AI3>< 3 #1 Публикувано 12 Март Здравейте Някой има ли опит със смяната на късите светлини на фейслифта (2015 г.)? Дори и след махането на гърлото за течността за чистачките, няма никакво място освен ако имаш бебешка ръка. Изглежда няма друг вариант, освен откачане на целия фар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3276 #2 Отговорено 12 Март Пробвай с пълен ляв волан и разкачване на пластмасовия подкалник дали ще имаш достъп до задната част на фара. Може да се наложи и сваляне на гумата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #3 Отговорено 12 Март На всички марки/коли, от 10-15 г. насам, смяната на късите е шибано... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AI3>< 3 #4 Отговорено 16 Март Ъпдейт: Смяната стана, без да махам предницата или подкалника. Като за първи път на тази кола си трябва време(час и нещо/два, зависи кой колко късмет има) и търпение, особено като нямаш опита с такива коварни крушки (който аз нямам). На предишната А3-ка се сменят за 2 минути Буксата излезна сравнително лесно, макар че се притеснявах да не я прецакам от много дърпане, понеже се хваща доста кофти поради липсата на място. Металната скобота беше най-коварна, първо я натисках с доста сила, мислейки си, че ще излезе сама. Но си трябва тайминг, не много сила и леко бутане надясно, за да се освободи от зъбчетата и тогава излизна съвсем лесно. (Доста четох из други места и клипове, че с много сила излиза скобата, което изглежда не е така.) Надявам се да е полезно това инфо на някой с точно този модел. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #5 Отговорено 16 Март 1-2 часа за смяна на крушка... Ако и в сервизите се плаща толкова време труд... След като ти е ясно и вече си го правил, за колко време ще стане? (без псувните) Похвално, че даваш ъпдейт/обр. връзка... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AI3>< 3 #6 Отговорено 16 Март (Редактирано) Толкова е за хората, които не знаят(като мен), и бях тръгнал да разкачам броня/фар, понеже си мислех, че няма как да стане по нормалния начин. Следващия път сигурно ще стане за минути. Редактирано 16 Март от AI3>< Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #7 Отговорено 17 Март Адмирации за упорството! Имах 1 изгорял габарит на КБ1 (където целите фаров са под калниците) и в оторизиран сервиз ми казаха - сваляне броня, фар и едни бая пари. Опитах сам - разместване, огледалце и бърникане, но се справих сам и отгоре. Премисляне и мерак му е майката и малко "мамата". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове