stany681 39 #1 Публикувано преди 4 часа Здравейте, колеги. Както карах по Царигр.шосе, пред ПРАКТИКЕР, с около 60 км/час, по средата на челното стъкло, от чистачките, нагоре, се появи от нищото пукнатина около 15 см. Без удар, камъче или каквото и да било. Направо нямам думи...:(:(:( (В момента чакам плащане от застрахователя на сума по щета-за смяна на стъпенката под вратите.Признаха си ф-рата на Бултрако,смених, заснеха и т.н... не мисля че ще има проблем.) Обаче сега с нова щета, с този джам, нещо се притеснявам. В момента на жена ми СИВИК-а е в доверения им сервиз КОБРА, пак за смяна на стъкло, счупено от камъче.КОБРА ми се вижда много мизерен и чета основно стари отрицателни отзиви за тях. Дайте моля идея за проверен стъкларски сервиз в София, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Колата е ЦРВ 5, хибрид, 2019 год. не е американка....От Бултрако казаха, че след смяна на стъклото имало 2-3 часа процедура при тях за обучение или нещо подобно на сензори, камери и т.н. по стъклото, което е и с подгрев. Тази процедура не виждам как ще я покрие застраховател, ще видим. Важното е смяната да е читава, с гаранция,че няма да изпочупят щипки напр,. няма да влиза вода и каквото се сетите за след смяна на челно стъкло :(. Не съм сменял никога и съм бая притеснен от тази интервенция, особено ако е в доверения сервиз. Та спешно събирам мнения, преди да заведа щетата. Ще съм много благодарен на всички за идеите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове