Jump to content
stany681

СЧУПЕНО СТЪКЛО

Recommended Posts

Здравейте, колеги.

Както карах по Царигр.шосе, пред ПРАКТИКЕР, с около 60 км/час, по средата на челното стъкло, от чистачките, нагоре, се появи от нищото пукнатина около 15 см. Без удар, камъче или каквото и да било. Направо нямам думи...:(:(:(

(В момента чакам плащане от застрахователя на сума по щета-за смяна на стъпенката под вратите.Признаха си ф-рата на Бултрако,смених, заснеха и т.н... не мисля че ще има проблем.)

Обаче сега с нова щета, с този джам, нещо се притеснявам. В момента на жена ми СИВИК-а е в доверения им сервиз КОБРА, пак за смяна на стъкло, счупено от камъче.КОБРА ми се вижда много мизерен и чета основно стари отрицателни отзиви за тях. 

Дайте моля идея за проверен стъкларски сервиз в София, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Колата е ЦРВ 5, хибрид, 2019 год. не е американка....От Бултрако казаха, че след смяна на стъклото имало 2-3 часа процедура при тях за обучение или нещо подобно на сензори, камери и т.н. по стъклото, което е и с подгрев. Тази процедура не виждам как ще я покрие застраховател, ще видим.

Важното е смяната да е читава, с гаранция,че няма да изпочупят щипки напр,. няма да влиза вода и каквото се сетите за след смяна на челно стъкло :(. Не съм сменял никога и съм бая притеснен от тази интервенция, особено ако е в доверения сервиз. Та спешно събирам мнения, преди да заведа щетата.

Ще съм много благодарен на всички за идеите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...