Jump to content
донидо

Отключване на Акорд 8

Recommended Posts

Здравейте хондаджии, много безаварийни километри на всички.Купих си преди месец и аз мечтаната кола и съм ултра доволен от нея.Има си обаче едно нещо което безумно ме дразни.Алармата е направена да се натиска два пъти за да отключи всички врати. Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона.Ако има значение съм от Пловдив. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
47 minutes ago, донидо said:

Им ли как да се направи да се отключва с един клик на бутона

не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо ма започна :huh:

Редактирано от донидо
  • Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
9 hours ago, Gladiator_BG said:

Мога и по меко да ти го кажа ... нЙе :tooth:

:lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно дразни, но се свиква, особено като има кой да те пита - Нема ли да отвориш и на мен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е направено така с умисъл. Целта е да не може друг човек да влезне през другата врата ако ти не искаш иначе ще стоиш и ти на вън.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите съмнения са относно предназначението на автомобила предимно бизснес средите. Няма много логика във семеен автомобил да я заложиш тая идиотия. Допълнително за да си ползваш автоматичното отваряне на багажника трябва първо да отключиш всички врати (да цъкнеш два пъти).

ПП: Преди седмица си взех тая глезотийка. Със заключването на вратите автоматично вдига свалените прозорци и затваря огледалата. Заложена е и ауто лок/ънлок функцията на вратите. Ужасно много ме дразни това последното, но за 50лв и глезотийките с прозорците и огледалата ме предразполага да му свикна. Оригинален суич е 500+лв и това допълнително ме стимулира да си го ползвам :D

Редактирано от Gladiator_BG
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Багажника се отключва/отваря от съответното бутонче на дистанционното винаги, без значение коя врата/врати са отключени, но от ръчката на капака се отваря само ако цялата кола е отключена и това е логично.

Логично е и да отключиш първо само шофьорската врата - просто още 1 екстра, вместо да сработват всички механизми.

И мен ме дразни че за да открехна прозорците трябва да отключа цялата кола и после с 3-то натискане да ги сваля колкото искам, чрез задържане, ама - свиква се - живеем с това което имаме, а кат не ни кефи - не го ползваме. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно защо не е заложено в настройките на колата. При мен го има 

Screenshot_86.thumb.png.e974d727a0314f70b74d219340f6d690.png

Screenshot_87.thumb.png.aac109416884faf9b8e59994b81aefe4.png

Настройките са на ниво ключ - Driver 1 или Driver 2

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американските Хонди разпознават 2 отделни ключа и според всеки (на съответният водач) могат да се регулират много от настройките.

На европейските този избор го няма, а защо е така - "Кой да знае"? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Цитат

Моите съмнения са относно предназначението на автомобила предимно бизснес средите. Няма много логика във семеен автомобил да я заложиш тая идиотия. Допълнително за да си ползваш автоматичното отваряне на багажника трябва първо да отключиш всички врати (да цъкнеш два пъти).

ПП: Преди седмица си взех тая глезотийка. Със заключването на вратите автоматично вдига свалените прозорци и затваря огледалата. Заложена е и ауто лок/ънлок функцията на вратите. Ужасно много ме дразни това последното, но за 50лв и глезотийките с прозорците и огледалата ме предразполага да му свикна. Оригинален суич е 500+лв и това допълнително ме стимулира да си го ползвам 

Редактирано преди 13 часа от Gladiator_BG

Здравей колега, извинявам се, че използвам темата, но да попитам, с това нещо, което си поръчал и си го сложил на  Акорд 8 ген.  си "отключил" така да се каже екстри като автоматично вдигане на стъкла и прибиране на огледала при заключване с дистанционното, така ли да разбирам? И просто си го включил в оригиналната букса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...