Jump to content
milbor2

Смяна спирачни дискове

Recommended Posts

Колеги, ще сменям предни спирачни дискове.

Колата е хонда акорд 7 , 190 кс, 2005 , бензин, K24A3

По парт .№ дават дисковете да са ATE.

Харесал съм си дискове Rotinger -   https://race-shop.bg/spirachni-diskove-i-nakladki-rotinger/59030-predni-spirachni-diskove-rotinger-tuning-series-4507-2br.html#/9-sloj-graphite_line/2081-tip-t5.

За накладки мисля да заложа на TRW - https://www.autoland-bg.bg/tyrsene/45022-sea-e01/page=1?pagesize=40&orderby=stock-price-asc&brand=brand-192&pricerange=price-none&viewtype=view-grid

Моля за мнение за дисковете Rotinger - добри или лоши са , или да заложа на  гладки ATE дискове.

Ако някой знае и по евтин сайт за подобен тип дискове - нека сподели.

Благодаря.

Редактирано от milbor2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали има по-евтино от пазаруването от самия производител? Още повече, че си е от Европа и няма акцизи и мита. Аз поръчах задни и ги чакам. От сайта ми писаха да им изпратя VIN на колата за да потвърдят правилния ми избор и чак след това пуснаха пратката. Най-високия им клас е High Performance. Скрийншота е пълния комплект точно High Performance от всичко, дискове и накладки. Сам виждаш колко е крайната цена.
Rotinger.thumb.JPG.da9ab01407952cce522ca13c01c5e65b.JPG

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Делфи да сложиш, като са наред апаратите, раздвижени и смазани, сменена течност и прилични накладки, всичко ще е наред. Дупчени/нарязани дискове ядат по-бързо накладките и като цяло ако си ги сменяш сам е ок ама ако ходиш на сервиз, не точно. Отделно с времето, по тия дупчици се получават леки пукнатини в зависимост как си карал и дали си го прегрявал доста. За мен плътният диск е по-доброто решение за стрийт кола.

• Харесвам 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сегашните дискове са такива- перфорирани и  засега нямам проблеми, понякога карам малко по екстремно, но от това което знам те са по добри по отношение на охлаждане , накладките са едно на ръка, щом трябва ще се сменят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, milbor2 написа:

Колеги, ще сменям предни спирачни дискове.

Колата е хонда акорд 7 , 190 кс, 2005 , бензин, K24A3

По парт .№ дават дисковете да са ATE.

Къде гледаш какви са. Имам същата за обслужване и всяка информация ми  е добре дошла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...