Jump to content

Recommended Posts

Здравейте на всички. Нов съм във форума и се оглеждам за въпросния автомобил. До сега съм карал само Мерцедес, но след претърпяно ПТП приключих с марката и съм се насочил към Хонда . Харесал съм си една и ако може някой да сподели мнения за автокъщата . Намира се в Плевен срещу Кат Автоборса Плевен . Пускам и линк с обявата . Изчетох доста информация относно слаби места , но ако някой иска да сподели нещо ще съм ви благодарен. Благодаря на всички предварително .

https://www.cars.bg/offer/670a0481b80da34e3f069d02

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се отваря линка. Аз съм ходил да гледам срещу кат във една автокъща и щом жената забеляза стечената боя смятай. Затова много внимателно при оглед.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, gecata1059 написа:

Не се отваря линка. Аз съм ходил да гледам срещу кат във една автокъща 

Отваря се с копи/пейст...

С/у КАТ има 2 автокъщи, не, че има значение коя...

Митко от Плевен има комби автомат, може да каже повече...

Като слабо място, е известно,чукане в десния прът на рейката. Отсреща двора на КАТ е неравен, направи там едно кръгче бавно и ако има луфт, ще го чуеш. 

Оправя се със смяна на една втулка, направена от стругар...

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отворих я. Може и да е същата. Беше преди три години. Ходих да гледам Црв. Идеално на снимки, но не и от близо. Затова писах да внимава при огледа.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На снимки добре изглежда, ама те Хондите са фотогенични. ;)

Иди я огледай на живо и тествай, па я закарай на преглед в някой сервиз.

Това е меродавно - от клавиатурата у дома не става - само точим лиги и се самонавиваме. :)

За търговеца не знам нищо - купуваш колата - прецени нейното минало и дали може да влезе в твоето бъдеще.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже ми е доста далеч и пратих двама колеги по-отделно разбира се . Единия цял живот е карал хонди и каза ,че изглеждала добре,нямала ръжди и двигателя работел отлично . Другия колега не е голям спец и я огледал само външно . Затова питам понеже мисля тази седмица да ходя да знам към какво да се насоча . Карал съм на познат Accord Crostour и автомата сменя супер , но не знам тези дали са с такъв. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автоматът е еднакъв на всички Хонди от тези години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 4 часа, atto1987 написа:

Карал съм на познат Accord Crostour и автомата сменя супер , но не знам тези дали са с такъв. 

Кростура е 3,5 V6 и има едни 70--80 кончета повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Plamen-CRV написа:

Кростура е 3,5 V6 и има едни 70--80 кончета повече.

Е за вървенето предполагам ,че няма сравнение макар че Crostura тежи според мен повече . 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя обявата е от частно лице и е оставена там да се продава вероятно срещу някаква комисионна .

Това е обявата- https://www.cars.bg/offer/670a0481b80da34e3f069d02

Защо не е качил вина да може да се провери евентуално това негово писане дали е достоверно?

Този твой приятел кара само хонди но автомат има ли измежду тях да може да сравни?

Добре е комбито да се провери за теч, удар няма как да се скрие, ако е от Швейцария тази кола върви с книжка за преглед срещу корозия (там е задължителна) и няма как да мине преглед ако има ръжда, добре е да се вземе човек който има такава и да се гледа всичко ли си е на мястото или има липси не, че не се възстановяват но си е пара.

Ако колегата е карал само Мерцедес тест драйв е задължителен колите са доста различни.

Редактирано от Митко Йотов
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...