донидо 0 #1 Публикувано вчера в 07:17 Здравейте хондаджии, много безаварийни километри на всички.Купих си преди месец и аз мечтаната кола и съм ултра доволен от нея.Има си обаче едно нещо което безумно ме дразни.Алармата е направена да се натиска два пъти за да отключи всички врати. Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона.Ако има значение съм от Пловдив. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 59 #2 Отговорено вчера в 08:05 47 minutes ago, донидо said: Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 0 #3 Отговорено вчера в 08:28 (Редактирано) Лошо ма започна Редактирано вчера в 08:29 от донидо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 59 #4 Отговорено преди 21 часа Мога и по меко да ти го кажа ... нЙе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 0 #5 Отговорено преди 11 часа 9 hours ago, Gladiator_BG said: Мога и по меко да ти го кажа ... нЙе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове