Legend91 193 #1 Публикувано преди 3 часа (Редактирано) Здравейте, днес отворих капака да разкача зарядното на акумулатора и гледам че и тръбичките за течността за чистачките се откачили от клиповете. Толкова твърди станали, че като опитах да закача онази крайната, извитата на 8-ка и един от клиповете се счупи... Ще съм благодарен ако някой колега със същия модел ми снима как точно са ориентирани под капака, и също на щипката която е на калника. Знам че е рядък модел, но дано се намери някой! Благодаря и Весели празници! Редактирано преди 3 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3180 #2 Отговорено преди 2 часа Залепи го тоя клип. Първо с пистолет за горещ въздух, с леко разтапяне, а после го укрепи с локтайд и сода за хляб (има клипове в тубата). Няма да мръдне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 193 #3 Отговорено преди 31 минути То самото маркуче е станало едно твърдо и изглежда твърде късо, за да стигне до клиповете и при затваряне се мушка между гуменото уплътнение и капака. Затова искам да видя как оригинално са ги разположили от Хонда. А нищо чудно и преди да е било сменяно/разкачено, а аз просто да не съм обърнал внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове