jsarbenishki 0 #1 Публикувано преди 14 часа (Редактирано) Здравейте, Ето тези отвори открих отдолу на корите на crv4. Интересно ми стана. Имате ли предложения какви са и за какво? Редактирано преди 14 часа от jsarbenishki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 533 #2 Отговорено преди 14 часа За пръв път виждам. Изглежда някой си ги е рязал за нещо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 359 #3 Отговорено преди 13 часа (Редактирано) Ми то отдалеч си личи че е свободно "съчинение"/творение на някой от собствениците или механиците през които е минала колата. А за какво са, само създателя им може да отговори. Може би е осигуряван достъп до някои недостъпни точки за манипулации по обслужване или смяна на компоненти, а вероятно с цел охлаждане на определени компоненти в моторния отсек. Аз например се каня да направя на моя звер нещо подобно, за достъп до пробката на скоростната кутия, вярно е че не всеки ден се налага достъп до там но когато се наложи да е лесен. В никакъв случай обаче няма да е направено толкова нескопосано. Редактирано преди 13 часа от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jsarbenishki 0 #4 Отговорено преди 13 часа До тук съм съгласен. Катализатор ли са търсили братята или нещо.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове