Staiko Jelev 14 #1 Публикувано преди 5 часа Здравейте колеги? Разбира се, че преди морето трябва да има изненади ... Става въпрос за Хонда ЦРВ-2 бензин 2006г. Имам разклонител от запалката за зарядно и т.н с волтметър на нея и днес забелязах, че показва доста под нормалното... какво установих като цяло: - Измерванията ги правя без консуматори /товар/ с мултицет директно от клемите на акумулатора и сравнявам с разклонителя от запалката; - след стартиране на двигателя показват приблизително еднакви стойности, а именно 14,3v - 14,7v; - след известно време се покачва до 15,2v - 15,5v; - и после пада на 12,3v - 12,8v (демек не зарежда); - малко след това отново започва да зарежда на 14,0v - 14,7v и все така играят; Най- интересното е, че лампата на таблото с акумулатора нито премигва, нито свети, а с даване контакт си свети и след запалване си гасне. И когато е спрял да зарежда и включа товар - вентилатора на парното веднага започва да зарежда, а ако пусна нагревателя на стъклото няма промяна. Според мен е реле-регулатора, но все пак искам мнение ако някой се е сблъсквал с такова нещо. А и свалянето на алтернатора си е доста голямо приключение ... ако има "чалъми" за свалянето също ще съм благодарен да сподели някой . Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3063 #2 Отговорено преди 5 часа Тук не е реле-регулатор (като на старите коли), а е електронен блок в алтернатора. Явно там е причината. Отиваш в сервиз за алтернатори и 150 лв. би трябвало да стигнат с демонтажа и монтажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1903 #3 Отговорено преди 10 минути (Редактирано) Най-вероятно няма да му стигнат - дори само за свалянето/качването. Било голям чанч и отказват да го свалят на бензиновите . Поне това споделиха познати с мен, от два специализирани сервиза - точно за това. Редактирано преди 9 минути от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове