c0l0r 1 #1 Публикувано вчера в 08:17 Здравейте, скоро ми се случи от лявата страна да духа студено а от дясната топло, при положение, че градусите бяха еднакви и от двете страни, след фурсиране на газта няколко пъти на място се оправи. Въпроса ми е проблема на клапа ли се дължи или на радиатора, защото от запознат с марката разбрах, че модела страдали от запушване на радиотора и започвало само от едната страна да духа допло? Бих се радвал и на съвети как да го предотвратя или оправя ако се задълбочи проблема. Колата е honda Accord 2.4 автоматик 2003 година ако е от значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1547 #2 Отговорено вчера в 09:36 Първо провери в радиатора има ли антифриз до горе трябва да е ,после в разширителния съд трябва да е между мin и мах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 103 #3 Отговорено вчера в 13:08 Почти съм сигурен, че няма антифриз в радиатора. Сутрин като отвориш капачката, трябва под нея да виждаш водата. Ако липсва- долей директно в радиатора и си провери маркучите на изпарителя, ако си на газ. Обикновено там сълзи и се губи течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #4 Отговорено вчера в 15:42 И при мен беше така, но отдясно на педала на газта има електромоторче , което контролира клапите! Беше заяло в едно положение. Като за начало напръскай със смазващ спрей. От другата страна е аналогично. Номер 6 и 7 на схемата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено вчера в 17:34 Мини някъде на машинно почистване на радиаторчето на парното.Ще се подобри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове