atto1987 0 #1 Публикувано преди 19 часа Здравейте на всички. Нов съм във форума и се оглеждам за въпросния автомобил. До сега съм карал само Мерцедес, но след претърпяно ПТП приключих с марката и съм се насочил към Хонда . Харесал съм си една и ако може някой да сподели мнения за автокъщата . Намира се в Плевен срещу Кат Автоборса Плевен . Пускам и линк с обявата . Изчетох доста информация относно слаби места , но ако някой иска да сподели нещо ще съм ви благодарен. Благодаря на всички предварително . https://www.cars.bg/offer/670a0481b80da34e3f069d02 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 18 #2 Отговорено преди 19 часа Не се отваря линка. Аз съм ходил да гледам срещу кат във една автокъща и щом жената забеляза стечената боя смятай. Затова много внимателно при оглед. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено преди 18 часа преди 7 минути, gecata1059 написа: Не се отваря линка. Аз съм ходил да гледам срещу кат във една автокъща Отваря се с копи/пейст... С/у КАТ има 2 автокъщи, не, че има значение коя... Митко от Плевен има комби автомат, може да каже повече... Като слабо място, е известно,чукане в десния прът на рейката. Отсреща двора на КАТ е неравен, направи там едно кръгче бавно и ако има луфт, ще го чуеш. Оправя се със смяна на една втулка, направена от стругар... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 18 #4 Отговорено преди 18 часа Отворих я. Може и да е същата. Беше преди три години. Ходих да гледам Црв. Идеално на снимки, но не и от близо. Затова писах да внимава при огледа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5939 #5 Отговорено преди 17 часа На снимки добре изглежда, ама те Хондите са фотогенични. Иди я огледай на живо и тествай, па я закарай на преглед в някой сервиз. Това е меродавно - от клавиатурата у дома не става - само точим лиги и се самонавиваме. За търговеца не знам нищо - купуваш колата - прецени нейното минало и дали може да влезе в твоето бъдеще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atto1987 0 #6 Отговорено преди 17 часа Понеже ми е доста далеч и пратих двама колеги по-отделно разбира се . Единия цял живот е карал хонди и каза ,че изглеждала добре,нямала ръжди и двигателя работел отлично . Другия колега не е голям спец и я огледал само външно . Затова питам понеже мисля тази седмица да ходя да знам към какво да се насоча . Карал съм на познат Accord Crostour и автомата сменя супер , но не знам тези дали са с такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5939 #7 Отговорено преди 16 часа Автоматът е еднакъв на всички Хонди от тези години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #8 Отговорено преди 13 часа Преди 4 часа, atto1987 написа: Карал съм на познат Accord Crostour и автомата сменя супер , но не знам тези дали са с такъв. Кростура е 3,5 V6 и има едни 70--80 кончета повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atto1987 0 #9 Отговорено преди 13 часа преди 9 минути, Plamen-CRV написа: Кростура е 3,5 V6 и има едни 70--80 кончета повече. Е за вървенето предполагам ,че няма сравнение макар че Crostura тежи според мен повече . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #10 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Тя обявата е от частно лице и е оставена там да се продава вероятно срещу някаква комисионна . Това е обявата- https://www.cars.bg/offer/670a0481b80da34e3f069d02 Защо не е качил вина да може да се провери евентуално това негово писане дали е достоверно? Този твой приятел кара само хонди но автомат има ли измежду тях да може да сравни? Добре е комбито да се провери за теч, удар няма как да се скрие, ако е от Швейцария тази кола върви с книжка за преглед срещу корозия (там е задължителна) и няма как да мине преглед ако има ръжда, добре е да се вземе човек който има такава и да се гледа всичко ли си е на мястото или има липси не, че не се възстановяват но си е пара. Ако колегата е карал само Мерцедес тест драйв е задължителен колите са доста различни. Редактирано преди 5 часа от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове