Ръдо 5 #1 Публикувано 13 Март Здравейте Колеги ,от няколко дни съм собственик на Хонда акорд 8 генерация 2009, код на мотора R20А3 Автоматик.Предсой ми обслужване на кутията и въпросът ми е колко събира тази кутия, каква е процедурата за какво трябва да се внимава.Ще съм благодарен да споделите опит.Разбрах че има филтър за автоматика и видях че моя се намира под въздушният филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6448 #3 Отговорено 13 Март (Редактирано) Вземи си оригинални филтър и ATF! Другото е лесно и ясно. Точиш от долната пробка - завиваш я, отвиваш горната (контролна за нивото) и наливаш, докато не почне леко да прелива. Палиш, местиш лоста няколко пъти по разните предавки и после проверяваш със щеката дали е между 2-та маркера, па ако трябва доливаш малко. 3 литра ще ти стигнат, ако не е в момента под минимума. Редактирано 13 Март от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ръдо 5 #4 Отговорено 13 Март Изглежда просто и лесно, благодаря за бързият отговор.Съгласен съм че тук няма място за неоригинални масла. Има или няма значение кога да се извърши смяната при студен или топъл двигател? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
metko 3 #5 Отговорено 13 Март Заповядай екранна снимка по темата :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1574 #6 Отговорено 13 Март (Редактирано) @ceco_accordГорна пробка контролна ниво масло автомат. Къде се намира.? Такава съм намирал при дизел автомат CRV3 но не и при бензиновия двигател. Сигурен съм че и колегата @Ръдо иска да знае. Редактирано 13 Март от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
metko 3 #7 Отговорено 13 Март Няма горна пробка. Долива се в тръбичката на щеката за нивото на маслото на скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ръдо 5 #8 Отговорено 13 Март И аз не намирам .Мерси за екранните снимки много полезна информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1574 #9 Отговорено 13 Март (Редактирано) На 13.03.2025 г. at 13:35, metko написа: Няма горна пробка. Долива се в тръбичката на щеката за нивото на маслото на скоростната кутия. Ако няма такава не можеш да налееш докато протече от тръбичката за щеката. Затова колегата пита ако някой е сменял на този двигател R20A3 колко литра е едно опресняване амтомат. Редактирано 13 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
metko 3 #10 Отговорено 13 Март Аз съм опреснявал на Акорд 8, 2.4 автоматик. Налива се толкова колкото си източил, ако нивото при загрял двигател е ок. Има колеги, които твърдят, че са източили 2,8 литра, има такива, които казват 3,2 литра. При мен беше около 3,2 литра. Не знам Акорд 8 да има пробка, която трябва да протече... Такава има при автоматчиците i-shift на Jazz и Civic. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 177 #11 Отговорено 14 Март И при 7 ма не знам да има каквато и да е пробка, освен тази от която се точи. Колегите са обяснили процедурата. Развиваш, мериш какво количество е източени и наливаш същото количество през отвора на щеката. Нивото на автомата се мери на загрята СК. Можеш да провериш как е нивото, преди да започнеш да точиш маслото. Но дори и да налееш малко повече и отиде над максимума - после можеш да издърпаш със голяма спринцовка и шлаух. Ако си налял по - малко - ясно е какво се прави 😁 Аз последното опресняване на маслото направих с масло на Равенол. Тяхното също е подходящо за тази СК и е с одобрение на Хонда. Но за филтъра - задължително ОЕМ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 91 #12 Отговорено 15 Март (Редактирано) Не съм го сменял лично, но горна пробка няма. Маслото е добре да се източва при загрял двигател. Оставяш пробката отворена, да се изтече колкото може повече. През това време сменяш филтъра. Добре е двигателя да изстине, преди да почнеш да наливаш новото масло, иначе се запенва. Налива се през тръбичката на щеката, и гледаш нивото. Като стигне горе-долу на нормалното положение, палиш и превключваш по всички позиции. Проверяваш нивото по инструкция - при загрял двигател, между 60 и 90 секунди след изгасяне на двигателя. Ако е необходимо доливаш и пак превключваш по всички позиции. При мен на 2.4 двигател, ми взе малко над 3 литра, като пробката беше отворена 2 часа. Препоръчвам да си купиш тубичка от 4 литра. След като покараш малко пак провери нивото, също така за някой теч около филтъра и долната пробка. Препоръчвам ОЕМ филтър и масло. Редактирано 15 Март от spase 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ръдо 5 #13 Отговорено 15 Март Благодаря на всички днес я обслужих ,не беше сложно даже беше приятно.Автоматика изкара около 2,800-а взе близо 3,смяната на филтъра беше лесна . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6448 #14 Отговорено 15 Март Бравос! А за контролната пробка извинявай - много Хонди ми станаха в главата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2934 #15 Отговорено 15 Март @Ръдо Имай предвид, че това не е цялото количество масло в скоростната кутия. По спомен, при теб общо побира 6,5л. Смяната, която си направил се нарича "опресняване" и е добре да се прави на всеки 40 000км. Препоръчвам ти да направиш още едно опресняване, след като минеш няколко хил. км. ( 3 - 5 хил. например). Тъй като не се знае колко хил. км. е карано предишното масло. Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове