goga 286 #1 Публикувано преди 4 часа Колебанията са ми между Acura TLX, IL 2016-2019г. и двете с код на двг. K24W7 или Civic 2017 2 000 кубика, K20C, или Accord 2 000 кубика бензин, турбо. 1. Атмосферните двг. имат ли същите проблеми както европейските - разход на масло, валове. 2. Знам, че Акорда с турбото е др. кола като концепция и двигател, но ще се кара и в града - колко е сериозен проблем със смесване на масло с гориво. 3. Как е като ускорение сивика - возих се на такъв и съм приятно изненадан, очаквах да е значително по мудна. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1627 #2 Отговорено преди 4 часа Проблемите на турбинираните двигатели с директно впръскване са силно преувеличени и се ловят само хора, които четат мнения. Познавам хора, които имат такива автомобили и дори не са чували, че съществува такава история. В нашето семейство имаме две такива и няма никакви проблеми. Акордът и K20C не е засегнат от казуса по-горе, но е крещящо по-скъп от от другите модели. За под 40лв не виждам как ще се намери 2.0Т, пък било то и Спорт, а не Туринг. Да, някакви обяви обещават, но реалността, която съм виждал е друга. Двете Акюри по-горе имат сериозен недостатък спрямо хондите, а именно по-старата мултимедия без АА. Сивик 2017 с 2.0 атмосферен ще е най-много средно ниво на изпълнение. На най-високото се слага само 1.5Т. Отделно като за кола от Канада е малко на кантар за толкова стара кола, дали няма да е сериозно засегната от корозия, а от Щатите това с климатика във Фаренхайт за мен не е опция. Откъм ускорение не е муден, както да речем атмосферно 1.5 на HR-V, което ми е еталон за мудност, но пак всичко е субективно. Не, че те ориентирам, но с достатъчно материал за размисъл, ще можеш и сам да направиш избора си. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 197 #3 Отговорено преди 4 часа Здрасти, това със смесването на масло и гориво беше на 1.5 Турбо и го оправиха софтуерно. Не мисля, че е актуално. Сивик 2лт е непретенциозен двигател, най-малък разход, прилична динамика, но по-тромав от Акорда, може би и от Акурата. Акордът с този двигател е много атрактивен, доста мощен и пъргав. Аз бих се спрял на него, но не знам какви са твоите нужди и приоритети. Акурата e яка, добър двигател, също здрав, но няма да има пъргавината на турбото на Акорда. Отделно в БГ ще е трудна за продажба след време, не ги познават много. Според мен е доста субективно сравнението, защото са различен клас модели. Виж какви са твоите приоритети. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 286 #4 Отговорено преди 2 часа Може би трябваше да уточня бюджета е 20-23хил.евро, без последващите разходи по регистрация и първоначалното обслужване. Гледам коли само от Канада и Южна Корея. Ето две обяви: https://www.mobile.bg/obiava-11711468226726213-acura-ilx-a-spec https://www.mobile.bg/obiava-11741260018298086-honda-accord-2-0-touring Акорда, продава се отдавна, е с табелки на форума.... не знам. Акурата е по тясна отзад, по къса и с по-малък багажник, но пък си е малко екзотика, което ми харесва и по добра визия. Акорда по ми е на сърце заради ускорението което дава турбото и ако го няма проблема с маслото и бензина го предпочитам спрямо конкретните акури. Още ме е яд, че не купих един от двата форумни акорда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове