Jump to content
Ninja

Смяна мили в километри и Фаренхайт в Целзий???

Recommended Posts

Здравейте колеги. Според търговеца чрез който внесох колата от USA, всяка американка можела лесно да се прехвърли от мили и Фаренхайт да показва в километри и Целзий на навигацията, арматурното табло и борд компютъра, чрез софтуерна настройка от потребителското меню без значение от марката. Балтах се два часа и пипнах къде ли не, но не открих подобна опция. Според chat GPT, е възможно да се прави чрез скрито меню в което се влиза от бутона за ресет на дневния километраж, дето стърчи едно бутонче от километража. И там не сполучих. Идея как да го направя, или да платя в Бултрако ако е възможно? Някой с опит? Прикачих снимки на навигацията ми ако това може да улесни мякого. Возилото е CR-V 2013г 2.4 бензин автомaт и е внос от USA

Screenshot_20250328-224754.png

IMG_20250328_195220590_HDR.jpg

IMG_20250328_182717714_HDR.jpg

Редактирано от Ninja

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обади се на търговеца....:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е крайния вариант, а и допускам че може да греши. Да му закарам колата и да мина 120км без да съм убеден че ще помогне... Предположих че тук има хондаджии които са далеч по-наясно с това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди да се реша да купя моята проучих този въпрос. Специално при Acura варианта е със смяна на табло от канадска. За карта на оригиналната навигация просто забрави. На мен Милите и температурата по Фаренхайт не са проблем - свиква се. Проблем е разхода - MPG. 

За този проблем намерих инормация тук.

• Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, Plamen-CRV написа:

Аз преди да се реша да купя моята проучих този въпрос.

И точно това е истината.

Преди 1 час, Ninja написа:

Да му закарам колата и да мина 120км без да съм убеден че ще помогне...

Тук не говорим да помогне, а да си спази думата, която е дал. Можело било лесно... Ама нали трябва да се продаде колата, обещава се всичко. 

Досега никой не е успял, бистрили сме го няколко пъти и всички бяха убедени "абе не може то да не може". После тишина.

Все пак, ще се радвам, @Ninja, ако ти успееш и го споделиш с нас тук. Форумът е и за споделяне, не само за питане.

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японските тояги са така, или поне от тия години. Няма промяна, освен смяна на модули. Имам ги две такива и съм пробвал това онова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, ако успея ще кажа. Ако отида в Бултрако, вероятно ще ми се усмихнат ехидно и ще ми покажат вратата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...