Ninja 0 #1 Публикувано петък в 20:57 (Редактирано) Здравейте колеги. Според търговеца чрез който внесох колата от USA, всяка американка можела лесно да се прехвърли от мили и Фаренхайт да показва в километри и Целзий на навигацията, арматурното табло и борд компютъра, чрез софтуерна настройка от потребителското меню без значение от марката. Балтах се два часа и пипнах къде ли не, но не открих подобна опция. Според chat GPT, е възможно да се прави чрез скрито меню в което се влиза от бутона за ресет на дневния километраж, дето стърчи едно бутонче от километража. И там не сполучих. Идея как да го направя, или да платя в Бултрако ако е възможно? Някой с опит? Прикачих снимки на навигацията ми ако това може да улесни мякого. Возилото е CR-V 2013г 2.4 бензин автомaт и е внос от USA Редактирано петък в 21:00 от Ninja Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1883 #2 Отговорено петък в 21:28 Обади се на търговеца.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ninja 0 #3 Отговорено събота в 07:12 Това е крайния вариант, а и допускам че може да греши. Да му закарам колата и да мина 120км без да съм убеден че ще помогне... Предположих че тук има хондаджии които са далеч по-наясно с това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 673 #4 Отговорено събота в 07:59 Аз преди да се реша да купя моята проучих този въпрос. Специално при Acura варианта е със смяна на табло от канадска. За карта на оригиналната навигация просто забрави. На мен Милите и температурата по Фаренхайт не са проблем - свиква се. Проблем е разхода - MPG. За този проблем намерих инормация тук. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1552 #5 Отговорено събота в 08:22 преди 18 минути, Plamen-CRV написа: Аз преди да се реша да купя моята проучих този въпрос. И точно това е истината. Преди 1 час, Ninja написа: Да му закарам колата и да мина 120км без да съм убеден че ще помогне... Тук не говорим да помогне, а да си спази думата, която е дал. Можело било лесно... Ама нали трябва да се продаде колата, обещава се всичко. Досега никой не е успял, бистрили сме го няколко пъти и всички бяха убедени "абе не може то да не може". После тишина. Все пак, ще се радвам, @Ninja, ако ти успееш и го споделиш с нас тук. Форумът е и за споделяне, не само за питане. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 474 #6 Отговорено събота в 10:06 Японските тояги са така, или поне от тия години. Няма промяна, освен смяна на модули. Имам ги две такива и съм пробвал това онова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ninja 0 #7 Отговорено неделя в 05:28 Разбира се, ако успея ще кажа. Ако отида в Бултрако, вероятно ще ми се усмихнат ехидно и ще ми покажат вратата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове