JTimenov 0 #1 Публикувано 25 Април Здравейте колеги, Харесал съм един Сивик Х от 2016г., но е най-ниската Канадска версия - DX - и за нещастие няма заводски климатик… Някой знае ли дали е възможно да и се постави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 679 #2 Отговорено 25 Април Няма невъзможни неща, но силно вероятно да излезе много по-евтино да си вземеш друга по-скъпа със заводски климатик. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 677 #3 Отговорено 25 Април @JTimenov Филма е много голям. Навремето имаше фирми които монтираха афтърмаркет климатици, предимно италиански, произведени за определена марка и модел автомобил. Но цената там е страшна, скоро не съм чувал някой да е правил това упражнение. И не на последно място, от оригиналния климатик по-хубав няма, особено ако автомобила е Японски. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JTimenov 0 #4 Отговорено четвъртък в 03:53 Благодаря. Явно ще се отказвам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6553 #5 Отговорено четвъртък в 17:02 Климатикът не е само средство за комфорт чрез охлаждане, а и средство за безопасност, чрез изсушаване на стъклата в мокро и студено време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 70 #6 Отговорено петък в 10:55 Аз не мога да повярвам, че все още се предлагат автомобили без климатик по подразбиране?! Колкото и ниско изпълнение да е.. трудно ми е да го проумея, сигурно и без волан ги предлагат или без джанти, на трупчета.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове