Contraband 5 #1 Публикувано 16 Март Някой да е пробвал вариант да усили тази светлина, че ми е доста слабичка, не е като при други марки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1574 #2 Отговорено 16 Март (Редактирано) Слагаш лед крушка и става като ден. Редактирано 16 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 5 #3 Отговорено 16 Март преди 8 минути, CARPERA написа: Слагаш лед крушка и става като ден. Става въпрос за интериорната светлина, на плафона са ми лед и направо са си за бродиране 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 5 #4 Отговорено 16 Март Грешката е моя, че не се уточних. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1327 #5 Отговорено 16 Март Защо да не си уточнил, даже си го оградил. Това не може да се оправи така си е, леко да виждаш позицията на лоста. А в краката забелязал ли си дали имаш подобно нещо? Иначе колеги са показали някои неща тук: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 5 #6 Отговорено 16 Март преди 44 минути, Митко Йотов написа: Защо да не си уточнил, даже си го оградил. Това не може да се оправи така си е, леко да виждаш позицията на лоста. А в краката забелязал ли си дали имаш подобно нещо? Иначе колеги са показали някои неща тук: За краката ги пробих и сега светят доста по добре, но ми се иска и тази една две идеи по силно да светне. Мерси за препратката сега ще я погледна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове