trifon12 3 #1 Публикувано 28 Януари (Редактирано) Привет,да попитам дали знаете за изработка на ключ за запалване за хонда сивик 11 генерация.2023 година .имам само един,то е дистанционно ,безключово пали...има и ключ в него.та в бултрако ми поискаха около 1000 лева за изработка на дистанционното,ключа и обучението. Редактирано 28 Януари от trifon12 Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3257 #2 Отговорено 28 Януари Кажи на бултрако, че са "изплискали легена"! Ето тема тук: https://forums.hondabg.com/topic/108099-продажба-и-изработка-на-ключове-за-хонда/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon12 3 #3 Отговорено 29 Януари (Редактирано) Ако можете да ми направите кажете къде се намирате и някаква ориентировачна цена....става въпрос за сивик 2023 година от канада е внос. Редактирано 29 Януари от trifon12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 29 Януари Отиваш при автоключар и ако има твоята заготовка, ще ти го нареже и обучи. Ако я няма, защото при мен така се случи, аз съм със Сивик 10, си поръчах дистанционното, с ключа, вътре чипове, всичко си беше комплект, даже с батерия дойде и автоключарите ми нарязаха ключа обучиха го и вече 2 години го ползвам никакви ядове. Всичко излезе 150-170лв. какви 1000лв сънуват тия неграмотници от Бултрако! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3257 #5 Отговорено 29 Януари @trifon12 Колега, Аз не правя ключове. Дадох ти линк към тема във форума, където има много добри отзиви за човек, който изработва ключове и дистанционни. Там му има и телефона. Отвори темата, прочети, обади му се и се разберете. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon12 3 #6 Отговорено 5 Февруари Ходих при човека,който ми препоръчахте. Професионално отношение,бърза и перфектна изработка.вече имам втори ключ за хордата ми..... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1607 #7 Отговорено 5 Февруари @trifon12, а в новата валута колко излезе ключ и запознаване с колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon12 3 #8 Отговорено 8 Февруари Излезе ми доста по евтино от бултрако....не искам да казвам цена,но определено е в рамките на разумното.Дано да съм бил полезен.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1607 #9 Отговорено 10 Февруари На 8.02.2026 г. at 20:21, trifon12 написа: не искам да казвам цена Каква е причината? Това би било най-полезното в темата за останалите след Вас, след като колеги са отделили от времето си, за да Ви помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyrli 3 #10 Отговорено 11 Февруари На мен преди месец в Пловдив в ХоумМакс ми излезе 450 лв . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове