Jump to content
c0l0r

Духа студено от лявата страна

Recommended Posts

Здравейте, скоро ми се случи от лявата страна да духа студено а от дясната топло, при положение, че градусите бяха еднакви и от двете страни, след фурсиране на газта няколко пъти на място се оправи. Въпроса ми е проблема на клапа ли се дължи или на радиатора, защото от запознат с марката разбрах, че модела страдали от запушване на радиотора и започвало само от едната страна да духа допло? Бих се радвал и на съвети как да го предотвратя или оправя ако се задълбочи проблема. Колата е honda Accord 2.4 автоматик 2003 година ако е от значение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо провери в радиатора има ли антифриз до горе трябва да е ,после в разширителния съд трябва да е между мin и мах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм сигурен, че няма антифриз в радиатора. Сутрин като отвориш капачката, трябва под нея да виждаш водата. Ако липсва- долей директно в радиатора и си провери маркучите на изпарителя, ако си на газ. Обикновено там сълзи и се губи течност. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен беше така, но отдясно на педала на газта има електромоторче , което контролира клапите! Беше заяло в едно положение. Като за начало напръскай със смазващ спрей. От другата страна е аналогично. Номер 6 и 7 на схемата.

b__1721.gif

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мини някъде на машинно почистване на радиаторчето на парното.Ще се подобри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...