донидо 0 #1 Публикувано вчера в 07:17 Здравейте хондаджии, много безаварийни километри на всички.Купих си преди месец и аз мечтаната кола и съм ултра доволен от нея.Има си обаче едно нещо което безумно ме дразни.Алармата е направена да се натиска два пъти за да отключи всички врати. Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона.Ако има значение съм от Пловдив. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 59 #2 Отговорено вчера в 08:05 47 minutes ago, донидо said: Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 0 #3 Отговорено вчера в 08:28 (Редактирано) Лошо ма започна Редактирано вчера в 08:29 от донидо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 59 #4 Отговорено вчера в 11:18 Мога и по меко да ти го кажа ... нЙе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 0 #5 Отговорено преди 21 часа 9 hours ago, Gladiator_BG said: Мога и по меко да ти го кажа ... нЙе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6727 #6 Отговорено преди 2 часа Принципно дразни, но се свиква, особено като има кой да те пита - Нема ли да отвориш и на мен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1377 #7 Отговорено преди 1 час Това е направено така с умисъл. Целта е да не може друг човек да влезне през другата врата ако ти не искаш иначе ще стоиш и ти на вън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 59 #8 Отговорено преди 30 минути (Редактирано) Моите съмнения са относно предназначението на автомобила предимно бизснес средите. Няма много логика във семеен автомобил да я заложиш тая идиотия. Допълнително за да си ползваш автоматичното отваряне на багажника трябва първо да отключиш всички врати (да цъкнеш два пъти). ПП: Преди седмица си взех тая глезотийка. Със заключването на вратите автоматично вдига свалените прозорци и затваря огледалата. Заложена е и ауто лок/ънлок функцията на вратите. Ужасно много ме дразни това последното, но за 50лв и глезотийките с прозорците и огледалата ме предразполага да му свикна. Оригинален суич е 500+лв и това допълнително ме стимулира да си го ползвам Редактирано преди 21 минути от Gladiator_BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове