благодаря!Не съм очаквал такова топло посрещане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #15 Отговорено 2 Октомври, 2007 Честито и от мен Много ти е хубава количката със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #16 Отговорено 2 Октомври, 2007 Здрасти баце! Много да те радва тенекето и от мен да знаеш - не вервай на написано. И аз моята я взех преди 5 месеца и почнах да чета за максимални скорости - пише 177км/ч ма-а-а-аксимум! Да, ама нъцки - на едно връщане към Варна цунка 200 и за още подпитваше. Отлево можеш да видиш за какво Хонде "нещастно" иде реч, па си прави извода за твоя VTEC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #17 Отговорено 2 Октомври, 2007 Благодаря за хубавите думи и топлото посрещане.Започвам покрай Вас да си я харесвам все повече и повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #18 Отговорено 2 Октомври, 2007 И от мен честитка за придобивката! А за стрелката - като на повечето коли е зависима от моментното положение на колата. Пък и при предния ми сивик - като твоята, ама хечбек - пълня до горе, карам 100км - стрелката не мръдва, после за после за 200-300 слиза до средата. От средата за още 100 пада почти до минимум и там пак можех да карам бая, така че не и се връзвай много. Ако ще си засичаш разход - до горе, караш и пак до горе - иначе нищо няма да засечеш. Даже най-точно ще е на същата бензиностанция, на същата колонка, защото и те дават отклонения! И още нещо - напиши си в профила от кой град си - ще ти помогне, ако търсиш майстори или части - ще знаем кои колеги точно да ти обясняват - щото нали знаеш - Ние сме на всеки километър! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #19 Отговорено 2 Октомври, 2007 Мерси за съветите. Вече не съм бездомен имам си град. И той е Кюстендил На хонадта и липсват само опознавателни лепенки, че е от клуба. Презполагам всички имате такива и като засечете Онда с тези стикери се поздравявате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #20 Отговорено 3 Октомври, 2007 Благодаря за хубавите думи и топлото посрещане.Започвам покрай Вас да си я харесвам все повече и повече Здравей и от мен. Споко колкото повече я караш все повече ще я харесваш. Да знаеш, че хонда има само един голям "недостатък": Води до пристрастяванеМного безаварийни километри и внимавай с десния крак, че са мнооого нервни хондарките, особено като включи витека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #21 Отговорено 26 Октомври, 2007 УУУууаааааааААоооОООо много яки джанти батеДа те радва много,хиляди безаварийни километри и мн мацки в нея Начи моята е същата за максималната скорост моята пълни 220,обаче аз имам някоя щуротийка по двигателчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #22 Отговорено 10 Ноември, 2007 Дано не досаждам, но ето и новите промени. - Затъмняване на задните прозорци и лента на задния прозорец (до началото на реотаните) - Зайче от приятелката ми (вдига 1 заешка сила къв VTEC-а) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #23 Отговорено 10 Ноември, 2007 честито и от мен и безавариино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #24 Отговорено 10 Ноември, 2007 добре дошъл! и да знаеш, зайчето наистина е важен акцент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове