storish05 31 #1 Публикувано 8 Септември Здравейте колеги. Миналата седмица ми пристигна една емблема за волана от Алито, но се оказа че е малко по различна , а уж в описанието пишеше, че става за Акорд 8.Размера е 40х49мм.Някой сменял ли е тази емблема и ако нещо от къде сте я купували? Благодаря Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 8 Септември Не съм сменял, но... принципно, 2-3 снимки говорят повече от дълги описания... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #3 Отговорено 8 Септември Темата е общо взето към хора, които са я сменяли тази емблема и могат да ми кажат от къде конкретно да я купя за да пасне перфектно. От снимки няма смисъл....Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 8 Септември Може да се окаже, че никой не е сменял..., а от снимки винаги има смисъл... От обратна връзка също, как питащият накрая се се справил... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5 Отговорено 9 Септември (Редактирано) Сменял съм, но на друг модел. Трябва да се нагрее, за да стане леко сферична, защото неоригиналните са с равна обратна част и зяпат по краищата, дори да са с точният размер към вдлъбнатината на волана. Редактирано 9 Септември от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #6 Отговорено 9 Септември (Редактирано) Не знам защо не слагате снимки по тия теми. Доста по-добре изглеждат, доста повече човек може да разбере и да даде съвет. Махането на ОЕ емблемата от волана се прави внимателно, защото е с крачета навътре а не е просто лепена ( снимката на @ceco_accord ). Обикновенно, те се чупят и остават там а отгоре се лепи новата емблема. Аз бих дръпнал буксата за airbag-a докато работя, че да не ми гръмне в лицето случайно, ако не е свален на бюрото волана. Емблемите от Алито стават, точни са като размер но не са като ОЕ естествено. Повечето се лепят директно на старото място, което също е ок. Редактирано 9 Септември от Mkilla 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #7 Отговорено 9 Септември Да, пъпките на оригиналната се секат, или стопяват и емблемата се избутва чрез щифтовете навън, за да не се нарани леглото и в бега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko2Niko 27 #8 Отговорено 11 Септември 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #9 Отговорено 11 Септември Това видео обяснява всичко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #10 Отговорено 11 Септември Въпроса ми беше не "как" да я сменя, а от къде да взема точния размер емблема. Конкретен линк с обява търся, без значение от къде. Поръчах една от Алито "уж" за Акорд 8, "уж" точния размер 40х50мм и се оказа, че не става. Формата на "H-то" в емблемата е малко по различно и не пасва както трябва.Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #11 Отговорено 12 Септември (Редактирано) Продължавай да поръчваш цигании от "Алито" ! Редактирано 12 Септември от toniam 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #12 Отговорено 12 Септември Продължавай да поръчваш цигании от "Алито" ! С от къде да я поръчам? От Бутрако заедно с бега ли? Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #13 Отговорено 12 Септември Поръчваш от Амазон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #14 Отговорено 12 Септември преди 34 минути, storish05 написа: С от къде да я поръчам? От Бутрако заедно с бега ли? Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Парите са си твои. Ако искаш и от"Хасан Експрес ", но не очаквай качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове