milenjs 11 #1 Публикувано петък в 10:42 Видях една малка биалетка счупена на окачването отпред в дясно. Отзаде я знам тази дето е за нивото на фаровете но за тази отпред не намирам засега нищо - какъв е датчика и за какво, съответно дали има биалетка за него само или ще трябва да импровизирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 11 #2 Отговорено петък в 11:28 Намерих че имало и преден датчик за нивото, поръчах някаква универсална биалетка, ще видя как ще се справя с началното установяване на нивото на фаровете. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1579 #3 Отговорено петък в 19:18 Дано робатят датчиците,аз съм я изключил тази система. Непрекъснато ми променя нагоре надолу фаровете,явно някой датчик е сдал багажа. Ръчно се регулират с врътка отгоре фара , утре ще я снимам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 194 #4 Отговорено петък в 19:38 Колко сложнотии и проблеми само за да не си протегнеш лявата ръка за да преместиш една врътка.Ама хората,като искат екстри....Най ме кефи,подгряване на волана или онази тъпотия с отваряне на багажника с крак.Понеже винаги ръцете ти са заети или си слаботелесен и не можеш да затвориш багажника с ръка.Ама хората искат екстри....тъпи,безсмислени,скъпи след време проблемни,ама да има. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 31 #5 Отговорено събота в 05:47 Да , за това колегата е изключил системата и е направил колата като Лада, отпреде с отверка да си регулира фаровете.Натоварваш 3ма човека и багаж и слизаш с отверката да свалиш фаровете ,че да не светят в небето... страхотна инженерна мисъл. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 194 #6 Отговорено събота в 06:27 Еми точно заради тази безумна инженерна мисъл с 15 биалетки и 68 датчика е принуден да го прави,защото се чупи.При нас без екстрите проблема е решен с копче на таблото с три позиции.Трябва обаче да положиш усилия да се протегнеш и да го завъртиш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 477 #7 Отговорено събота в 07:46 Товане е екстра, а изискване. Има ли ксенон колата трябва да е със система за самонивелиране. Само американските чекии до 2010 нямат изискване за тая система и са на копчето отстрани. И разбира се понеже сме в България, тука всичкото инженер разбира от всичко. Купете си кола, която можете да поддържате, а не да ревете у инъернетЯ кое било нужно, или ненужно. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 11 #8 Отговорено неделя в 07:40 (Редактирано) Това е елемент касаещ пряко безопасността при движение, за 30 лв. с бирата няма какво да се мисли. Поръчах лост сензор ниво фарове ECX-TY-00 който го дават съвместим с 06136-SWA-R01 но по-скоро е съвместим със задния лост който е по-дълъг. За предния не може да се прибере до необходимата дължина. Ама с флекса и СО-то работата стана Редактирано неделя в 07:40 от milenjs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1579 #9 Отговорено неделя в 07:46 На инжинерите изказали се просто ей така да напишат нещо,да ама не е е така. 4 възрастни и багаж на макс почти нищо не са случва ако са регулирани фаровете. Да сменил съм отзад омекналите с времето пружини. Това не е лодка като сложиш една чанта отзад та да вирва предницата. Година и половина я търпя тази система докато а изключя защото не ми се играе с сензори и биалетки втора употреба. Това е врътката за регулиране и буксата до нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 31 #10 Отговорено неделя в 08:11 Явно ти си по компетентен от инженерите.Пиши им един email да се корегират да не се излагат.Виж като спре и нещо друго да работи елеминирай го и него.Пък за твърдението, че при 3ма човека и багаж фаровете не се вдигат можем да поспорим.Или си на твърдо окачване на отзад тип лагерна количка.Колегата добре каза, като не може да си поддържате колите в заводски вид и състояние, защо ги купувате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 92 #11 Отговорено преди 17 часа Аз си купих от китайците (за Акорд). Може на някой да му свършат работа: Ето от тук. Има и машинки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове