Spurss78 0 #1 Публикувано 19 Декември, 2024 Добър вечер. Някой да е махал ДПФ филтъра да сподели мнение за сервиз,цена и евентуално грешки след премахването му . Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 120 #2 Отговорено 20 Декември, 2024 Колега, мислил ли си, за техническия преглед? Ще минеш ли, ако видят, че филтърът го няма? Моя съвет е ако не е повреден тотално, да го оставиш. Ако е запушен, плати си да ги почистят. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #3 Отговорено 22 Декември, 2024 (Редактирано) Няма да видят. Към темата: Премахваш механично само ДПФ-а/ питата /, не пипаш нищо друго като датчици и т.н. После намираш човек да изключи търсенето му от компютъра софтуерно и няма грешки, няма пушеци, минаваш без проблеми на преглед и газ! п.п. За провинцията имам спец по компа. За София колегите да кажат! Редактирано 22 Декември, 2024 от s.s.d.d. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #4 Отговорено 26 Декември, 2024 Засега дизелите нямат проблеми с ГТП без ДПФ даже и без катализатор. Моята старата беше избушена отвсякъде и си влизаше в нормите. Един приетел скоро минава с избушен сивик, никакви проблеми. Даже е и чипосан. Стига всичко да е наред и да е направено читаво де. Жалко но факт. За София не мога да дам насоки, но отиди при някой от известните мапери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #5 Отговорено 26 Декември, 2024 То и бензиките нямаха проблем до скоро. Та, не се знае... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1582 #6 Отговорено 27 Декември, 2024 (Редактирано) Именно. Бензинките нямаха проблем, защото теста не се правеше, както пише по книгите. Дизела в момента е същата история - не се прави по книга. Теста на дизел може да се манипулира, за да се отчетат правилните резултати. Вервайте ми, правил съм го 10г в център за ГТП в Англия. Редактирано 27 Декември, 2024 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове