Jump to content
itsone

Леко тресене и колебание в оборотите

Recommended Posts

При палене на студен двигател примерно стоял цяла нощ или четири пет шест часа се усеща от начало претрисане и леко колебание в оборотите. Мислех че се дължи на реглаж на клапани и него вече го направих но този проблем остава.  Скоро ме очаква и смяна на ангренажен комплект. Имате ли идея,  на какво се дължи това претрисане? Автомобилът е kb2 с монтирана газова уредба. Само да кажа че когато го взех ги нямаше тия симптоми а ги има от миналото лято.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да изпуска бензин или газ от някоя дюза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще мирише, ако изпуска тякое от горивата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не изпуска. Миналата година я бях хванал да пуска газ но сега е добре. Това тресене го има само При студен двигател и малко след това изчезва. И нещо друго което ме притеснява е че примерно карам и съм отпуснал газта И в следващия момент настъпвам леко колкото да поддържам скоростта и оборотите потъват все едно се мъчи да ускори на висока скорост. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За оборотите не го разбрах, но за лекото люлеене по купето на място, докато моторът е студен - и при мен е така. Намам светещи чекове и си карам. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...EGR, свещи, бобини

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Свещите са сравнително От скоро може би малко повече от две години и нямат много километри. EGR почиствах преди 10 дена заедно с регулажа на клапани но мисля да го почистя пак защото ми се струва че не се получи добре. Какво друго може да почистя свързано със студения старт И изобщо вървежа на колата?

Редактирано от itsone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...