milenjs 21 #1 Публикувано 16 Ноември Здравейте колеги, ако някой е сменял тези маншони и няма проблем с тях може ли да сподели какви е ползвал. Аз взех колата със скъсани такива, предполагам бяха оригиналните. Смених ги с Febest, не изкараха и година и са скъсани и двата по средата. Да не си играя да ги сменям всяка година. Гледах оригиналните но са си цифра за една гума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 49 #2 Отговорено 21 Ноември И аз ги сменях през година .Последния път сложих оригинални,до момента са минали около 2години, за сега са здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 35 #3 Отговорено 21 Ноември Аз също сложих оригинални от Бултрако. Вече 8 години не са мръднали. Верно са пари, но според мен е по-добре, защото смяната им е галимация. Ако не ги смениш навреме, пък заминават амартисьорите, така че всеки сам решава за себе си. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 63 #4 Отговорено 29 Ноември Този руснак е намерил добра алтернатива: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1963 #5 Отговорено 30 Ноември Преди години, когато Сменявай всичко по предницата, смених и въпросните маншони с оригинални. Обаче не изкараха и 2 години и се скъсаха. Така ги оставих няколко години, до преди два месца, когато се предаде единия лагер на макферсона. Естествено, лагерите взех оригинални, но за маншоните заложих на авермаркет за около 70 лв. комплекта. Не си спомням марката, но като изпълнение ми се видя доста по-надеждно от оригиналните. Само времето ще покаже, дали съм прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #6 Отговорено преди 18 часа Здравей, Милене, Радвам се да те видя и в този форум (ползваш същия ник като форума на мицубиши). Та и аз да споделя, че като се намерихме с моята хонда, тя беше със скъсани въпросните маншони и заминали предни амортисьори. Смених всичко и след година време маншоните вече бяха станали на рингчета. При смяната им зададох въпроса: "Пак ли ще издържат една година?", а отговора беше, че това било конструктивен проблем на модела и за да се ибегне не трабва да се мие автомобила с водоструика от малко разстояние въпросния маншон. Честно казано не повярвах, но все пак започнах да я мия на четки и издържаха така 6-7 години. Това лято ги смених отново за трети път. Въпреки че не бяха раздробени както бяха преди това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 21 #7 Отговорено преди 2 часа И аз се радвам, все във форуми на хубави марки да си пишем Вярно мия юнашки с водоструйката отдолу зад гумите, и този маншон също. Да падне калта от там. Още не съм намерил време и с какво да ги сменя но не ми се ще да е с нещо което да го пазя от миене До тук съм решил 160 лв. за тази хармоника няма да дам, не намирам такъв маншон за МАЗ който руснака ползва в БГ магазин, гледам има едни на ДК Димитров, той на времето си правеше сам гумените изделия, може и още да ги прави и да са му читави нещата. Митсубишито го карам 20 години вече и такова нещо не съм сменял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове